kysy

Olen postaillut tässä lähiaikoina suhteellisen reippaaseen tahtiin ja ikävä kyllä en ole ehtinyt ihan kaikkiin kommentteihin vastaamaan. Tiedän, että se on tosi ärsyttävää, kun käy kurkkimassa kommenttiboksissa bloggaajan vastausta eikä sitä koskaan ilmestykään. Pitkään aikaan en ole tehnyt erikseen postausta, jossa vastaisin teidän kysymyksiin joten nythän olisi hyvä väli sellaiseen. Jos joku juttu siis jäi askarruttamaan niin kysykää. Liikunta, ruoka, koti, pukeutuminen, kauneudenhoito ja oikeastaan mitä tahansa koskevat kysymykset ovat sallittuja ;) Toki en välttämättä paljasta ihan henkilökohtaisimpia juttujani ja en tiedä osaanko ihan kaikkeen vastata, mutta lupaan tehdä parhaani. Olisiko vastaukset mukava saada videonmuodossa vai ihan normaaliin tapaan kirjoitettuna?

No niin, nyt kysy pois. Kommenttiboksi on avoinna, kuten aina.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. mirella 19.2.2013

  Vastaukset parasta aina tekstinä, videoita on niin tylsä katsoa :D Mun kysymykset liittyy bloggaamiseen. Jos tienaisit joskus blogilla niin paljon että voisit jättää päivätyösi, niin jättäisitkö? Entä luetko annika-o:n blogia, jos luet niin mitä mieltä olet siitä blogista?

  Vastaa
 2. Taika 19.2.2013

  Missä vaiheessa viet lapsesi päiväkotiin/perhepäivähoitajalle, kun Samuel täyttää sen 3 vuotta?

  Kuinka usein näette sun vanhempia, entä Miikan?

  Sisältääkö lämpimät ateriasi yleensä mitä lihaa, entä syötkö ollenkaan perunaa, pastaa, riisiä, vai oletko ne jättänyt kokonaan pois?

  Nukkuuko Rebekka vielä päiväunia, ja jos nukkuu, kuinka pitkiä?

  Vastaa
 3. minna 19.2.2013

  Videon muodossa ehdottomasti ;)

  Vastaa
 4. Sarr 19.2.2013

  Millaisia sun synnytykset ovat olleet? Entä ensimmäiset viikot uuden perheenjäsenen kanssa? Miten huolehditte kodin siisteydestä lapsiperheessä?

  Vastaa
 5. Laura 19.2.2013

  Mikä sai alunperin sinut aloittamaan bloggaamisen? :)

  Vastaa
 6. anna 19.2.2013

  vietätkö paljon aikaa miikan ex vaimon kanssa, pelkäätkö koskaan että niillä olis vielä jotain säpinää?

  lähdettekö häämatkalle ja jos niin ilman lapsia vai lasten kanssa?

  annatko omasta mielestäsi realistista kuvaa teijän elämästä blogin kautta?

  miksi et selvästi kerro milloin blogissa kirjoitat jotain ns. yhteistyössä. tuntuu ettei aina tiedä millon kehut jotain puhtaasti omasta tahdosta ja milloin oot saanut jostain jotain vaikkea mitään virallista ookkaan annettu sulle.. esim vähän aikaan sitten kirjotit marimekosta ja mainostit jotain liikettä siel tampereella.

  huomaatko ite et sun blogin sisältö on tosi paljon mainosta.. on lindeksiä,

  Vastaa
  • Maj 19.2.2013

   Hei Anna! Pakko nopeesti vastata jo tähän, että mä kerron aina selkeästi blogiyhteistyöstä. Nyt on vaan käynyt niin, että Lindexin vaatteista ja Marimekon astioista (+tapahtumasta) bloggaaminen lähti ihan itseltäni, ostin tuotteet omilla rahoillani, sattumalta kävin Marimekossa ja huomasin, että siellä on korttinurkkaus ja ystävällisyyttäni vinkkasin siitä muillekin. En ole ollut siis näiden juttujen tiimoilta yhteydessä ko. yrityksiin, enkä ole vastaanottanut heiltä mitään tuotelahjoja tai rahaa, joten kyse ei ole mistään kielletystä piilomainonnasta tai yhteistyöstä.

   Vastaa
 7. Sveta 19.2.2013

  Mitä mieltä olet Venäjän? Haluaisin mennä sinne?

  Vastaa
 8. Paola 19.2.2013

  Mitä tapahtui Lasten tahtiin-blogillesi?

  Vastaa
 9. Hei 19.2.2013

  Kuinka monta kertaa päivässä syöt?

  Vastaa
 10. Emilia V 19.2.2013

  Muistan, että jossain tämän kuun postauksessa, kerroit Rebekan kävelleen jo 9kk. Jäi vaan mieleeni, että niin nuorena. :D Siis ihan ilman tukeako hän tuolloin jo käveli? Oliskin kiva, jos voisit kirjoittaa vähän siitä millainen Rebekka oli 1-vuotiaana ja miten erilaista oli teidän elämä yhden taaperon kanssa yms.

  Vastaa
 11. erika 19.2.2013

  Mikä olisi sun unelmalomakohde? Entä unelma-asumismuoto? Haluaisitko kesämökkiä? Tykkäätkö laittaa puutarhaa? Jos jos ei ”voisi” asua Tampereella, missä asuisitte, se ns. kakkos vaihtoehto? Inhokkieläin? Jos Rebekka tai Samuel pyytäisi joskus lemmikiksi jotain käärmettä tai hämähäkkiä niin suostuisitteko siihen? oletteko ajatellut lasten päiväkodiksi/kouluksi muuta vaihtoehtoa kuin tavallisen päiväkodin/koulun esim. ruotsin tai englannin kielinen, yksityinen päiväkoti, perhepäivähoitaja tai steiner päiväkoti/koulu? Unelmalaukkusi? Koska olit ensimmäisen kerran lentokoneessa? Vilppi kysymys voi olla vähän hankala, mutta miten suhtautuisit jos saisit tulevaisuudessa tietää, että Rebekka tai Samuel käyttäisi alkoholia tai huumeita alaikäisenä? Oletko ikinä lasketellut? Odotatko jo kevättä ja kesää? :-) nyt tuli pieni lista kysymyksiä, mutta enempiparempi vai kuinka :D

  Vastaa
 12. Emma 19.2.2013

  Millä kameralla kuvailet? :) Ovat kaikki laadultaan niin hyviä!

  Vastaa
 13. Hanna 19.2.2013

  Mitä kuuluu Tepolle?

  Vastaa
 14. Eve 19.2.2013

  Heips,

  Oletko tyytyväinen itseesi? :) jos olet, miten se näkyy ja jos et ole niin miten se taas näkyy..? Tähän kaipaisin vähän apua, että miten olla tyytyväinen itseensä:)

  Oletteko ajatelleet ottaa toista koiraa, kun Teposta aika jättää?

  Onko sulla jokin unelmien kohde, mitä tavoittelet? Esim. Lomamatka, mökki, laukku?:)

  Jos saisit yhdellä asialla maailmaa parantaa, mikä se olisi?

  Onko teille tulossa isot häät?:)

  Siinä vähän kysymyksiä, huonot saa skipata:D

  T. Eve:)

  Vastaa
 15. Tanja 19.2.2013

  Moikka,

  Oletko miten edistynyt kuntoprojektissasi? Oletko laihtunut kiloja vai vai kiinteytynyt? Muistelisin, että sanoit painoksesi joskus 53 kg ja mietin oletko laihtunut siitä. Jossain postauksessa sanoit, että nykyään farkutkaan eivät kiristä. Olisi kiva kuulla miten kuntoilu on vaikuttanut.

  T. hoitovapaalla oleva äitiliini

  Vastaa
 16. Emilia 19.2.2013

  Joskus taannoin pähkäilit, että miten vieroittaa Rebekka tutista. Minua kiinnostaisi tietää miten se onnistui? Onko vinkkejä? :)

  Vastaa
 17. Heluna 19.2.2013

  Just viimeks kun luin sitä Crossfit juttua niin tuli mieleen että pitääpäs kysyä sulta yks juttu ja sitten olikin tullut tällainen postaus :)

  Mietin että miten olet nyt treenannut vatsalihaksiasi kun olet jo saanut tuloksia aikaiseksi. Itselläni kahden lapsen jälkeen on kauhea kompleksi tuosta mahasta vaikka muuten raskauskilot onkin karisseet. Vatsalihakset vaan tuntuu kadonneen kokonaan ja pienikin ”ylensyönti” ja turvotus saa mut näyttämään siltä että olisin taas raskaana… ahdistavaa.

  Joten nyt olisi hyvät vinkit tarpeen. Miten siis treenaat vatsalihaksia esim. salilla. Vai oletko huomannut kahvakuulan tepsivän hyvin? Mitkä liikkeet erityisesti?

  Ja sit vielä tuli mieleen että kun treenaat neljä kertaa viikossa niin oletteko Miikan kanssa sopineet jotkut tietyt ajat että pääset menemään? Minun miehelläni on niin epäsäännölliset työajat ja kun hän sen lisäksi yrittää ehtiä kuntoilemaankin, niin omat kuntoilut meinaa sitten aina jäädä…

  Vastaa
 18. Heips! 19.2.2013

  Tuli nyt vain mieleen, että onko teidän häät tänä kesänä? talvella? olisi kiinnostava tietää (:

  Vastaa
 19. sini 19.2.2013

  Miten tutustuitte Miikan kanssa? Kumpi iski kumman?

  Millainen anoppi ja appi sinulla on?

  Onko lapsilla kumman sukunimi?

  Mitä lemmikkejä sinulla on ollut?

  Kun menette naimisiin, otatko Miikan sukunimen?

  Mitä Miika tekee työkseen?

  Vastaa
 20. Heidi A. 19.2.2013

  Moi Maj!

  Äitiys on palkitsevaa työtä mutta koetko arkiammattisi palkitsevaksi? Entä voisitko kuvitella opiskelevasi vielä johonkin toiseen ammattiin?

  terv. nimimerkki ”mielessä äitiys&uusi ammatti”

  Vastaa
 21. white 19.2.2013

  Heii :)

  päivitys hius ja meikkituotteisiisi olisi kiva, olisiko sellaiselle rakoa jossai kohtaan? :)

  tsemppiä kevääseen ja näihin kysymyksiin, aikas mielenkiintoisia jotkuut :D

  Vastaa
 22. ulla 19.2.2013

  Miten ja miksi olet päätynyt Tampereelle? Koetko itsesi tamperelaiseksi?

  Vastaa
 23. vilppu 19.2.2013

  Mistä se rebekan angry birds säästölipas on :D

  Vastaa
 24. Helena 19.2.2013

  Mitä hajuvettä käyttävät nyt? mitä suosikki hajuvettä?

  Vastaa
 25. PikkuMy 19.2.2013

  Kun vastaat ylläoleviin kysymyksiin niin mie oon tyytyväinen ;D ja ei videoo pliis :)

  Vastaa
 26. Vilma 19.2.2013

  miksi tarvitset kunto?

  Vastaa
 27. Annika 19.2.2013

  Hei! Miten opit suhtautumaan Viiviin ja veikö hyväksyminen aikaa? Itselläni on tälläinen tilanne, missä miehelläni on toisen naisen kanssa kohta 7-vuotias poika. En ole vielä tavannut poikaa kertaakaan, mutta olen tiennyt hänestä meidän ensitapaamisesta asti. Oikeastaan vasta nyt muutaman kuukauden tapailun jälkeen minulle on iskostunut päähän se, että hänellä on oikeasti poika. Asia on ahdistanut välillä minua paljonkin ja haluaisin tietää miten itse sen opit hyväksymään. Entä onko sinusta outoa kun omat lapsesi kutsuvat Viiviä siskokseen? Tiedän että kysymykseni on henkilökohtainen, mutta toivon aidosti että pystyisit siihen vastaamaan rehellisesti. Ystäväni eivät ole olleet samanlaisessa tilanteessa, joten he eivät ole osanneet vastata oikein mitään. Oikein mukavaa kevään alkua teidän koko poppoolle! :)

  Vastaa
 28. tytteli 19.2.2013

  Oisko mahdollista että kirjoittaisit hääsuunnitelmista enemmän?

  Hääpäivä? :)

  Vastaa
 29. Nainen 26 19.2.2013

  Ei videovastauksia.

  Minkä alan ihminen olet ja mitä olet opiskellut? Milloin meinaat palata töihin? Kuinka paljon työkokemusta ehdit keräämään ennen äitiyslomaa? Kauanko olet ollut miehesi kanssa yhdessä?

  Vastaa
 30. iitres 19.2.2013

  Tämä elämäntaparemontti kiinnostaa, jos sitä voi siksi kutsua. itse olen myös joulukuun alusta yrittänyt vähän laihduttaa, mutta enimmäkseen keskittynyt kiinteytymiseen. Siksi kysynkin, että mistä sun viikon liikunnat pääsääntöisesti koostuu? Vaihteletko liikuntamuotoja? Hyötyliikuntaa tulee varmasti pienten lapsien myötä paljon, mutta käytkö salilla, jumpissa ja lenkeillä millä suhteella?

  Kommentoin aivan älyttömän harvoin sulle, mutta seuraan sitäkin intensiivisemmin blogiasi. Lyhyestä virsi kaunis eli tykkään sun blogista hirmuisesti ja sulla on maailman suloisimmat lapset ja mies ja koira :D + kirjoitat ihanan monipuolisesti, kaikki jutut tuntuu mielenkiintosilta vaikka oonkin ihan eri elämän vaiheessa! :)

  Vastaa
 31. illen 19.2.2013

  just noita lasten tahtiin blogin juttuja vähän kaipaisi.. siis lapsista, tutin jättämisistä, imetyksestä (lopetus tuntemukset siitä, kehon muutokset lopetuksen jälkeen yms), liikunnasta lasten kanssa, vaikka semmosta päivärytmi juttua, oletko kokenut et arvot ois muuttunu lasten tulon jälkeen tai et aatteletko vaik enemmän vaatteiden ja kodintekstiilien materiaaleja tai millasta ruokaa ostatte (luomu, kotimainen, lähiruoka), koska palaat töihin, tulevat häät.. :D onhan näitä kysymyksiä :)

  Vastaa
 32. Taija 20.2.2013

  Hei,

  Olen pienen kolmiviikkoisen tytön äiti. Vauva haluaa olla paljon sylissä ja mieluiten tissi suussa. Miten selvisit arjesta pienen vauvan kanssa, kun kotona oli myös vanhempi lapsi? Itsestäni tuntuu, että kädet on täynnä tämän yhden lapsen kanssa ja jo esim vieraiden kutsuminen saa hien pintaan, en kuitenkaan halua ulkopuolisten olevan todistamassa pitkiä imetysmaratoneja. Se kun välillä tuntuu olevan ainut keino saada vauva tyytyväiseksi.

  Kiitos kivasta blogista. Seuraan blogiasi säännöllisesti, mutta en koskaan kommentoi. En tiedä miksi, se vaan jää.. :) Varsinkin arkeen ja lapsiin liittyvät kirjoitukset kiinnostavat.

  Vastaa
 33. HelenaK 20.2.2013

  Koetko koskaan huonoa omaatuntoa siitä, että et ole tällä hetkellä työelämässä, vaan kotona hoitamassa lapsia? En pahastu jos et halua vastata tällaiseen henk. koht. kysymykseen :) Millaisia muutoksia olette joutuneet tekemään kodissanne, jotta siitä on saatu lapsiystävällinen ja turvallinen?

  Vastaa
 34. Adelein 20.2.2013

  Missä Teppo nykyisin viipottaa? Ei ole pitkään aikaan näkynyt Teppoa blogin puolella, joten mietiskelen että onko Teppo muuttanut pysyvästi johonkin toiseen kotiin vai onko vain hoidossa?

  Oletko hyvä/innokas ruuanlaittaja? Teetkö tavallisia perusruokia, vai tykkäätkö kokeilla uusia reseptejä ja erilaisia raaka-aineita? Mikä on bravuurisi keittiössä?

  Vastaa
 35. Annukka 20.2.2013

  Terveisiä kotikulmiltasi! :) Olen jo pitkään miettinyt, onko rusketuksesi peräisin purkista, vai solesta?;) entä onko sinulla hiustenpidennykset?

  Aurinkoista kevään odottelua/kevättä…millon se sitten virallisesti alkaakaan;)

  Vastaa
 36. Tytti 20.2.2013

  Onko kukaan sanonut sulle että olet ihan saman näköinen Iholla-sarjan Sannin kanssa? Musta ootte ihan saman näköinen :) ja muakin kiinnostaisi tietää mitä olet oiskellut ja minkä ikäinen olet?

  Vastaa
  • Eemeli 22.2.2013

   En sanoisi, että ihan saman näköinen, mutta on teissä kyllä huomattavasti samaa näköä! :) Ajattelin samaa heti ekan kerran, kun Sannin näin :)

   Vastaa
 37. littleB 20.2.2013

  Heippa,

  tämä nyt ei liity oikeastaan ainoastaan sinun blogiisi, vaan tuli mieleen kun kirjoitit tuosta että se on tosi ärsyttävää, kun käy kurkkimassa kommenttiboksissa bloggaajan vastausta… Voisitko antaa Indiedaysille sellaisen kehitysehdotuksen, että kaikissa blogeissa olisi mahdollisuus valita haluaako ilmoituksen uusista kommenteista sähköpostilla? Minulla jää ainakin kommentoimatta tälläisiin blogeihin joissa ei seuraamismahdollisuutta ole, koska ei vaan ole resursseja käydä kurkkimassa jokaista kommentoimaani postausta, valitettavasti.

  Tälläinen juttu vaan tuli mieleen. Blogisi on muuten ihana :)

  Vastaa
 38. eva 21.2.2013

  Olisi hauska kuulla sun ”hurjin” juttu mitä oot nuoruudessasi tehny ja olet kertonut kuinka muutit nuorena Tampereelle ilman, että tunsit ketään paitsi silloisen poikakaverisi, niin mistä löysit ystäviä tai yleensäkin mistä olet löytänyt ihanalta kuulostavat ystäväsi? Oletko omasta mielestäsi sellainen ihminen, että suhun on helppo vieraiden ihmisten tutustua? Voiko sinusta saada helposti erilaisen käsityksen millainen olet ihmisenä jos ei tunne sua tai jos vastaavasti tuntee? :) PS. superilta näyttää jo nyt sun treenailujen tulokset, sain itsekin kivaa motivaatiota!

  Vastaa
 39. musti 21.2.2013

  Asutteko omakoti- vai kerrostalossa vai jossain ihan muussa? Entä syötkö lasten kanssa samaa ruokaa? :)

  Vastaa
 40. Kaarina 21.2.2013

  Miten käytät aurinkopuuteria?

  Vastaa
 41. Jonna 21.2.2013

  Hei,

  en hoksaa, olisiko jossain postauksessa jo käynyt ilmi, mutta

  -Miten miehesi suhtautuu bloggaamiseesi, se kun on ilmeisesti aika suuressa roolissa sun elämässä?

  -Onko teillä ollut erimielisyyksiä siitä, mitä voit blogiisi kirjoittaa ja millaisia kuvia julkaiset hänestä ja lapsista (myös Viivistä..)?

  -Oletko koskaan miettinyt lastesi kuvia julkaistessa, että kuvat jäävät nettiin varmaan ikuisuuksiksi?

  En ole missään nimessä lastesi kuvien julkaisemista vastaan, päin vastoin; olet taitava tallentamaan juuri oikeat hetket ja tunteet kameraasi, lapsesi ovat yltiösuloisia ja päivä piristyy aina pikku Samuelin ja Rebekan ihanista, valoisista kuvista! Mietin vain asiaa, sillä se on joissain blogeissa puhututtanut. :)

  Ihana kun jaksat tehdä tämmösiä postauksia!

  Vastaa
 42. Tellimaria 22.2.2013

  Ihana blogi sinulla, innoissani aina luen :)

  Toivottavasti esität vastauksia ylläoleviin kysymyksiin nimenomaan tekstinä, ei videona! Tekstin voi lukea missä ja milloin vaan, mutta esim. tauolla töistä on hankalampi videota seurata.

  Kiitos :)

  Vastaa
 43. tinde 22.2.2013

  Vsstauksia ootellessa…

  Vastaa
 44. t 27.2.2013

  teijän lasten kuvia on ainakin yhessä vale face profiilissa ollut, mitä tunteita se herätti?

  huolestuttaako sua nettipervot kun blogisi on kuitenkin niin suosittu ja lapsesi söpöjä..

  miksi lapsen tahtiin blogi loppu heti? jos et saa vastata (jos esim indiedays kielsi sen) tjn niin eiks olis reilua ainakin kertoa mikset vaan voi sanoa miks se loppu heti..

  aijotteko hoitaa raha-asiat samalla tavalla avioliiton aikana kun nyt avoliitossa. jos meinaatte niin lue juttu kaks plussaassa. sun eläke jää pieneks kun oot pitkään kotona lasten takia.. jos teette avioehdon niin kannattaa varmistaa et teijän koti ynm omaisuus on molempien omistuksessa.. eli JOS eroisitte joskus niin saisit sit edes puolet omasta kodistasi ynm..

  Vastaa
 45. J 28.2.2013

  Moi!

  Aikamoisia kysymyksiä täällä… Tossa videollakin ihmettelit, että kaikkea henkilökohtaisuuksia ihmiset kysyykin. Musta on huolestuttavaa muutenkin tää nettiaika siinä mielessä, että ihan kaikkea voi kirjotella esim. toisten blogeihin, nimettömänä. Nykyään ei tunnu olevan minkäänlaista rajaa sillä, mitä ihmisistä kirjotellaan ja miten kunkin tekemisiä arvostellaan. Ei varmasti päin naamaa sanottaisi, mutta täällä se on niin helppoa. Se on mielestäni äärimmäisen huolestuttavaa.

  Mutta sen pidemmittä pohdinnoitta, oli mulla kysymyskin; miten ihmeessä saat kaiken ajan riittämään? Olen kotona pienen lapsen kanssa ja tuntuu, ettei päivän aikana muuta ehdi! Toki mieskin on paljon töissä, mutta silti. Sitten kun on sitä omaa aikaa, niin on vaan todella väsynyt eikä jaksaisi tehdä mitään ”järkevää”. Todella ihailen tehokkuuttasi Maj!

  Vastaa
 46. Tanja 1.3.2013

  Hei! Sinulla oli hetki sitten postaus ”kahdet silmät, yksi meikki”(?) postaus, voisitko kertoa mitä luomivärejä tuohon meikkiin käytit?:)

  Vastaa
 47. Niina 5.3.2013

  Moikka! Hei kun te asutte Tampereella ja näyttäis nyt vähän siltä, että meidänkin tie tuo sinne niin saisko sulta jotain vinkkejä kivoista lapsiystävällisistä asuinalueista Tampereella ja mitä kaikkea pienen melkein yks-vuotiaan kans vois siellä tehdä kun olen itsekin ainakin vielä hetken aikaa kotona? Ja sano, että Tampere on kiva ;) Mua jännittää ihan hirmusti muutenkin kun monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen palataan Suomeen.

  Vastaa
 48. M. 6.3.2013

  Meinasitko joskus vastatakki näihin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *