Pyysitte vähän lisäinfoa meidän lastenhuoneen uusista päiväpeitoista, joten täältä pesee! Päiväpeitteet ylä- ja alasänkyyn on ommeltu Eurokankaalla juuri minun omien toiveiden mukaan. Myös kankaat ja vetoketjut ovat saman putiikin valikoimista. Halusin valkoiset päiväpeitteet, valkoisilla (huomaamattomilla) vetoketjuilla. Peitteeseen saa tietysti lisää ilmettä kun valitseen keskenään eri värisen kankaan ja vetoketjun. Alasängyssä meillä leikitään tosi paljon, joten halusin että päiväpeite pysyy tosi napakasti paikallaan temmellyksestä huolimatta. Rebekka myös nukkuu 140cm leveässä alasängyssä yksin, joten on tosi kätevää että vetoketjun voi aukaista vain toiselta puolelta ja jättää toisen puolen kiiinni.

 

Vetoketju päiväpeite

Sängyn keskikohta. Vetämällä vain toisen puolen auki jää toinen puoli siististiksi pedatuksi.

Magicpoks

Vetoketjut kiertävät ympäri sängyn, joten päiväpeitteen ”kannen” saa kokonaan irti ja sen voi helposti heittää pesukoneeseen.

Päiväpeitteet on ommeltu ”laatikoiksi” joten koko runkopatja laitetaan päiväpeiton sisään. Se ei siis voi lähteä irti tai repsottaa mistään kohtaa.

 

Olen ollut 100% tyytyväinen päiväpeitteisiin ja vetoketjut toimivat hyvin käytännössä. Ainakin aluksi pikkuväkin on mennyt nukkumaan tosi innolla, siksi kun saa avata vetskarit ;) Voin siis suositella lämpimästi kaikille, tämä tyylikäs ja toimiva ratkaisu toimisi mielestäni yhtä hyvin myös ihan normaalissa parisängyssä.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Paula 24.1.2013

  Tuo toimisi varmaan hyvin myös vierasvuoteeksi tarkoitetun sängyn kanssa, joka toimii muuten sohvana. Täytyypä laittaa muistiin :)

  Vastaa
 2. kolmen äiskä 24.1.2013

  Löysin tässä kerran samanlaisen ava päiväpeitteen ja on kyllä niin kätevän oloinen että pitää saada sellaiset myös meidän lasten kerrossänkyyn. :) Hinta vaan hirvitti että tarvii varmaan itse ommella tai teettää. Saako kysyä mitä noiden hinnaksi tuli? Alle vai yli 100e.

  Vastaa
  • Maj 25.1.2013

   Päiväpeitteille tulee hinnaksi pienemmälle n. 100-120 € ja isommalle n. 140-160 €, riippuu paljon materiaaleista :)

   Vastaa
 3. Heluna 25.1.2013

  Tollaset olis kyllä tosi kätevät. Meillä ainakin ollaan niin laiskoja sängyn petaajia että ehkä tuollaisten avulla se tulis tehtyä joka päivä.

  Sisustussuunnittelu minna on käyttänyt noita paljon, mm. Big Brother -talossa 2010 (http://sisustusminna.com/bb10.html). Ne tais olla just ne AVA Roomin päiväpeitteet. Voi kun osaiskin ommella tuollaiset itse…

  Vastaa
 4. Lotta 25.1.2013

  Bedit Zipit-merkkinen päiväpeitto on myös samantyylinen mitä avaroomin päiväpeitto mutta edullisempi. :)

  Vastaa
 5. Pauliina 25.1.2013

  Nuo vetskarit on kyllä kätsyt, mutta miten ihmeessä saat pidettyä nuo ihanan vaaleat päiväpeitteet puhtaana? :)

  Vastaa
 6. Maija 28.1.2013

  Aivan ihana ja ehdottomasti haluaisin myös omalle 2v. pojalle tällaisen värikkäänä versiona! Mutta onko lakanan laitto vaikeaa peitteen sisälle? Ja kuinka lakanat pysyy paikallaan?

  Vastaa
 7. Minna 28.1.2013

  Onko peiton vetoketju yhtenäinen vai onko jokaisella sivulla omansa eli saako vain tietyn sivun auki?

  Vastaa
 8. Sannukka 8.1.2014

  Minua kans kiinnostaisi kuinka nämä käytännössä toimii? Onko petaus vaikeaa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *