life_f1 lifef2 lifef3

 

Olette joskus kyselleetkin minulta tuttipulloista, että käyttääkö meidän Samuel sellaisia ja millaisia jos käyttää? Meillä on monenlaisia pulloja, mutta voin suositella lämpimästi Lifefactoryn tuttipulloa. Olen bongannut Lifefactoryn pulloja muutamista blogeista, mutta pääsimme itse tutustumaan sellaiseen muutamia kuukausia sitten kun saimme ensimmäisen LF:n pullomme Rokkibeibistä. Jos meille olisi nyt vasta syntymässä esikoinen, niin panostaisin pelkästään näihin lasisiin pulloihin, monestakin syystä…

Lasin edut vs. muovi tai metallipullot

– lasipullosta juoma maistuu puhtaalle, aidolle

– siihen ei liukene muovin tai metallin makua

– terveellisin vaihtoehto, lasista ei liukene mitään haitallisia aineita, se ei muodosta ilman tai veden kanssa ruostetta tai muuta kyseenalaista eikä niissä ole haitallisia pinnoitteita

– lasipullo puhdistuu täysin, sen voi pestä käsin tai pesukoneessa

– lasipulloon ei tule ei tule ajan myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voivat pesiytyä -lasipullosta näet hyvin juomapullon sisällön -laadukas lasipullo kestää kauan, se on pitkäikäinen hankinta -lasipullo ei polta kädessä yhtä paljon, silikonisuoja eristää hiukan

Tuttipullot valmistetaan borosilikaattilasita, joten ne kestää  keittämisen lisäksi myös pakastamisen (maito, soseet..). Pullo on yhteensopiva muun muassa Ainun / Medelan sekä Lansinohin rintapumppujen kanssa, joten maidon saa pumpattua kätevästi suoraan lasipulloon. Pullo ”kasvaa” lapsen mukana, sillä niihin saatavilla tuttiosien lisäksi erivärisiä korkkeja ja juomanokkia. Varmasti  tässä kohtaa monen mielessä käy kysymys, että hajoaako se helposti? Lasi toki särkyy helpommin kuin muovi, mutta pullossa on kuitenkin tuo silikonihuppu suojaamassa, joten vastaisin siis että ei ainakaan kovin helposti. Meillähän pullo on edelleen ehjä.. ;)

Ja niin onhan nuo pullot kaiken hyvän lisäksi myös tosi raikkaan ja törkeen hyvännäköisiäkin ;)

-Maj

 

ps. Jos innostuit niin täältä löytyy lisää infoa!

0 Comments

 1. Katri 25.2.2013

  Lasipullon etuihin lukisin vielä sen, että maidon saa siinä lämmitettyä vesihauteessa tosi nopeasti, toisin kun muovisen pullon kanssa. Etenkin jos rintamaitoa lämmittää, sitä kun ei muistini mukaan saanut laittaa mikroon :)

  Vastaa
 2. kalamuija 25.2.2013

  Meilla on 1 tuollainen pullo. Vauva sai ristiaislahjaksi ystavaltani. Tykkaan, mutta sita ei tule kaytettya hirveen usein. Onkohan sen takia etta toi suoja on vahan vaikea ottaa pois pullon paalta. Muovipulloja kaytetaan, mutta kaikkein kaunein toi kylla on:)

  Vastaa
  • annika 25.2.2013

   Miksi se silikoni pitäisi ottaa siitä pois? :o

   Vastaa
 3. määvaan 25.2.2013

  oliks tää mainos? täs ei ollu tota yhteistyö merkintää.. mietin vaa kun sanoit et SAITTE on pullon rokkibeibistä..

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Ilmoitin, että sain tuon pullon ilmaiseksi Rokkibeibistä, ilman mitään velvoitteita kirjoittaa. Pullo oli kaikinpuolin hyvä, joten päätin kirjoittaa siitä. Kaikki edellä mainitsemani tulee ilmi myös postauksesta. Unohdin lisätä yhteistyö-tagin, mutta nyt teen sen.

   Vastaa
 4. mira 25.2.2013

  minkälaista ruokavaliota noudatit esimerkiksi raskausaikana?

  Vastaa
 5. js 25.2.2013

  Pakko kommentoida tuohon hajoamisherkkyyteen liittyen.. Meillä pullo on saanut kaks isoa tälliä tähän mennessä, ensimmäisen kerran kaksvee paiskasi pullon rappukäytävän kiviportaisiin ja toisen kerran patteriin. Molemmilla kerroilla tutin muoviosa halkesi, mutta lasipullo säilyi. Että näin meillä ;)

  Vastaa
 6. Sarr 26.2.2013

  Meillä kans nyt yksi pullo hankituna vauvaa varten, katsotaan mitä tulee pitämään siitä :) Jämäkän oloinen pullo oli, painaa kovasti enemmän kuin muovipullo.

  Vastaa
 7. Minttu mamigogo 27.2.2013

  NE on ihania, ja en tiedä kehtaanko edes kertoa kuinka monta meillä niitä on….. hmm no monta + itselleni kolme erilaista juomapulloa.. Tosi kestäivä ne on myös!

  Vastaa
 8. -S 28.2.2013

  Täältäkin nämä pullot saa suosittelun ja nyt kaksi vuotiaalla pullot ovat juomapulloina käytössä.

  Itseltäni löytyy myös samansarjan treenipullo.

  Silikoni mielestäni suojaa hyvin pulloa särkymästä, kerran tippunut melko korkealta asfaltille ja usempia kertoja saanut pienempiä kolhuja. Edelleen kaikki pullot meillä ehjänä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *