tuloksia1

Kun aloitimme Anun kanssa treenit, mulle tehtiin kuntotestit ja otimme myös jotain mittoja ylös, ihan vain itseäni varten. Treenitavoitteitani on parempi kunto, hyvinvointi ja kiinteämpi kroppa. Paremmassa kunnossa jaksan touhuta arjessakin uupumatta niin helposti. Olen jaksanut tämän talven yli yllättävänkin helposti, vaikka unenmäärä on välillä… noh mitä se on… vähäistä? Sääli, että kunnolliset ennen/jälkeen-kuvat jäivät ottamatta, niitä tekin olisitte varmaan halunneet nähdä?

Anu laati minulle ruokavalion, jota olen noudattanut, tosin en missään nimessä täydellisesti. Treenaan kaksi (joskus kolme) kertaa viikossa salilla, joista toisella kerralla yleensä PT:n kanssa. Käyn kerran viikossa Deanin vetämällä kahvakuulatunnilla Leidillä ja yleensä viikonloppuisin teen reippaan hölkkälenkin. Omalla kohdallani kotijumpasta ei olisi mitään hyötyä, en saa siihen tehoja mukaan ollenkaan. Tässä vaiheessa voin kertoa, että kunto on noussut ihan heittämällä, huomaan, että lihaksiakin on tullut tai ne olemassa olevat ovat vahvistuneet ;) Voin hyvin ja jaksan juosta raput tänne kolmanteen kerrokseen hengästymättä (ja vähän enemmänkin).

Tänään jaksoin vetää ekaa kertaa suht kunnialla kahvakuulatreenin kokonaan, hörpin palkkarijuomaani ja muistin, että mun piti mennä vielä kauppaan. Siitä mä sit menin yltäpäältä hikisenä Prismaan, josta kannoin neljä kassillista ruokaa autoon. Treeniäkin raskaampikin suoritus oli tosiaan kantaa salilaukku ja ne ostokset yläkertaan yhdellä nousulla, puuh!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Suvi 20.2.2013

  Upee timmi masu sulla!!johan sain taas motivaatiota omaan taisteluuni kohti kesäkuntoa ;) sulla ei oo tainnut vatsanahka pahemmin venyä raskauksien myötä?

  Vastaa
  • Maj 20.2.2013

   No onhan se venynyt, kun menee kykyyn niin iho on rullalla, sitäkö tarkoitat?

   Vastaa
 2. Nebsi 20.2.2013

  Vau!! :)

  Vastaa
 3. merry 20.2.2013

  mäki haluun tommosen vatsan! mulla ei kyllä oo harjoitusten puutteesta kyse, vaan vääränlaisesta ruokavaliosta:/ tarvisin PT:n apua, muttakun se on niin kallis!!

  Vastaa
  • Maj 20.2.2013

   No onko sulla mitään hajua miten sun ruokavalio on vääränlainen? Voisin ehkä yrittää jotain vinkkiä antaa, vaikka en missää mielessä ole asiantuntija :)

   Vastaa
   • Pautsi 21.2.2013

    Minua kiinnostais myös vinkit hyvään ruokavalioon. Olisiko mahdollista saada ruokavaliovinkeistä oma postauksensa? Kiitos! :) Ja aivan upea kroppa sulla! Antaa kyllä motivaatiota itsellekin ryhdistäytyä kuntoilemaan…heti vaan kesän jälkeen, kun olen saanut tämän kuopuksen synnytettyä :)

    Vastaa
   • merry 24.2.2013

    veikkaampa että liikaa hiilareita! :( karkki pitäis korvata kasviksilla ;)

    Vastaa
 4. Leija 20.2.2013

  Herranjestas miten upee masu! Tuliko sulla kummastakaan raskaudesta pömppistä? Haluan tietää onko mulla mahdollisuuksia saada tää omani pois! :)

  Vastaa
  • Maj 20.2.2013

   No tuli tietysti joksikin aikaa ainaski :) Sulla on 100% mahdollisuus saada pömppis pois, uskoisin ainakin näin. Se vaan vaatii varmasti vähän töitä ja itsekuria.

   Vastaa
 5. Salla 20.2.2013

  Hei ois kiva nähdä ja kuulla lisää kyljessä olevasta tatuoinnistasi. En ole missään täällä blogissa nähnyt aiemmin tai lukenut. Olenkohan skipannut jotain. :D

  Vastaa
  • Maj 20.2.2013

   No kerran olen sen pyynnöstä ”esitellyt” :D Flegmaattinen ja muutenkin nolo olen tässä, mutta… ihan sama! http://www.youtube.com/watch?v=xlnRgXqnJ8k

   Vastaa
   • hansu 20.2.2013

    kääk mikä vatsa!! kohta näkyy jo sixpäk! ja ihana video ja voi miten rebekka on pieni ja kalju :) hih. silti ihan ittensä näköinen :)

    tää tatska ei vaikuta yhtään sun tyyliseltä tai siis sellaselta milta vaikutat. mitä sun äiti sano tatskasta sillon kun näki sen ekaa kertaa?

    hyvää loppuviikkoa teille.

    Vastaa
    • Maj 20.2.2013

     Haha, te ette oikeastaan tiedäkään millainen tyyppi mä loppujenlopuksi olenkaan ;) Mun äiti sanoin muistaakseni, että ”voi kauheeta, oliko pakko” Lähdin muistaakseni tatskaamosta suoraan junalla kohti Ylivieskaa ja äiti otti mut tietty heti perillä just äitimäiseen karhunhalaukseen.. Mä taisin vähän säpsähtää kun sen kädet puristu kylkien ympärille :D Oli ihan muusina koko kylki hetken aikaa :)

     Vastaa
 6. JUULARI 20.2.2013

  MÄ HALUAN PAISTAA MUNAKKAAN SUN MAHAN PÄÄLLÄ. OOT SMOKING HOTTTT!

  Vastaa
  • Maj 20.2.2013

   Senkin paraskin puhuja Juhlia ”pyykkilauta” Ilmarinen.

   Vastaa
 7. stina 21.2.2013

  Moikka! Oon lukenut blogiasi jo monta vuotta, jo ennen kuin sinusta tuli äiti. Hyvin erilaisesta elämäntilanteesta huolimatta olen jäänyt koukkuun ja seurannut sua aktiivisesti. En vain ole saanut ikinä aikaiseksi kommentoida :D

  Mutta siis tarkoitukseni oli tulla sanomaan, että aivan mahtavia tuloksia olet saanut aikaan. Onnittelut ja tsemppiä jatkoon! :)

  Vastaa
 8. Cillatar 21.2.2013

  Vitsit miten kiva lukea näitä treenipostauksia(kin)!! Ja upeaa, et tuloksia on syntynyt! Onneksi olkoon woman :)). Nyt olis hyvät neuvot kalliit! Mulla tilanne on aikasta sama kun sulla (lasten määrä&ikä, ruumiinrakenne, painot&pituudet), mut toi salitreeni tökkii. Eli juostua/hiihdettyä tulee n. 3krt/vko, ja ryhmäliikuntatunteja 1-2 päälle. Kahvakuulaan yritän nyt koukuttua ja alan tykkäämään siitä todella! Mut tuntuu, ettei tällaisella liikkumisella saa vartalon muotoa muuttumaan, ts. Hoikkaa/laihaa kroppaa terveen lihaksikkaaksi/kiinteäksi. Tunnen itseni jossain kahvakuulatunnilla ihan naruksi, vaikka intoa ja sisukkuutta löytyykin tapellessani sen 8 kg kuulan kanssa ;). Isoimmaksi ongelmaksi koen masun (ylläripylläri), joka on aamulla ihanan litteä, mut iltaa kohden pömppö :(. Vatsalihaksia täytyis varmaan toden teolla harjoittaa?! Paljon sulla on lähtenyt vatsasta ja pepusta senttejä tähän mennessä? Kuten joku tossa ylempänä kysyikin ruokavaliosta niin mua kans kiinnostaa kovasti se, eli jos voisit laittaa pääperiaatteita syömisestäsi. Ymmärrän, ettet tarkkaa ruokapäiväkirjaa laita, mut jotain? Syötkö samaa ruokaa kun lapset? Perus kotiruokaa riisineen, pastoineen perunoineen? Ihanaa kevättalvea perheellesi ja kiiitos huipusta blogista :)

  Vastaa
 9. Jenkki 21.2.2013

  Heip, pystyisitkö vähän valoittamaan, minkälaista ruokavaliota noudatat. Itselläni sama tilanne kuin sinulla, olen hoikka, mutta kahden lapsen jälkeen vähän rupsahtanut ja löllö ja kaipaan kiinteytystä ja ehkä n. kahden kilon pudotusta. Minulla on salikortti, mutta hyvää ruokavaliota on vaikea löytää. Olisin todella kiitollinen, jos pystyisit omasta ruokavaliostasi hieman kertomaan :). Sinulla on aivan ihana ja lämmin blogi, ehdottomasti yksi lemppareistani blogiviidakossa :).

  Vastaa
 10. Katri 21.2.2013

  Hyvältä näyttää! Täältä saakin mukavasti lisämotivaatiota omaan treeniin :)

  No eipä sillä, ei motivaatio ole hukassa, vähän vaan aikataulujen järjestäminen, mutta aina jostain joku rako kuntoilla löytyy.

  Vastaa
 11. Coco 21.2.2013

  Hyvä Martsa!<3

  Vastaa
  • Maj 21.2.2013

   Martzu gogo vai hä? :D

   Vastaa
 12. MMM 21.2.2013

  Upeita tuloksia. Mulla on osapuilleen sama tilanne kuin sinulla ja tuolla ylhäällä parilla kommentoijalla; kaksi lasta 1,5 vuoden ikäerolla, joista kuopus täyttää pian vuoden. Olen hoikka, liikun 2-3 krt. viikossa salilla (pilates, tanssi) mutta jotain ylimääräistä, parin-kolmen kilon verran mielestäni on. Vatsaa kiertää sentin paksuinen ylimääräinen nahkakerros ja pieni pömppö, jota ei aamulla näe, illalla kyllä. Ruokavalio on vähän heikko kohtani, joten ruokavaliovinkkejä vastaanotetaan! Musta olisi ihana lukea ihan selkeää ruokapäiväkirjaa, mutta ymmärrän, jollet voi/halua sellaista laittaa tänne.

  Ihana blogi <3

  Vastaa
 13. Nipsu 21.2.2013

  Vau, aika makeet tulokset olet saanut! Mulla samankaltaiset haaveet, kovasti olen koettanut treenailla ja syön aika tiukan ohjeen mukaan. Toivottavasti kesäksi bikinikuntoon. :D No oikeasti tärkeintä olis, että olisin itse tyytyväinen olotilaani ja peilikuvaan. Olet ihana, tsemppiä!

  Vastaa
 14. Rosita 21.2.2013

  Sun vatsa on aika huikeen näkönen kahden lapsen äidiksi! :) Itsellä ei lapsia ole, mutta olisin hullun ylpeä, jos maha tossa vaiheessa näyttäisi samankaltaiselta. Tietysti ihmisillä kertyy painoa eri kohtaan, joten kukaan ei ihan samalta näytä eikä tarttekaan.

  Aloitin sun blogin lukemisen pari vuotta sitten kesällä ja sitä kautta tutustuin blogimaailmaan. Lopulta päädyin vuodenvaihteessa aloittamaan omankin blogin lähtiessäni vaihto-opiskelemaan. Voisin siis sanoa sun toimineen jonkinlaisena innostajana, kiitos kivasta blogista! :)

  Pakko sanoa vielä kun katsoin edellisen postauksen kuvia, että sulle sopii ulkoisesti ainakin raskaus mielettömän hyvin!

  Vastaa
 15. Kati 21.2.2013

  HYVÄ HYVÄ!! :) Tästä kyllä sain vähän lisäinnostusta! :)

  mulla uusi kunto-ohjelma ja tässä postauksessa todiste mitä sillä voisin saada aikaiseksi, joten ei ole mitään syytä jäädä sohvalle makaamaan. Taidampa lähteä heti rääkkäämään itseäni salille!

  Mukavaa loppuviikkoa! :)

  Vastaa
 16. Noora 22.2.2013

  Montako kerta viiikossa treenaat vatsaa? Teetkö paljon staattiisia liikkeitä? Näytät kyllä kadehdittavan hyvälle. :) kahden pienen lapsen äiti myös ja voin vaan haaveilla tuollaisesta kropasta. :D

  Vastaa
 17. Tintsa 22.2.2013

  Vautsi vau, hyvältä näyttää! :)

  Vastaa
 18. jellunen 23.2.2013

  wow! ei kyllä kovin monella kahden pienen lapsen äidillä ole noin timmiä vatsaa! :)

  mulla olisi pudotettavaa 15 kiloa. ensin 10 ja sitten vielä viisi. olen lukion jälkeen lihonnut noin 2kg/vuosi mutta viime vuonna lihoin yksin joku 6 kiloa ja tuntuu ihan kamalalta kun en enää tunnista itseäni ja veikkaan että oma kehonkuvani on vääristynyt, ajattelen siis että olen hoikempi mitä oikeasti olen. ruokavalio on suht kunnossa, kunhan vaan jättäisin suklaat pois ja jaksaisin taas käydä salilla :/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *