Ei, en edes viikonloppuna ole päässyt  legginseistäni eroon. Leggarit 0vat saaneet seurakseen collegea ja hupparia. Jostain syystä olen palellut koko päivän, joten teddyvuorellinen Niken huppari on ollut lämmittämässä vielä collegepaidan päällä, villasukkia unohtamatta. Käsi ylös kenellä on villasukat joka päivä jalassa? Niin täälläkin, tosin tänään ihan syystäkin sillä pulkkamäki ja saunominen olivat tämän päivän kohokohtia. Nike on muuten yksi lemppari merkkejäni urheilukamoissa. Nikeltä löytyy usein jotain tosi pakko-saada-vaikka-en-tarvisikaan-juttuja. Tällä hetkellä on haaveissa uudet juoksukengät ja vapaa-ajan kengät juurikin kyseiseltä merkeiltä. Onko kenellekään tietoja Nike-alesta?

nikehuppari2 nikehuppari1 nukehuppari3

Toivotaan huomiselle hyvää fiilistä ja aurinkoista keliä, sillä ulkoilu tekee hyvvää! Taidankin tästä lähteä surffailemaan kohti nettikauppojen sporttivaatevalikoimia ja tosiaan jos teillä on jotain vinkkejä, niin otan mielellään vastaan :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Saana 26.1.2013

  Todellakin villasukat, villalegginssit ja villasporttipaita aina kotona päällä :)

  Itse just haaveilin kanssa blogissa uusista reenijutuista. Olen tilannut paljon Niken vaatteita englannista http://www.startfitness.co.uk/ sielä on aina jotain alessa, niin kenkiä kuin vaatteitakin ja toimitus on nopee ja luotettava :)

  Kerro sit, jos löysit jostain hyvät alet!

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Hei kiitos vinkistä, pitääpä käydä tsekkaamassa :) Kerron jos löydän jotain huippuja juttuja alesta!

   Vastaa
 2. mirella 26.1.2013

  Kivannäkönen huppari ja ihana väri !

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Thänks Mirella :)

   Vastaa
 3. Jeanette 27.1.2013

  Jos sinulla seuraavalla Helsingin reissulla jää aikaa niin Pitäjänmäessä on MPH Fashion Outlet City ja heillä on Nikeä siellä myynnissä ja joskus sieltä voi tehdä hyviä löytöjä hyvään hintaan =) http://www.mphfashionoutlet.fi/

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Hei kiitsa vinkistä, pitääpä ehdottaa vaiks Sapelle jos se lähtis kaveriks. Tosin aina Helsingin reissulla tuntuu olevan kauhee kiire ja säätöö :/

   Vastaa
 4. jenny 27.1.2013

  http://www.sportsdirect.com/nike todella halpoja ja laadukkaita vaatteita. Toimituskulut on kalliit, joten kannataa tilata reilusti kerralla tai jakaa postarit keverin kanssa :) iso PLUSSA loistavasta lastenvaatevalikoimasta. Lonsdalen collarit on ihania <3

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Ah, lastenvaatteisiin sortuu aina :D Kiitos vinkistä :)

   Vastaa
 5. Iida 27.1.2013

  Itse olen addiktoitunit Niken treenivaatteisiin. Tilattua niitä tulee osoitteista http://www.jdsports.co.uk/home ja http://www.sheactive.co.uk. Uudet treenivaatteet antavat aina nostetta motivaatioon. Mukavia treenihetkiä! :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Thänks Iida, meen heti tsekkaamaan :)

   Vastaa
 6. Mama D 27.1.2013

  Legginsit, villasukat ja huppari on pop. Tana talvena on ollut en verran kylma (ja Englannissahan ei lammitysta todellakaan pideta paalla koko paivaa), niin taytyi hommata collegehousut viela legginsien kaveriksi. Aidin kutomat villasukat lammitaan ainaisen kylmia varpaita.

  Ihana savyinen tuo sun huppari.

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Äidin kutomat viltsurit on varmasti parhautta :)

   Vastaa
 7. Kaisa 27.1.2013

  Aikas kiva kauppa on Nike store Helsingissä Kampissa, siellä on aina pakko poiketa Hesan reissulla. Pieniä kokoja hyvin alerekeissä. Parit lenkkaritkin tuli hankittua itselle ja miehelle ne on kuin karamellejä niin herkullisiä värejä :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Aaa, okei, sielläkin vois käydä kurkkaamassa ens kerralla :)

   Vastaa
   • H 27.1.2013

    Kyseinen Nike Store on kylläkin jo sulkenut liikkeensä!

    Vastaa
 8. Pauliina 27.1.2013

  Ebaystä ( ebay uk) löytyy ihan älyttömästi edullisia Niken juttuja niin itselle kuin lapsillekin :) Ei tarvitse pelätä kopioita kun tilaa sieltä löytyviltä englantilaisilta urheiluliikkeiltä :)

  Vastaa
 9. Aimee 27.1.2013

  Hei!

  Brandokselle on pikku-Nikeja alessa.. Hintaa jää vähän yli 20e. Rebellekin Nikeä kevääseen? ;)

  Vastaa
 10. laura 31.1.2013

  heippa! mistäköhän tuommosia huppareita saa? =) meinaan et on melko kiva!

  Vastaa
  • Maj 4.2.2013

   Tuo huppari on ostettu syksyllä Sportiasta :)

   Vastaa
 11. foakleys 20.3.2014

  ”I do. And if you give me the wrong answers no one will ever hear about it from you.”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *