Ei kai kannata vaivautua laittamaan itseään kun kuitenkin on vaan kotona? Höpöhöpö, mun mielestä kannattaa, edes aavistuksen verran. Eihän sitä välttämättä tarvitse/kannata ihan iltameikkiä kasvoillensa taikoa, mutta pieni ehostus tekee terää. Vaikkapa sipaisu BB-voidetta tai kevyttä meikkivoidetta, poskipunaa, ripasaria ja huulikiiltoa. Mulle ainakin tulee paljon pirteämpi olo, kun en näytä ihan sängystä reväistyltä. Olen muuten kuulluu miljoonaa kertaa, että naiset meikkaavat itseään varten, joten…? En silti väitä että kaikkien kotiäitien pitäisi tai olisi pakko käyttää ripsaria, mutta kannattaa kokeilla, itsensä piristämiseksi nimenomaan. Nyt puhuu siis kosmetologi-Maj :D Tottakai täälläkin on niitä päiviä, että tulee pyörittyä lattialla lelujen keskellä tukka solmussa ja kuola poskella, mistään voiteista ja kiilloista ei silloin ole tietoakaan.

Niin olen kyllä muistanut ehostaa hiukan, pestä meikit ja kosteuttaa kasvojeni ihoa, mutta… Sen suurempaa huoltoa en ole tehnyt noh, aikoihin. En hoida käsiäni, en jalkojani ja vartalon kosteuttaminen on jotain ”sellaista vähän sinnepäin”. Lupaan tehdä jotain asialle, sillä tänä vuonna haluaisin näyttää erityisen hehkeältä ;) Loppujen lopuksi itsensä huoltaminen ei vie kovikaan paljon aikaa, se on paljon viitsimisestä kiinni. Joskus sitä mielummin tuijottaa telkkaria/tietskaria suu auki, kun nautiskelisi vaikka hiljaisuudesta jalat kylvyssä ja naamio kasvoilla. Miksi ihmeessä? Varmaan siksi, kun toisinaan on niin puhki, että ei eväänsä jaksa liikauttaa. Purkin hakeminen hyllyltä teettää vaikeuksia.

Ehkä voit napata tästä seuraavasta jotain vinkkejä omaan käyttöösi?

kasvo1

1. Käytin aikuisemmalle iholle tarkoitetun Biotherm Blue Therapy-voiteen kokonaan loppuun. Tehokuuri teki hyvää, ihoni imaisi voiteen kuin sieni. Epäpuhtauksia eikä muutakaan ei-toivottua ilmestynyt. Nyt testaan Blogin kautta kaappiini päätyneitä Vichyn Idéalia-sarjan voidetta ja seerumia.

 

kasvo2

2. Käsille välillä kuorintaa ja päivittäin kosteutta, hanskat käteen yöks! Aikoinani ajattelin teipata kämppikseni puuvillahanskat ranteista jesarilla kiinni, kun hän repi ne yöllä pois ja raapi. Hänen kätensä olivat ihan avohaavoilla. Mulla on ikävä sua Miss Hulk <3

 

kasvo3

2. Kynsiin jotain kirkastavaa ja huomaamatonta. Jos vaikka innostus lakkaamiseen loppuu yhteen kertaa niin lakan lohkeilu ei erotu…

 

kasvo4

3. Lumenen Detox naamiosta saa nopean pika-avun väsyneelle iholle ja Avonin mehiläisvahaa sisältävä balsami kosteuttaa huulet. Naamiota levitetään runsaasti ja annetaan vaikuttaa about 5 minuuttia, ylimääräiset voi pyyhkäistä kasvopaperiin, sopii siis kiireisellekin tyypille.

 

kasvo5

4. Kulmien ja ripsien kestovärit kotikäyttöön löytyy Refectocililtä. En itse värjää koskaa ripsiä ja kulmiakin vain toisinaan, mutta tänään oli se ”toisinaan”. Kulmien värjäys ja hyvä muotoilu tuo ryhtiä ilmeeseen.

 

kasvo6

5. Apurit mestoilla, mitä laitetaan?

 

kasvo7 kasvo8

Naamio levitettynä väsyneellä ja harmaalla ihollani ja kulmissa kestovärit vaikuttamassa. Ihoni on aina ollut normaali, nykyään pintakuiva. Mulla ei koskaan ole ollut suuremmin epäpuhtauksia, eikä ihoni ole ollut herkkä tai reagoiva. Vartaloni iho on kaksi kertaa venynyt äärimmilleen, eikä siihen ole tullut arpia laisinkaan. Anna anteeksi ihoni, olet joutunut kestämään aika paljon lähiaikoina. En ole muistanut arvostaa sinua yhtään, enkä hoitanutkaan sinua pariin vuoteen juuri ollenkaan.

 

 

kasvo9 kasvo10

Tässä on panta ”vaikuttamassa”.. Hmm.. ehkä se vaikutusajan jälkeen päässä on enemmän järkeä? Kuka tietää.

 

kasvo11

Meikkivoide, huulikiilto ja poskipuna eli kahden minuutin meikki. Paljon raikkaampi fiilis itselläni ainakin.

 

kasvo14 kasvo15

 

Lisäsin vielä kajaalia, ripsiväriä ja vaaleaa luomiväriä silmän sisänurkkiin sekä kulmien alle ja näin on itselleni tyypillinen päivämeikki on valmis. Huulet vain ovat edelleen pahasti kuivat :/

 

kasvo12 kasvo13

Päivän lookki! Tyylikäs asu koostuu valkoisesta trikoopaidasta ja Seppälän lastenpuolelta bongatuista collegehousuista.

 

Tekipä pieni kaunistautuminen itselleni hyvää, ehkä ihonikin antaa anteeksi, että olen ollut vähän laiska hoitaja. Riittäisipä minulla vielä illalla energiat jalkahoidon tekemiseen itselleni <3 Ja kyllä tuo meidän Miikakin olisi sellaisen ansainnut. Voisinpa napata teitä sieltä ruutujen takaa tänne, harjoitella apua tarvitsevien kanssa pikameikkejä ja antaa jotain kauneudenhoitovinkkejä oman osaamiseni rajoissa. Tietysti osalle teistä nämä turinani ovat itsestäänselvyyksiä, mutta osalla ei. Nyt on vaan tämä postaus…

 

-Maj

 

0 Comments

 1. ttiiina 9.1.2013

  Moi!

  Mä tahtoisin kovasti tietää miten saat sun valkoset paidat pysymään niin valkosina? Onko sulla joku jippo? Oi kerro!

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Pesen valkoiset ainoastaan ihan vain valkoisten kanssa tietty ja käytän Omon nestemäistä valkoiselle pyykille tarkoitettua pesuainetta.

   Vastaa
 2. inkeri 9.1.2013

  Ihanan raikas lopputulos! Miten Rebekan panta vaikutti:)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Ei mitään tehoa :P

   Vastaa
 3. Minni 9.1.2013

  Oikeassa olet..pieni kevyt meikki ja olo on heti paljon parempi. Ois huippua jos tekisit oikein videolla jonkun uuden meikkipostauksen taas, oot niin hyvä meikkaan ja sua on kiva kuunnella! :) itse oon snadisti amatööri näissä, kuuluuko esim tuonne kulmaluun alle laittaa jotain tavallista luomiväriä vai myydäänkö sinne jotain ”omia värejä” myös? :D entäs mitä BB-voidetta suosittelisit..niitähän on nykyään lähes joka sarjalla!

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   pari videota on tulossa lähiaikoina ;) kulmaluun alle voi käyttää vaikka valokynää, mutta myös ihan tavallista vaalean väristä luomiväriä. Testaa ESTEE LAUDERin DayWearia jos haluat hyvän BB-voiteen.

   Vastaa
 4. -H- 9.1.2013

  Totta, että pieni ehostus piristää kummasti itseään ja varmasti kanssa ihmisiä. :D

  Mitä kajaalia käytät että se pysyy noin kauniisti? Itselläni tuppaa ”valumaan” se alaripsien alle ja näyttää epäsiistiltä. :/

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Mulla vaan yksinkertaisesti kajaali pysyy vaan suht hyvin, tällä hetkellä mulla on yksi Lumenen ikivanha kynä käytössä :) Kai se on vähän yksilöllistä.

   Vastaa
 5. jonna 9.1.2013

  Moi, hoksasin että tuossa 2. kuvassa (ekassa sellasessa;) sulla on tuo kuorintasuola-purkki, niin aloin kyselemään että tiedätkö mistä sitä voisi tilata, vai voiko mistään? Joskus ostin äidin kanssa kampista kun siellä oli joku esittelijä, ja purnukka on vuosia sitten käytetty loppuun (ihastuin!), eikä täällä pohjoisessa ole toivoakaan löytää sitä.

  Olipa sekanen kommentti. :D

  Vastaa
 6. Eve 9.1.2013

  Heippa! Näytät ihanalta:) musta on kiva kun jaksaa ehostaa itseään kuin läheisiäänkin varten pitkässäkin parisuhteessa:)

  Mulle saa antaa meikkivinkkejä, sais päivittää meikit ja hiukset.. :D täytyy myöntää, että olen myös surkee ihon kuorija ja rasvaaja.. Jospa sitä tänään?

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Jospas… tai huomenna viimeistään? :D

   Vastaa
 7. Paula 9.1.2013

  Ihana tuo panta :) Pitäähän sitä nyt tytönkin kaunistautua, kun kerran äitikin ;)

  Me pidettiin neuvolaryhmän kans sellanen tyttöjen kaunistautumisilta ja miehet huolehti lapsista. Teki tosi hyvää ja moni innostu kokeileen uusia juttuja. Suosittelen!

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Kuulostaa tosi kivalta jutulta, olen itse ammatiltani kosmetologi, mutta siitä huolimatta ihonhoito tahtoo jäädä onnetoman vähäiseksi :)

   Vastaa
 8. Sonja 9.1.2013

  Joo, mä olen myös kuullut että yksi avain toimivaan/kestävään parisuhteeseen on itsestään/ulkonäöstään huolehtiminen! ;-) En nyt sano että sen kumppanin takia pitäisi aina olla vimpan päälle laitettuna kotioloissakin, mutta onhan se aika tökeröä jos on työtön/kotona töitä tekevä/kotiäiti tms. joka viettää päivät pääsääntöisesti kotona, eikä vaivaudu tekemään itselleen mitään ja hengailee koko päivän pieruverkkareissa tai yöpaita päällään. Vaikka se kumppani löytyisikin jo, ei se tarkoita että siinä vaiheessa saa päästää itsensä repsahtamaan ja olemaan tekemättä mitään. Kyllä täydellisten naistenkin naiset ovat suurin osa aina huoliteltuina, vaikka useampi onkin pääsääntöisesti kotirouvia ;-)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Tädelliset naiset ovatkin mielikuvitusta :D Uskon, että itsestään (ainakin jonkin asteinen) huolehtiminen on tärkeää ja voihan se ollakin ”yksi avain” onnistuneeseen parisuhteeseen, mutta sen lisäksi tarvitaan vielä 20 avainta lisää :)

   Vastaa
 9. Ruut 9.1.2013

  Olipas kaunis lopputulos!! Itse teen suurimmaksi osaksi ihan samat jutut, mutta en kyllä näytä tuolta sen jälkeen :) opastusta siis kaivattaisiin!! :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Höpöhöpö, varmasti näytät kauniilta ja raikkaalta :) Miten voisin opastaa tässä paremmin? Kerro ihmeessä kaikki mitä mieleen tulee, niin siitä on apua vinkkejen toteuttamiseen :)

   Vastaa
 10. Anna 9.1.2013

  Kaunis meikki :) Siis tuota naamiota ei tarvitse pestä ollenkaan pois?

  Haluaisin vielä kysyä aiempiin postauksiin liittyen eli olet julkaissut täällä kesäkurpitsapaistoksen ohjeen marraskuussa ja haluaisin tiedustella voiko paistokseen laittaa riisin tilalle jotakin muuta kuten esim perunaa tai porkkanaa?meillä kun ei riisiä pystytä syömään ja haluaisin kuitenkin tuota ohjetta kokeilla. :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Aivan oikein, naamiota ei tarvitse pestä ollenkaan pois :) Tottakai voit kokeilla paistokeen mitä tahansa, kaikkia mainitsemisia tai vaikka makaroonia? Testaamallahan se parhaiten selviää :)

   Vastaa
 11. Mam4 9.1.2013

  Itse en alkanut meikkaamaan miltei joka paiva vasta kuin viime kevaana, mutta huomaan se todellakin vaikuttavan koko paivan oloon positiivisesti. BB-voide on ihan must ja kevea meikki naamassa ei vasyta edes niin paljon kuin oikeasti vasyttas :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Niiiin totta :)

   Vastaa
 12. Nipsu 9.1.2013

  Kyllä se pieni kaunistautuminen täälläkin on tärkeää! Joskus tuntuu hassulle laittautua vaan kotona olemiseen, mutta silloin jos et meikkaa yhtään, on olo jotenkin nuhruinen. Paljon reippaampi olo, kun on pikkasen meikkiä! Mitä kajaalia ja ripsaria suosittelet/käytät itse? Mulla olis uuden seerumin hankinta ajankohtainen, entinen loppui….

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Semikosmetiikan puolelta mielestäni Max Factor valmistaa parhaat ripsarit! Kajaaleja en ole kovinkaan vertaillut, mutta tällä hetkellä mulla on käytössä Lumenen (jo myynnistä poistunut) kynä.

   Vastaa
 13. Albin 9.1.2013

  Vauva (4kk) istu sylissä kun luin postaustasi ja hekotteli oikein kunnolla. Hyvistä kuvista tykkäsi kyllä äippäkin :-)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Haha, ainakin oli ilmeikkäät kulmat muutamassa kuvassa :)

   Vastaa
 14. Maikki 9.1.2013

  Totta! BB tai vastaava ja ripsarit vähintään… Paljon enempää en kyllä edes osaa, mutta sekin tekee jo omalle fiilikselle paljon – olisin juuri se ”apua tarvitseva” ;)

  Yhtä kysymystä olenkin tässä pari päivää mietiskellyt: millä sävyllä sinisilmäisen kannattais tehdä smokey-eye-meikki niin, että se korostaisi silmien väriä. Iho on suomalaiseen tyyliin vaalea ja pisamainenkin. Näin kolmekymppisenä ajattelin aloittaa meikkitreenit :)

  Kiitos muuten mukavan elämänmakuisesta blogista! Leppoisaa loppuviikkoa :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   testaappa viime syksyn trendiä eli ruskeansävyistä savusilmä-meikkiä, Sape on tehnyt näihin kuviin mulle sellaisen http://magicpoks.indiedays.com/2012/06/29/me-my-girl/

   Vastaa
   • Maikki 10.1.2013

    Kiitos kaunis :) Tänään kaupoille, huomena reeniä – tämän kotiäidin perjantaipäivä olkoon astetta fiinimpi!

    Vastaa
 15. bonnie 9.1.2013

  Oot niin ihanan aito etten lakkaa ihailemasta sitä koskaan. Olen usein blogien kohdalla sellainen valikoiva lukija, että saatan klikkailla postauksia auki satunnaisesti, mutta täältä luen aina ja kaiken. Mun mielestä tämä blogi on aina ollut niin rehellisesti elämänmakuinen, vaikka täällä ei tietenkään kaikkea elämästäsi olekaan jaettu.

  Mulla ei ole lapsia, kaksi koiraa vain, mutta välillä niidenkin vaatimuksiin tuntuu olevan väsyttävää revetä (omat koirani ovat kovin aktiivisia). Siksi ihailen sitäkin, kuinka avoimesti olet välillä esimerkiksi arkena väsynyt, sehän kuuluu elämään, mutta silti aina onnellinen ja kiitollinen kaikesta ympärilläsi olevasta :) Ainakin sellainen kuva tänne ruudun toiselle puolelle on välittynyt!

  Kaikkea hyvää <3

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Jokainen ihminen on joskus väsynyt. PISTE. Vai mitä? Kiitos ihanasta kommentistasi :))

   Vastaa
 16. Suvi 9.1.2013

  Siis apua! Mä en edes meikkaa useinkaan, vaikka lähtisin kaupungille. Kotona ollessa siis lähes poikkeuksetta en koskaan. Normipäivistä meikkaan ehkä 30%, muina päivinä ajattelen meneväni vain luennolle ja kirjastoon. Ja niinä päivinä, kun meikkaan kysyy sisareni minulta”Siis oot sä nyt meikannut?”

  Eikä todella ole mitään käsitystä, miten kajalia laitetaan niin ettei näytä urpolta, poskipunaa en ole koskaan omistanut… Olen pahassa jamassa. :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   No se ei ole mitenkään tavatonta :D EN kuitenkaan suosittele aloittamaan meikkausta kajaalista, se ei edes sovi missään nimessä kaikille. Panosta hyvään meikkivoiteeseen, ripsariin ja johonkin ihanan heleään poskipunaan ja niitä mahdollisesti hankkiessasi kysy apua osaavalta kosmetiikkamyyjältä :)

   Vastaa
 17. Pikkuäiti 9.1.2013

  Ihana ja kaunis Maj<3

  Harmaa ja väsähtänyt olo on välillä täälläkin. Tämä mami palasi joulukuun alussa töihin. Pikkunen ens kuussa 1v!! Huhhuijaa!!

  Mitä bb voidetta käytät ja mitä meikkivoidetta?

  Onko sulla joku kikka mitä käytät meikkivoiteen alla pitämään meikkivoiteen "paikallaan"?

  Tarvisin jonkun kosteuttavan päivävoiteen meikin alle, tällaselle kohta 28 iholle :))

  Iltaisin laitan kookosöljyä ja se kosteuttaa kyllä kivasti. Sitä hieron (liian harvoin ) myös vartalolle.

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Mulla on Estee Lauderin daywear ja Lancomen meikkivoide.. Itseasiassa mun iho ei juurikaan rasvoitu, joten meikkivoide pysyy paikallaan helposti. Kannattaa tutustua erilaisiin pohjustustuotteisiin, jos ongelmana on, että meikkivoide ei meinaa pysyä. Myös meikkivoiteiden koostumuksissa on paljon eroja, oletko sattumoisin testannut Lancomen Teint Idole ultraa?

   Vastaa
   • Pikkuäiti 10.1.2013

    Kiitos vinkeistä!

    Mulla on itellä käytössä Lancomen teint miracle sävyssä 02. Jotenkin se on ehkä liian kuultava ja tuntuu siksi että ei pysy. Ajattelinkin että hankin idole version ja vaikka vähän sekoitan niitä keskenään. Tuliskohan hyvä pohja näin?

    Mullakin on enemmän kuiva (pintakuiva) iho ja eikä kyllä ole rasvainen, mutta ehkä tuo teint miracle on liian ”kiiltävä”

    Pohjustusvoidetta pitää katella :)

    Vastaa
 18. hansu 9.1.2013

  Moi! Tuli mieleen kun sulla on noi piilarit aina kotipäivinäkin, että oliko niissä vahvuudet vai laitatko kotonakin ihan muuten vain? Ajattelin vain vinkiksi,että jos käytät ihan muuten vain niin kannattaa säästellä silmiä,ystäväni joutui muutaman vuoden käytön jälkeen luopumaan kokonaan värillisistä piilareista, sillä olivat jatkuvan käytön takia katkoneet verisuonia. Itselläni ei onneksi samaa kokemusta, mutta välillä silmät kyllä alkoivat aristaa ja kuivua joten pääätin luopua niistä :(

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Mulla on vahvuudet niissä ja silmälääkärille pitäis mennä piakoin :)

   Vastaa
 19. Iitu 9.1.2013

  Sä olet kyllä niin upean näköinen aina, oli meikkiä tai ei! :) Ihana ja lämminhenkinen blogi sulla, aina saa hymyn huulille sun jutut :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Haha, upea on kaukana minusta tälläkin hetkellä :P Kiitos ihanasta kommentista :)

   Vastaa
 20. Magda 9.1.2013

  Olen myös huomannut, että pelkkä kulmien ja ripsien laitto sekä näiden megalomaanisten tummien silmäpussien peittäminen piristävät kummasti väsynyttä ilmettä. Tosin myönnän, että kykenen lähtemään ulos myös ilman meikkiä, pukluisessa paidasa ja soseisissa housuissa kanssaihmisten kauhuksi. ;)

  Tavallaan sitä odottaa, että pääsee joskus töihin, niin saa tai joutuu vähän pakostikin laittautumaan.

  Vastaa
 21. Nipsu 9.1.2013

  Onko häät tulossa?;)Viitaten tuohon ”tänä vuonna haluaisin näyttää erityisen hehkeältä” :) Sulla on ihana blogi!

  Vastaa
 22. Tanja 9.1.2013

  Kaunis meikki! Voisitko valoittaa minua, miten saat pysymään mustan rajauksen silmissä?:D jos laitan rajauksen itselleni samaan kohtaan kuin sinulla silmissä, se on hetken kuluttua lähtenyt pois. Onko kajaali vedenkestävää?

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   En tiedä, se vain pysyy suht hyvin, toki sitä välillä joutuu lisäilemään mutta silti! Ei ole vedenkestävää kajaalia tuo käyttämäni :)

   Vastaa
 23. Tinttura 9.1.2013

  Siis et ois voinu parempaan aikaan tehdä tätä postausta! Olen juurikin se APUA! tarvitseva äitiyslomalainen, joka ei meikkaa kotona. ..ja kaupungillekin tulee meikattua aina samalla tavalla. Juu, olen onneton ;) Mutta edistystä on jo tapahtunut, sillä viime aikoina olen alkanut pohtia, mitä kevyeen ja nättiin päivämeikkiin laittaisin. Ilmeisesti se BB-voide on lähdettävä hankkimaan. :) Huomaat kai jo, että apu ois todellakin tarpeen.. Voisinpa hypätä ruudun läpi sun opastettavaksi.

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Ehdota sen sijaan, että mistä kaikesta haluaisit vinkkejä? :)

   Vastaa
 24. Arja Mikkola 9.1.2013

  Hei!! Ihana on Sinunkin blogisi, mutta jos haluat syvempää merkitystä elämääsi, luepa blogia http://tastakaikesta.blogspot.fi/. Riikan ja miehensä elämä ihanan tyttärensä kanssa on ollut vaiherikas ja niin opettava. Ehkä meidän kannattaisi unohtaa hetkeksi tämä niin maallinen elo ja nauttia pienistä hetkistä lasten kanssa ilman sitä mammonaa.

  Kaikkea hyvää teidän elämäänne toivottaen!

  Mummeli

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Hei Mummeli :)

   Koen, että omassa elämässäni on myös tuota syvempää merkitystä. Tämän blogin tarkoitus on olla kevyesti elämänmakuinen, mutta myös toisaalta turhamaisen naisellinen ym. Täällä jaan ihan vaan pienen osan elämästäni kuitenkin. Tiedäthän, ruokablogissa keskitytään ruokaan ja tässä blogissa juurikin mainitsemiini ja valitsemiini asioihin.

   Varmasti kannattaa välillä pysähtyä miettimään elämää ja sen merkitystä, ihan meidän jokaisen. Vaikka en bloggaa monistakaan asioista, ei tarkoita sitä, että en niitä asioita miettisi.

   Kaikkea hyvää myös sinulle,

   Maj

   Vastaa
  • nuppunen 10.1.2013

   Kiitos Mummeli tästä vinkistä. Luin blogia (jonka olemassa olosta en tiennytkään aiemmin) kyyneleet valuen… Laittoi ajattelemaan elämän oikeaa tärkeysjärjestystä pitkästä aikaa, on se kumma miten perusasiat tuntuvat välillä niin itsestäänselvyyksiltä (vaikkeivat sitä missään nimessä ole) ja kiitollisuus kaikesta unohtuu kaiken pinnallisen & oikeasti merkityksettömän alle. Kiitos!

   Vastaa
 25. Henni 9.1.2013

  Ihana postaus. Pieni meikkaus piristää aina kummasti mieltä. Teen melko paljon yövuoroja työssäni ja usein saattaa mennä muutamakin päivä melko haamun näköisenä. Ratkaisin ongelman Estee Lauderin bb-voiteella, poskipunalla,huulikiillolla ja kihartamalla ripset. Ripsiväriä en viitsi yövuoroihin laittaa kun tulee hierottua silmiä ja aamulla näyttää pandalta:(. Yllätyin kuinka paljon ripsien kihartaminen vaikuttaa, ja muutoinkin pienen ehostuksen jälkeen sitähän näyttää ihmiseltä. Eikä aamulla ole työkavereille niin kauhistuttava näky.

  Niin ja laiskan naisen jalkakylpy= sohvan eteen vati jonka alle pyyhe, vatiin lämmintä vettä ja karkeaa merisuolaa. Siinä voi sitten samalla katsella telkkua ja lapsetkin voi vaikka liotella varpaitaan. Lopuksi jalkojen raspaus, kuivaus ja tukuisa rasva. Itse käytän kantapäihin välillä ihan bepanthenia.

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Mä oon tehnyt jalkakylvyn ihan just tuolleen, paitsi käytän myös veistä, kun irroittelen niitä pahempia kovettumia, iiks! :)

   Vastaa
 26. Erika 9.1.2013

  Oot niin upea nainen :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Aaaw :)

   Vastaa
 27. -S- 10.1.2013

  ”Tässä on panta “vaikuttamassa”.. Hmm.. ehkä se vaikutusajan jälkeen päässä on enemmän järkeä? Kuka tietää.” :D

  Niin huippu, toimisikoan mullakin!? :)

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Ikävä kyllä itse en ainakaan huomannut mitään suurta eroa, mutta ainahan voi kokeilla?

   :D

   Vastaa
 28. Ellu 10.1.2013

  Olen jo monesti aiemmin tätä miettinyt mutta en ole saanut aikaiseksi kysyä :) Eli missä olet opiskellut kosmetologiksi?

  Vastaa
  • Maj 10.1.2013

   Kankaanpäässä aikuislinjalla :)

   Vastaa
 29. onnettomanhuono 10.1.2013

  Ihana postaus. Mä oon alkanu meikkaamaan ”säännöllisesti” noin vuosi sitten, nyt ikää 22v, enkä oikein vieläkään tunnista peilistä itseäni, jos oon silmät rajannu.. Siksipä oon pysytelly ihan vaan kevyessä meikissä eli bb-voide + ripsari.

  Vastaa
 30. Pia 10.1.2013

  Ihanan raikas ja kevyt meikki. Pitäisi myös toden teolla hankkia jokin naamio kosteuttamaan ihoa. Mitä meikkivoidetta käytät? Itselläni on hyvin samantapainen iho kuin sinulla. Tykkäätkö enemmän nestemäisistä vai jauhemaisista meikkivoiteista? En osaa päättää kumman hankkisin.

  Vastaa
 31. Nora 10.1.2013

  Moiks,

  Kiva postaus ja hyviä vinkkejä, kirjoitin jo pari muistiin ostoslistaan.

  Joskus pari vuotta sitten tai aikaisemminkin kirjoitit myös sellaisesta naamiosta, jonka kanssa voi mennä nukkumaan, eli ei tarvitse pestä pois. Oliko se tuo sama Lumene vai joku muu, mikä?

  :)

  Vastaa
 32. tiksu 10.1.2013

  Kulmien värjäyksestä tuli mieleen, kiitos ihan huippuhyvästä palvelusta joskus vuosi sitten (parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) ) kun käytiin äidin kanssa ostamassa juurikin samaista kulmaväriä. Annoit ihan loistavat ohjeet, hyvät värit tullut joka kerta. Että kiitos näin jälkikäteen! :) Ja blogista tietty kiitokset kanssa! :)

  Vastaa
 33. Vinna 10.1.2013

  Voisiko sulta toivoa luonnonkosmetiikkaa käsittelevää postausta? Tai useampaakin, esim. aihealueittain (kasvojenhoitoaineet, meikit jne).

  Vai tuntuuko aihe sinusta vieraalta?

  Ajattelin vain kun niistä saa niin vähän tietoa kosmetologeilta, ammattilaisilta. Ainoat tiedonlähteet on oikeastaan yksityiset kuluttajat, eri merkkien edustajat tai myyjät (joiden tärkein tavoite on usein saada asiakas poistumaan kassan kautta se kallein tuote mukanaan).

  Vastaa
 34. viisku 11.1.2013

  Sun blogissa on aina ihana piipahtaa. Vaikka itselläni ei vielä ole lapsia, luen todella mielelläni juttujasi. :) Kirjoitat niin kivan realistisesti ja elämänmakuisesti. En ole ennen kommenoinut mihinkään blogiin, ja mietinkin, mikä sai minut nyt kommentoimaan. Ehkä se, että tämä on jotenkin niin hyvällä tavalla erilainen blogi. Olet aidon oloinen ja huumorintajusikin on ihan huippu! :) Pidä sama linja! Kaikkea hyvää teidän suloiselle perheelle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *