Onneksi vaan korvikset, eikä fiilikset solmussa?! Vielä edelliseen postaukseen viitaten siis. Kotoa poistuminen auttoi kummasti piristymään, pääsin hetkeksi kahvakuulan pariin rakkaan ystäväni kanssa. Ja nyt voidaankin palata niihin korviksiin sitten…

 

korvikset2 korvikset3 korvikset4

Silmäni ovat etsiskelleet jo pidempään kauppojen koruhyllyiltä solmukorviksia. Nämä kaverit bongasin H&M:n tiskiltä sattumalta. Varmasti niitä on ollut saatavilla monestakin paikasta, ainakin nopean google-haun perusteella. Anttilan verkkokaupasta löytyisi näköjään hopeisenakin. Muistan solmut äidin korulippaasta 90-luvulta, olivatkohan ne silloin in? Omistin jo näitä ennen yhdet solmukorvikset, mutta niissä oli sellainen klipsukiinnitys. Nyt mulla on kuitenkin kolmet solmukorvikset ja nehän olivat melkeen ilmaiset :D

-M

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *