Terkkuja sairastuvalta vaan, puuh! Itse olen ihan terve, mutta nuo muut… Viikonlopun raikkaat pulkkailukelit ovat menneet meiltä nyt vähän sivusuun, mutta eiköhän me vielä keretä. Viikonloppu on siis toisinsanoen sujunut sisätiloissa lattaialla pyöriskellen, lukuunottamatta lauantain salipyrähdystä ja tämän päivän vaunulenkkiä (nyt jo terveen) Sampan kanssa.

 

su1

Treenailu (ja kampaajalla käyminen!) on piristänyt tätä kulunutta viikkoa. joka me ollaan oikeastaan kokonaan vietetty sisästiloissa. Viikon liikunnat menevät näin: ma -salitreeni PT:n kanssa, ke -kahvakuultatunti, la -oma salitreeni ja nyt su -reipas vaunulenkki.

 

su2 su3

Miika testaili kameran ”mahtavia” efektejä, jepjep!

 

su4

Vaunulenkin määränpää oli anoppila, jossa sain vihdoinkin edistystä tuoliprojektiin! Tällä viikolla ”lastenhuoneen muutos” toteutetaan, jos ei mitään yllättäviä esteitä ilmaannu.

 

Tsemppiä vaan kaikille alkavaan viikkoon, katseet kohti kevättä!  Toivottavasti säästytte sairastelulta vai makoiletteko mahdollisesti tälläkin hetkellä sohvanpohjalla nenäliinapaketti seurananne? Magicpoksissa alkaa huomenna ”asuviikko” OMG! Mitähän siitäkin tulee, onneks voin aina kuvat noita nakeroiden vaatteita, jos itse vetelen samoissa verkkareissa koko viikon, hehe!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Nipsu 13.1.2013

  Pikaista paranemista teille! meillä ollaan sairasteltu (lähinnä lapset) lokakuusta asti ja nyt alkaa tuntua, että riittäis jo…aamulla vien taas pienemmän (jonka 1v.synttäreitä eilen juhlittiin) lääkäriin, ei ole kuuri purrut. Isompi lapsi menee tiistaina korvien putkitukseen, ehkäpä sitten kierre helpottaa. Kevättä odotellaan siis jo kovasti! :) Itse selvisin tänään ensimmäistä kertaa ladulle hiihtämään kymmenen vuoden tauon jälkeen… Asuviikkoa innolla odotellen….

  Vastaa
 2. Mama D 13.1.2013

  Pikaisia paranemisia. Itse olen saanut pidettya lentsut kurissa sinkki & c-vitamiinilla seka d-vitamiinilla. Asuviikkoa odotellessa!

  Vastaa
 3. kyselevä 13.1.2013

  Mikä ton sampan oikee kokonimi on, mietin just omalle vaaville nimee:) sulonen pallero!<3 :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Olen vaan kertonut, että hänen etunimensä on Samuel :)

   Vastaa
 4. tiina 14.1.2013

  Saako udella, mistä tässä tekstissä näkyvä matto on hankittu?

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Kodin Ykkösestä :)

   Vastaa
 5. miituska^^ 20.1.2013

  toi toinen kuva (iso) on ku jostai BB-talon videokamerasta. :DD vaikka en kyseistä ohjelmaa katokka hyi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *