Nyt on kyllä Marimekon hypetys ihan ylimillään täällä blogissa, mutta eipä siinä mitään. Jos teillä on näin maanantaina tekemisen puutetta ja vähän ylimääräistä rahaa, jonka voisi mahdollisesti kuluttaa lastenvaatteisiin, astioihin, tekstiileihin tai vaikka pieneen pussukkaan niin suunnatkaapa Marimekolle jälkikasvunne kanssa. Hihi, sieltä ei vaan pääse pois ostamatta mitään, vähintään joku pieni sisustusjuttu tarttuu aina mukaan. Ainakin Hämeenkadun myymälässä on lapsille ihan oma pöytä, josta löytyy kaikki tarpeellinen ystävänpäiväkortin askartelemiseen ja mikä parasta, samalla voi laittaa suut makiaksi ;) Saatte ehkä rauhassa sillä aikaa katsastella kevään ihania uutuuksia. Itse sain ainakin pari uutta ideaa sisustukseen sillä välin kun Rebekka teki hienon kortin.

 

marimekko1 marimekko2 marimekko_karkuteillä

Leikkaaminen on tarkkaa hommaa!

 

marimekko_kivet marimekko_lapset

Pieniä väriläiskiä. Rebekalle haaveilen mustavalkoisesta kissamekosta!

marimekko_säkkituoli

Ainiin, olihan meillä miesväkikin mukana, mutta ne vaan nyökytteli hyväksyttävästi päitään mun ideoille, oikein!

 

 

marimekon_myymälässä

 

No mutta sinne Hämeenkadun Marimekolle vaan kipinkapin, vielähän sitä ehtii.

Mulla oli pitkät ja suhteelliset hyvät yöunet, pitkästä aikaa. Tästä se taas lähtee, tällä viikolla olisi tarkoitus ottaa viime viikon surkeaa kuntoilutahtia vähän kiinni. Olen jopa tässä voimissani suunnitellut teemaviikoa blogiin, mutta mikä olisi aiheena? Edellisellä teemaviikolla nähtiin mun ja lasten arkiasuja, sitä ennen oli kauneudenhoitoa… Ideoita kehiin vaan!

 

Energiaa puhkuen,

Maj

0 Comments

 1. .... 11.2.2013

  Miten olisi ruokaviikko? :) Näin kevään ja terveellisten elämäntapojen kunniaksi. ;) Eli miten teillä syödään ym. ruokailuun liittyvää. Kyllähän sä keksit! :)

  Vastaa
 2. Outi-Maria 11.2.2013

  Marimekon värikkyys näyttää niin hyvälle, nimimerkillä viikon neljän seinän sisällä inluenssaa sairastavaa lasta hoidellut :) Joku kevääseen liityvä aiheviikko olisi piristävä.

  Vastaa
 3. Karkki 11.2.2013

  Joku koti-/sisustusjuttujen sarja olisi kiva. Niin kuin vaikka omien lempparijuttujen esittely ja/tai tulevien haaveiden kollaasi jne.

  Kauniita tai käteviä asioita, ihan mitä itse haluaa nostaa esille.

  Olen itse saanut ainakin joskus haasteen, jossa piti listata 10 suosikkiasiaa keittiöstä että onhan nuita kaikenlaisia. :)

  http://www.lily.fi/juttu/10-suosikkia-keittiossa

  Vastaa
 4. Pia 11.2.2013

  Teppo-viikko olis hyvä! :D

  Vastaa
  • Maj 11.2.2013

   Voi TEPPO! En tiedä onko se valmis paistattelemaan niin pitkään blogijulkisuudessa :P HAHA :D

   Vastaa
 5. MiiaO 11.2.2013

  Minusta olisi mahtia, että tekisit yhteisen teemaviikon jonkin toisen blogin kanssa. Haastaisitte toisenne tekemään jotain päivittäin. Vaikka näyttämään omien kulmien parhaimman paikan lapsille, omat parhaat mustat vaatteet, oman kauppareissun, oman lempparimeikin/-kampauksen ja vertailisitte niitä keskenään, kävisitte ikään kuin ”kirjeenvaihtoa”. Tietty paras olisi, että tämä toinen olisi joku mahdollisimman erilainen kuin sinä, asuisi ihan muualla, vaikka jopa ulkomailla.

  Vastaa
 6. Pautsi 11.2.2013

  Ihania värejä ja kuinka kivasti on lapsiakin ajateltu liikkeessä! :)

  Saako kysyä, mistä tuo Rebekan ihana pipo on hankittu? Teemaviikolle voisi sopia jonkun jo mainitsema ruoka-aiheinen viikko tai tuo edellä mainittu viikko jonkun toisen blogin kanssa :) Omat ideat on näköjään tosi vähissä :D

  Vastaa
  • Maj 11.2.2013

   Tuo on oikeasti mun pipo, Rebe vaan tykkää pitää sitä. Se on ainakin jo vuoden vanha ja muistaakseni osteetu Top-Sportista :)

   Vastaa
   • Pautsi 11.2.2013

    :D Okei! En tullu ajatelliiksikaan, että myös aikuisten osastolta voi katella lapselle pipoja…tyhmä minä. Kiitos tästä vinkistä!

    Vastaa
 7. Else 11.2.2013

  Voisiko teemaviikko liittyä (äidin) kuntoiluun?

  Vastaa
  • Maj 11.2.2013

   Miksipäs ei? ;)

   Vastaa
 8. ttiiina 11.2.2013

  siivousviikko! :D Tiiän että tykkäät siitä hommasta…:)

  Vastaa
 9. mirella 11.2.2013

  Ihania värejä ! Kivat kuvat ja oi kuinka suloiset lapset (:

  Vastaa
 10. Ruut 11.2.2013

  hieno idea liikkeessä! kun vaan on jotain marimekko-kuosia niin korteistakin tulee aina varmasti mieluisia :) ihanan keskittynyt askartelija! :)

  Vastaa
 11. Mirjami 11.2.2013

  Sisustusviikko! Saisitkohan luvan kuvata ja esitellä sisustusratkaisuja ja ideoita myös tuttujesi ja sukulaistesi luota?

  Vastaa
 12. lotta-ni 11.2.2013

  tosi kiva idea marimekolta toi korttiaskartelupöytä :]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *