Lindexiltä tilaamani paketti saapui tosi joutuisasti ja sieltä löytyi passelit legginsit molemmille lapsille ja muutakin pientä kivaa. Rebekka ihastui kissapaitaan ja nimesi leggarit heti lomahousuiksi. Kaikkihan tietävät, että legginsit on ennen kaikkea mukavat jalassa eli ilmeisesti Rebekka ajattelee, että niillä on hyvä ottaa rennosti, lomailla. Sampalle otin kokoa 80cm ja Rebekalle 98 cm. Verkkokaupasta oli muuten nuo 98 cm loppu…

 

lindexi1 lindexi2 lindexi3 lindexi4

Brion lelujakin on kertynty tässä parissa vuodessa ihan kiitettävä määrä. Ja se varmasti johtuu siitä, että tuo meidän daddy on niihin hulluna! Hän on ostanut  sellaisen Brion labyrintti-pelin… kun lapset ovat näin pieniä niin varmaan lähinnä itselleen ;)

lindexi5 lindexi6 lindexi7 lindexi8 lindexi9

Tilasin muuten ensimmäistä kertaa Lindexin verkkokaupasta ja olen kyllä tosi tyytyväinen. Sieltähän voi helposti klikata ostoskoriin  hyväksi todettuja juttuja (alusvaatteet ym.) joista saattaisi olla myymälässä esimerkiksi koot vähissä. Toimitus oli tosi nopeaa ja vaatteista sai hyvän ”käsityksen” ruudun välityksellä :) Jep!

 

-Maj

0 Comments

 1. Sara. 4.2.2013

  voi ihanan keväiset lomahousut! ja tuo kissapaita on kyllä kanssa tosi söpöliini :) lapsukaisita tietysti puhumattakaan – näyttäisi sampalla olevan aika samanmoiset jutut kuin meidän jamesilla :)

  Vastaa
  • Maj 6.2.2013

   Aaaw :) Eikös nuo meidän herrat ole aikalailla saman ikäisiä? Joko James kävelee?

   Vastaa
 2. inkku 4.2.2013

  Söpöliinit! Vieläköhän housut ehtii loman nähdä, tietysti jos talviloman:)

  Vastaa
  • Maj 6.2.2013

   Ehtiii, ehtii ;)

   Vastaa
 3. Ella 4.2.2013

  Ei vitsit mitkä lomapöksyt! Olen aina ajattelut että kuviolliset leggarit on niin hyihyi, mutta ihan mahtavalta näyttää tytön päällä!

  Vastaa
  • Maj 6.2.2013

   Niin! Kyl mullekin kelpais tuollaset ;)

   Vastaa
 4. Sarr 4.2.2013

  Osaatko suositella jotain hyvää tuttipullo merkkiä kun pitäis tulevalle vauvalle hankkia? Mitä teillä on ollut käytössä ja monta niitä olisi hyvä ankkia? Kiitos jos ehdt vastata :)

  Vastaa
  • Maj 6.2.2013

   Meillä on monta erimerkkistä pulloa käytössä. Ei kannata ennakkoon välttämättä hankkia kovin montaa, jos käy vaikka niin, että vauva ei huoli ollenkaan pulloa. Mielestäni 1-2 riittää ihan hyvin alkuun, sillä niitähän voi nopeasti kipaista hakemaan tarvittaessa kaupasta. Perushyviä Ainu-pulloja saa yleensä ihan lähikaupasta ja marketeista. Jos haluat testata jotain erilaista ja laadukasta, niin tsekkaa http://www.bigsmallcompany.com/merkit/lifefactory/tuotteet/lasituttipullot/

   Vastaa
   • Sarr 6.2.2013

    Noita lifefactoryn pulloja mä harkitsinkin, kunnes kuulin että se tuttiosa on sellainen että siihen ei sovi muut vaihtoehdot ja moni vauva ei kyseistä pullon tuttiosaa ole huolinut. Ovat kuitenkin melko hinnakkaita joten ei uskalla vaan lähteä testaamaan. Mutta ehkä just noista ainuista, mamista tai aventista löytyy sopiva :)

    Vastaa
 5. Anna 4.2.2013

  Millaiset maksumahdollisuudet tuolla Lindexin verkkokaupassa on?voiko esim maksaa laskulla? :)

  Vastaa
 6. Jenni 6.2.2013

  Ostin vähän aikaa sitten ystäväni tytölle lahjaksi juurikin nuo legginssit ja samalla ihastelin tuota kissapaitaa! On kyllä ihanat:–)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *