vaaka1 vaaka2 vaaka3 vaaka4

Naudan paistinjauhelihaa ja täysjyväriisiä + raejuustoa ja öm… kasviksia. Oikeasti kasviksia on ollut vähän heikosti, tässäkin vain vähän minitomaatteja. Tämän kuvan setin olen syönyt niin monena päivänä lounaaksi tässä muutaman kuukauden sisällä. Toisinaan jaksan panostaa enemmän kasviksiin, mutta yleensä se juurikin näin + ehkä tuorekurkku. Eikä vieläkään kyllästytä. Syön ruokani aina liiankin reippaasti siis nopeasti – pinttynyt tapa. Mulla olis kauheesti juttua teille kerrottavana, mutta tänäänhän on siivouspäivä :( Toivottavasti ehdin palailemaan vielä illalla.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Haidi 22.2.2013

  Meilläkin on siivouspäivä! Nyt on imettämisen mittainen tauko :D Ennen tätä tuskailin esikoisen muovihärpäkelelujen parissa! Miten niistä pikkukolosista saa kaikki töhnät pois? Hammasharjalla? Ja miten sitä on niin paljon, vaikkei lelut ole olleet ulkokäytössä!? Onko teillä sama ongelma? En pidä itseäni mitenkään siivottotamana, mutta nuo lelut on kyllä osittain jäätäviä. Vinkkejä? (Pliis, jaa sama ongelma xD)

  Haidi

  Vastaa
 2. Roxy=) 22.2.2013

  Vähän hullua kysyä toisten siivoamisesta mutta kuitenkin. Onko sulla aina joku tietty siivouspäivä viikossa? Esim just perjantai? Ja mitä siivouspäivän siivouksiin kuuluu? Eli kuinka perusteellisesti siivoat?

  Lapsiperheessähän kyllä riittää siivoamista ihan päivittäinkin mutta just ehkä siksi olisi kiva tietää, että miten paljon enemmän siivoat siivouspäivinä.

  Mulle toi siivoaminen on vähän Semmonen hermoja kiristävä homma. Tai ehkä enemmänki Se, että koti ei pysy siistinä sitten millään kun on lapsia.

  Toisinaan tämä fakta on ihan helppo hyväksyä ja katsoa sormien läpi kaikkea sotkua. Mutta toisinaan sitä turhautuu niin äärettömän paljon.

  Vastaa
 3. Ponsa 22.2.2013

  Moi,

  Olen yrittänyt etsiä blogikirjoitustasi, jossa arvuteltiin Samuelin nimeä ennen kastejuhlaa. Muistan siellä olleen kauniita poikien nimiä ja asia olisi juuri perheessämme ajankohtainen. Pystyisitkö linkkaamaan kirjoituksen tähän? :)

  Vastaa
 4. Sini 22.2.2013

  Jokseenkin tutun näköinen lounas kotoiluajoilta. Kotona syömisen plussana oli se, että sai päättää mitä itse syö ja miinuksena se, että pitää itse kokata. Nyt töissä joutuu syömään sitä mitä on tarjolla, mutta itse ei tarvitse kokkailla …lautaselle eksyy nyt ehkä enemmän kasviksia :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *