mv2 kamut

Kuvat on otettu eilen, sain ihan riittävästi siivottua päivällä, joten ilta me saatiin chillattiin vaan, lähinnä pyörittiin koko porukalla olkarin lattialla. Miika määräsi mut postauskieltoon :D Jossain välissä keijukaiseksi pukeutunut Rebekka lähti isänsä kanssa hakemaan viikonloppukarkkeja…

Tämä lauantai lähti hyvin käyntiin aamulenkillä, olen todennut pienen aamun happihyppelyn parhaaksi tavaksi aloittaa viikonloppu aamut. Perheen pienin on sopivasti menossa juuri nukkumaan kun tulen lenkiltäni takaisin, joten saan rauhassa käydä suihkussa ja syödä & juoda aamukahvini. Se jos joku on minulle todella luksusta. Haluaisin aina aloittaa aamuni tällä tavoin, olisin varmasti koko päivän rauhallisempi, mutta toisaalta energisempi, ehkä joskus sitten… Tällä kertaa hölköttelin about 6 km ja jätin kasvojeni aamuturvotukseni pihalle, haha :)  Illalla luvassa kavereiden tupaantuliaiset, jätän hankifutikset väliin.

Katsotaan jos ehdin vaikka laittaan pikaiset Photo Booth-kuvat asustani ennen lähtöä?! Kiitos vaan vinkeistä asupähkäilyyn…

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Else 23.2.2013

  Aamulenkit ovat parhaita! Nyt vain on niin rikkonaisia öitä vauvan takia, että olen ollut aamuisin aika väsynyt… Saatko sinä nukuttua yösi jo lapsilta hyvin?

  Vastaa
  • Maj 23.2.2013

   No kyllä mulla ihan vähintään 3-4 herätystä yöllä on, mutta olen jotenkin niiin tottunut siihen, että olisin ihmeissäni aamulla, jos ei olis tullut heräiltuä yöllä.

   Vastaa
 2. Magda 23.2.2013

  Voi kun itsekin saisi lähdettyä aamulenkille. Olisin varmasti ainakin paremmalla tuulella… Mutta asiasta kukkaruukkuun. Muistan jossain postauksessa nähneeni teidän olkkarin sohvapöydän, onko se itse tehty vai ostettu jostain? Samantyylinen houkuttaisi itseänikin, se kun on vielä hankkimatta.

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Olkkarin pöytä on ostettu kirpparilta (Armeijan arkku) ja Miika on maalannut sen valkoiseksi :)

   Vastaa
 3. hoppatossu 23.2.2013

  ihana tuo pilttipurkin kansi tuolla pöydän alla! <3 8)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Onko? :D

   Vastaa
 4. Ella 24.2.2013

  Onko teillä koira koskaan mukana lenkillä? Saako se mitään virikkeitä? Kun ei koskaan ole mitään mainintaa..

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   EI, sitä pidetään pienessä pimeässä huoneessa, se ei pääse koskaan ulos. Kaikki asiat, mistä ei ole merkintää tarkoittaa, ettei niitä tapahdu?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *