MEDICOM TOY, Be@brick, Bearbrick Medicom Toy bear

Pähkinät ovat meidän perheen herkkua! Ruokavalioonikin kuuluu pähkinät ja niitä napostellaankin porukalla joka ilta. Miika oli hankkinut mulle yllärilahjaksi söpön nallekulhon, siitä pähkinät maistuu entistä paremmille ja nallen”korviin” voi laittaa kätsysti pistaasien kuoret. Astian pohjassa lukee Medicom Toy, koittakaa googlata jos kiinnostuitte.

 

Be@brick Pirate Be@brick Pirate

Samasta salaperäisestä paikasta hän on shoppaillut kaksi aika pelottavan näköistä nallefiguuria, jotka Rebekka on nimennyt pahoiksi merirosvoiksi.

 

Nalleastiaan taidan laittaa myös lasten synttäriherkkuja! Pitäiskö keksiä joku teema juhliin? Olen kyllä vähän tuuminut, että Samuelin ja Rebekan lähestyvät tuplasyndet vietetään vaan pienellä porukalla, pyydetään lähinnä sukulaisia ja kummeja kylään, mutta sankarit ja vieraat  voisivat silti itse vaikka pukeutua halutessaan naamiaisasuihin. Hmm… JA AINAHAN voisin itse olla äitikarhu :D

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Laura 14.2.2013

  Hei Maj! Kävitkö sattumoisin viikonloppuna Asta-rakennusmessuilla Tampereella? :)

  Vastaa
  • Maj 14.2.2013

   En käynyt, kuinka niin?

   Vastaa
   • Laura 14.2.2013

    Mieheni oli ”näkevinään” sinut, kun heillä oli messuosasto siellä ja kotiin tullessaan tokaisi, että taisin nähdä ehkä sen naisen kenen blogia aina seuraat ;D Ajattelin, että hyvin olisi ollutkin mahdollista, mutta ei osunut tällä kertaa oikeeseen.

    Vastaa
    • Maj 14.2.2013

     Ai, no ehkä se oli mun kaksoisolento tai jotain :) Oliko messut viime viikonloppuna?

     Vastaa
     • Laura 14.2.2013

      Voi olla! Huvitti vain, että miehellenikin jäänyt mieleen tämä sinun blogi, mutta hyvä niin :) Kyllä, nyt viikonloppuna oli. Iloista kevättä teidän perheelle!


 2. heidi. 14.2.2013

  Naamiaisjuhlat on aina tosi jees. Minä yritän joka vuosi lastenjuhlien varjolla saada kunnon naamiaisbileet aikaan, mutta lähipiirin tylsät aikuiset kieltäytyvät pukeutumasta, ja mitä hauskaa siinä sitten on? ;D

  No, pääasia että lapsilla on mukavaa. :)

  (viime vuonna vietimme tyttären syntymäpäiväjuhlia halloweenin aikaan ja kävi niin, että allekirjoittanut oli pukeutunut niin pelottavaksi noita-akaksi, että tulipa siinä muutamallakin pikkuvieraalla itku kurkkuun! Taidan ensi kerralla harkita vaikkapa juuri äitikarhua.)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *