Pyörähdin tänään ystäväni kanssa häämessuilla Tampere-talossa, olin samoilla messuilla viime vuonnakin ja aikalailla sama meininki siellä oli edelleen. Mulle ei ainakaan tullut mitään uutta ja mullistavaa vastaan, mutta ihan hauskahan siellä oli kuitenkin käydä. Pienessä salissa oli tasatunnein muotinäytöksiä teemoilla hää- ja juhlamuoti sekä lifestyle ja design. Yläkerrassa oleva käytettyjen hääpukujen pop-up myymälä oli mielestäni tosi kiva ja toimiva idea. Jos ette tänään olleet messuilla, niin huomenna messut ovat vielä käynnissä kello 10-17. Kannattaa varata käteistä mukaan jos meinaa tehdä jotain pieniä hankintoja.

 

i1

Menossa. Mä en vaan onnistu näissä kuvissa.

i2

Mieletön kimppu! :D Ei ehkä ihan mun juttuni, mutta hei, ruusuja sateenkaaren väreissä, cool!

i3

Vaaleanpunaista inspiraatiota häiden karkkibaariin.

i4

Meidän häihin kaavailen jotain simppeliä kattausta, valkoista ja luonnonmateriaaleja.

i5

Messutiimimme!

i6

Henna kurkistelee mietteliäänä alakerran baariin.

 

i7

Minä ja sähköiset hiukset.

Tulipa kuvattua tällä kertaa aika harmillisen vähän, tosin me tehtiin aika nopea kierros. Mun pitäis varmaan aloittaa tuo häätouhottaminen ensimmäiseksi kutsuista, jotka me ajateltiin btw taiteilla ihan omin kätösin. Toivotaan, että kohdalle osuu arpajaisvoitto, sillä osallistuttiin pariin arvontaan. Niin ja lähtiessä auton tuulilasissa odotteli 50 euron parkkisakko…

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Bambi 2.2.2013

  Minä kävelin tänäkin vuonna vain ohi, jotenkin ahdistaa sisälle meneminen. Lisäahdistusta toi ulkona ollut mainosauto, joka mainosti plastiikkakirurgiaa…

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Plastic Surgery Centerilla oli oma nurkkauksensa messuilla, mutta mitä siitä ahdistumaan? Jos ei kiinnosta niin ohi vaan vauhdilla :)

   Vastaa
 2. mirella 2.2.2013

  Ihana neule sulla ! Ja toi karkkibaari, niin suloinen (: Omiin häihin joskus kymmenen vuoden kuluttua varmasti tulee, toivottavasti viälä silloin järjestetään yhtä hyviä messuja kuin nykyään, ellei parempiakin. Itse rakastan kaikkea pientä ja kaunista.

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Ihan varmasti tulee aina vaan uusia häämessuja ja muita vastaavia tapahtumia. Uskosin että niitä vaan entisestään parannellaan ja kehitellään eteenpäin :)

   Vastaa
 3. Pieni lintu 2.2.2013

  Oi vitsit..karkkibaari – mikä hykerryttävä ajatus!! Mä tahdon mennä uudestaan naimisiin. Tekisin kaiken toisin ja kaikki olis triljoona kertaa paremman näköstä. Tuon saman miehen voin kyllä pitää, se on vain komistunut ja miehistynyt tässä vuosien saatossa..heh.. :P

  Vastaa
 4. Ruut 2.2.2013

  Täällä tais ne parin viikon takaiset häämessut olla todella paljon pelkistetymmät, ei mitään tuollaisia esillä ollut :(

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   No höööh :)

   Vastaa
 5. Mariia 2.2.2013

  Aiotko naimisiin mentäessä ottaa miehesi nimen? :)

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Jaa-aa, sitä ei ole vielä päätetty :D

   Vastaa
 6. Päivänsäde 2.2.2013

  Nöytät hoikistuteen melkoisesti :) häihinkö tähtäys? Eikä se kyllä huonoa tee , kuntoilu siis. Parit hyvät jotitreeniohjeet vois olla mukavat kun ei aina salille ehdi :)

  Vastaa
  • Päivänsäde 2.2.2013

   Senat meni sakaisin, toivottavasti pointti ei?

   Vastaa
   • Maj 2.2.2013

    Näissä kuvissa näytän kyllä jotenkin turvonneelta :D Kuntoilu on kuulunut eläämäni tosi vahvasti ennen lapsia, Rebekan ollessa lähemmäs 1-vuotias aloitin taas treenaamisen PT:n kanssa tähteimenäni parempi kunto ja kiinteämpi kroppa, sitten tulin taas raskaaksi… Ja nyt toisen raskauden jälkeen mulla on taas tavoite palata siihen kuntoon (ellei vähän parempaankin) missä ollaan ennenkin oltu:) En siis häitäni varten kuntoile :)

    Vastaa
 7. Sanna H. 3.2.2013

  Tiedätkö sussa on tosi paljon samaa näköä kuin Iholla sarjan Sannissa!:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *