onnea_pop

Kaksi kappaletta Polarn O. Pyretin 50 euron arvoista lahjakorttia on arvottu ja ne lähtevät…

Elovena-Ellille, joka kommentoi näin:  ”Hei, osallistun arvontaan. Popin liikkeessä on tullut ahkerasti pyörittyä tänä syksynä ja tutustuttua ihaniin raitoihin. Esikoisen laskettuaika on ensiviikolla. :-) Jännittävää!” 

Katjalle kommentilla: ”meillä ollaan siirrytty Popin vaatteisiin vasta pari kuukautta sitten, mutta sitäkin tyytyväisempänä. muita vaatteita en pojalla enään halua pitääkkään, kuosit on ihania <3 ja istuvuus meille todella hyvä. tosin ollaan vasta sisävaate ja ulkovaateasusta linjalla. ulkovaatetta en ole vielä ”haarskinut” ostaa. itse tykkään hirmuisesti näistä ns. yhteistyöblogeita, pääsee tsekkaamaan uutuuksia ja mikä itsestäni ihaninta näkee ne oikeasti käytössä. välillä kaupassa on hankala hahmottaa miltä mikäkin vaate näyttää todellisuudessa päällä ja minkä kanssa se sopii :) mukana ollaan siis täysillä arvonnassa <3″

Onnea kovasti voittajille, laitan teille samantien meiliä! Arvontaan tuli yhteensä 974 kommenttia, huikeeta. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. mmmmmm 23.1.2013

  milloin arvot finlaysonin arvonnnan?

  Vastaa
  • Maj 23.1.2013

   Tällä viikolla! Ehdottomasti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *