Jihuu, Bik Bok avasi tänään vihdoin ovensa Tampereen Koskikeskuksessa! Minä onnekas pääsin mukaan superkivaan Indiedaysin ja Bik Bokin yhteistyökampanjaan. Kävin itse tänään tutustumassa uuteen myymälään ja fiilistelin ”avajaishumua”. Ihmisiä oli tosi paljon paikan päällä myymälässä, mutta oli siellä kuitenkin tilaa vielä liikkuakin :) Kuulemma aamulla ennen aavaamista oli porukkaa kertynyt aika paljon ovien eteen, joten kaikesta päätellen tamperelaiset ovat ottaneet myymälän hyvin vastaan.

Bik Bok avaa yhteensä neljä uutta liikettä helmi-maaliskuun aikana, yksi niistä on tosiaan juurikin tämä meidän Koskikeskuksen liike. Tänään myös turkulaiset pääsivät tutustumaan omaan myymäläänsä, sillä Skanssissakin juhlitiin Bik Bokin avajaisia. Lappeenranta saa oman liikkeensä 7.3. ja Hyvinkää 14.3. Avajaisviikonloppuna torstaista sunnuntaihin kaikki tuotteet -30 % normaalihinnasta. Bik Bok jakaa 100 ensimmäiselle myös 10 euron lahjakortit!

bikbok5

Myymälän löydätte Koskikeskuksen toisesta kerroksesta.

 

bikbok4

Naiset jonottelivat kiltisti sovittamaan ja mitäs ne puolisot eli miehet sitten…? Toiset istuivat mukavasti ja popsivat vaahtokarkkeja, mutta osa oli urhoollisesti makutuomareina kopeilla ;)

 

bikobok3

Me Indiedaysin bloggaajat olemme mukana avajaistohinoissa. Stailaamme asiakkaita avajaisviikonloppujen lauantaina kello 11-15! Minä olen Koskarin myymälässä stailaamassa ja jututtamassa teitä ensi lauantaina, olisin tosi iloinen jos pääsisitte moikkaamaan! Turun myymälässä paikalla on Concoction-blogin superstyle Sofia ja 9.3. Lappeenrannassa paikalla on söpö Annika O. 16.3. OcJulia järjestää oman shoppailuiltansa Helsingin Itikseen. Käykää ihmeessä kurkkaamassa ID:n brändisivu, sillä siellä on käynnissä arvonta, jonka palkintona 400 euron arvoinen shoppailu- ja stailausilta tyylikkään ocJulian seurassa. Shoppailuillan lisäksi jaossa on neljä kappaletta 50 euron lahjakortteja.

 

bikbok2 bikbok1

Ensi viikolla palaan stailausviikonlopun kuvien kanssa ja arvon teille Bik Bokin lahjakortteja. Ne kuitenkin vasta ensi viikolla, sitä odotellessa käykää vaikka fanittamassa Bik Bokia Facebookissa ja klikkailkaa itsenne mukaan arvontoihin! Tulettehan tutustumaan Bik Bokin myymälään, shoppailemaan 30% alennuksella ja samalla jututtamaan mua. Autan mielelläni teitä löytämään asukokonaisuuksia ja annan pukeutumisvinkkejä parhaani mukaan. Nähdään Koskarin Bik Bokin myymälässä siis ensi lauantaina 2.3. klo 11-15!

 

-Maj

0 Comments

 1. iidam 28.2.2013

  Musta nää kaikki blogiyhteistyöt on niin huippuja :) Näyttää ihanalle, toivottavasti pääsee täältä kauempaakin sinne joskus shoppailemaan!

  xoxo http://behappybeee.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. Eve 28.2.2013

  Höh, miksi olen töissä:/ ois ollut kiva tulla moikkaan!:)

  Vastaa
  • Maj 28.2.2013

   Nyt otat vaan heti vappaaks!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *