Nyt Polarn O. Pyretiltä saa paljon toivottua vaaleanpunaista! Valitsin Rebekalle kaikista vaaleanpunaisista ihanuuksista sen hänelle sopivimman ja tarpeellisimman setin eli legginsit ja trikoopaidan. Kukaan ei varmaan yllättynyt kun valitsin jälleen raitaa. Taidan olla fani. Vaaleanpunaisista kevään uutuuksista löytyy myös kukkakuosia ja yksivärisiä vaatteita.

 

pink2 pinkplus

Merkkasin sydämin tuon söpön vauvojen mekon, koska se oli suosikkini, mutta meiltä ei löydy käyttäjää sille kun koot ovat 50-68 cm. Merkkasin kollaasiin myös valitsemani vaatteet. Jos vaaleanpunainen miellyttää vain pienissä määrin, niin sitä löytyy sukkahousujen lisäksi myös sukista.

 

pink3 pink4

Pian 3-vuotias tyttäreni rakastaa prinsessa-juttuja ja pitää tästä väristä, välillä liiaksikin ;) Meillä kuitenkin vaatetuksen määrään aina minä, mutta toki otan toiveita vastaan. Hänellä on iso siskolta peritty laatikollinen prinsessan/keijun tms. vaatteita ja asusteita, joilla usein leikitään yksin tai kamujen kanssa.

 

pink5 pink6 pink7 pink8

Joustaa, venyy ja kestää! Se on tärkeää tämän ikäisen lapsen vaatetuksessa.

 

pink9 pink10

 

 

Kertokaas ihmeessä mitä tuumitte vaaleanpunaisesta mallistosta? Luulen, että tuo väri jakaa porukan aikalailla kahtia, joko siitä pitää tai sitten se aiheuttaa yökköreaktion. Minä kyllä pidän, sopivissa määrin. En sisustaisi tytön huonetta koskaan vaaleanpunaiseksi, vapaasta tahdostani ainakaan, mutta toisaalta minussakin on vähän sitä pientä prinsessaa. Pienenä väkisin tahdoin mm. vaaleanpunaiset verhot ja päiväpeitteen, mutta se vaihe meni pian ohi, voi mun äiti-raukkaa!

Seuraavaan kerran palaan Polarn O. Pyretin tiimoilta asiaan, kun on välikausi-vaatteiden aika. Itseasiassa myymälästä kerrottiin, että niiden ostaminen on ajankohtaista juuri NYT, sillä joistain malleista voi olla pian koot loppu. Äidit ovat näköjään hyvissä ajoin liikkeellä tämänkin asian suhteen ;)

 

-Maj

0 Comments

 1. Mirka 12.2.2013

  Mä en oikein syty vaaleanpunaiselle, mutta Po.Pin välikausimallisto iski. Meiltä löytyy kuorihaalari punaisena ja raitakumpparit tummansinisinä. Seuraavaksi ostan pipon ja hanskat :) Mitä olette ajatelleet teidän muksuille täksi kevääksi?

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Kirjoitan piakoin, että mitä välkausijuttuja heille on hankittu :) Molemmilla on uudet takit :)

   Vastaa
 2. Sage 12.2.2013

  Ihastuin ihan täysin tuohon vaaleanpunaiseen mallistoon. :) Mikäli raaskisin, niin ostaisin varmaan ne kaikki. Joudun nyt kuitenkin vaan tyytymään kuvien ihasteluun. :) Sopiva määrä vaaleanpunaista on ihan ok ja pieni vauva (vaikka ei oma enää ihan niin pieni olekaan) on suloinen vaaleanpunaisissa vaatteissa. Täytyy tunnustaa, että välillä mopo on karannut käsistä ja vauva on muistuttanut lähinnä hattaraa.. :P

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Hattaravauva 3

   Vastaa
 3. Emma 12.2.2013

  Voi että mää sitte oon koukussa tähän sun ihanaan blogiin! Kivasti kirjottelet ja nostan hattua, että postaustahti on näin tiheää, vaikka lapset häärii ympärillä! :) Mukavaa viikon jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Postaukset näpytellään aina yleensä lasten uniaikaan… :)

   Vastaa
 4. Laura 12.2.2013

  Meillä pinkki toimii. Rakastan sitä! Välillä saan yökötyskohtauksen, mutta kaupassa huomaan jälleen valitsevani sitä. Huoneeseen en kyllä laittais, ehkä vähän. Nyt meillä on vaaleensinistä, vaikka onki tyttö :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Vaaleansininen onkin kaunis väri :)

   Vastaa
 5. saara 12.2.2013

  kyllä mä voisin tommosen paidan ostaa pojalleni :) vaaleenpunanen on poop ;D

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Nii, miehillähän oli yhteenaikaan superhitti vaaleanpunaiset kauluspaidat etenkin puvun kanssa?

   Vastaa
 6. tiiu 13.2.2013

  Sieviä vaatteita! Kyllä mä voisin pukea tulevan vauvan näihin vaatteisiin, jos tyttö tulee. :-) Saatko nämä ja aiemmat lindexin vaatteet blogin yhteistyönä?

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Polarn O. Pyretin kanssa teen yhteistyötä ja vaatteet ovat heiltä saatuja. Lindexistä tilasin ihan itsekseni ekaa kertaa vaatetta, se ei ollut yhteistyöpostaus.

   Vastaa
 7. Elina 13.2.2013

  Tykkään PO.Pin vaaleanpunaisesta mallistossa, varmaan meille kotiutuu body ja housut neidille.

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Ne onkin aivan ihanat :)

   Vastaa
 8. johanna 13.2.2013

  ihania vaatteita, ei yhtään sellaisia farkut-ja-farkkutakki-tyylisiä kamalia, mitä nykyään pikkumuksuille on paljon! mulla on muuten tälläkin hetkellä vaaleanpunainen päiväpeitto ja verhot… ja ainiin, tietokonekin samaa sävyä ;–D

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Hahaa, sellaisena oikeena vaaleanpunaisen sävynä just mageet?!

   Vastaa
 9. PikkuMy 13.2.2013

  Ennen tytön syntymää sanoin ja vannoin että pinkki ei oo mun juttu. Tästä olen pitänyt kiinni siinä määrin että itse en sitä pinkkiä ole ostellut mutta melkein kaikki saatu on pinkkiä… Synttärilahja vaatteetkin oli melkein 100% vaan pinkkiä :) eli en tee tän värin hankintoja nytkään; keltainen, musta ja valkoinen on just nyt mun suosikkeja kun tytölle katsellut/ostanut vaatteita. Rebekan PoP asu keltaisena oli magee, löytyyköhän :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Paitoja löytyy ainakin oranssina ja vihreinä verkkokaupasta. Keltaisia paitoja en ainakaan muista nähneeni, eikä nopealla vilaisulla verkkokaupastakaan löytynyt :)

   Vastaa
 10. Riikka R 13.2.2013

  Minun mielestä on hyväksi lapsen persoonalle, että hän saa valita itsekin vaatteitaan tai huoneen sisustusta. Tuntuu jotenkin hurjalta nähdä tyttöjä, jotka on puettu kiireestä kantapäähän uusretroihin kun lapsi itse itkee että tahtoisi jotain tyttömäistä vaaleanpunaista. Kukin toki tyylillään, mutta kai sitä joustoa voisi vähän tapahtua vanhemmankin puolelta.. Meillä minä olin valitsemassa tytöille tapetteja muuhun asuntoon sopiviksi, mutta sitten viisas ystäväni sanoi että älä yritä väkisin jyrätä lapsen toivetta, että lapsihan siellä huoneessa asuu enkä minä. :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Me tehdään usein kompromisseja, Rebekka saattaisi näyttää todella jännittävältä tai olla hyvin kylmissään ulos lähdettäessä jos saisi itse valita tamineensa :) Yleensä iltaisin pinoan seuraavan päivän vaatteet valmiiksi kasaan ja toistaiseksi ne on kyllä puettu ihan kiltisti päälle!

   Vastaa
 11. Mirva_Häk 13.2.2013

  Ihania.

  Tosi harmi,että noissa ei ole kokoa,mutta toisaalta sehän on selvää säästöä eikö?

  Noo onneksi Benettonilta löytyy kivaa myös isommille ;))

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Paidoissa löytyy kokoja 98-116 cm :)

   Vastaa
 12. Noora 13.2.2013

  Itsellä ei ole tyttöä, mutta olen kuolannut juurikin noita vaaleanpunaisia raitoja… ”Tyydyin” kuitenkin ostamaan 4kk ja 2v2kk vanhoille pojilleni samaa sarjaa olevat vihreä-valkoraidalliset paidat (body pikkumiehelle) ja olen kyllä tykännyt kovasti. Mutta jos minulla olisi tyttö, niin meidän vaatekaapista löytyisi sama setti. :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   No mut ne vihreet ja oranssitkin oli tosi kivoja? Ja itse pidän niistä klassikko raitamalliston vaatteista Samuelilla :)

   Vastaa
   • Noora 19.2.2013

    Mä tykkään tosi paljon vihreestä väristä. Oranssia vähän vierastan. ;) mä tykkään myös ihan niistä polarnin perusraidoista,

    Vastaa
 13. Mama D 13.2.2013

  Minusta pikkutytot nayttaa vaan niin sootilta vaaleanpunaisessa. Tykkaan tasta mallistosta.

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   JE! Mäkin!

   Vastaa
 14. veera eliisa 13.2.2013

  AIVAN IHANA MALLISTO! Katselin sitä jo popilla käydessäni, mutta en heti syttynyt. Taitaa lähteä mukaan seuraavalla kaupunkireissulla meillekkin raitaa ja vaaleanpunaista <3

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   No parempi myöhään kuin ei milloinkaan? :D

   Vastaa
 15. Kerttu 13.2.2013

  Raikas ja suloinen mallisto, miellyttää kyllä silmää! Meillä on pinkki tehosteseinä 3,5 v tytön huoneessa hänen toivomuksestaan. Nyt vanhan yövalon rikkouduttua hän toivoisi pinkin valaisimenkin, mutta nyt äiti taitaa tehdä vähän hillitymmän värivalinnan ;)Eli sopivassa suhteessa lapsi saa päättää ja esittää toivomuksia, mutta ei vanhemmat vielä tässä vaiheessa sen lopullisen päätöksen tekevät :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Ihan täysin samaa mieltä :)

   Vastaa
 16. Sarah 13.2.2013

  meiltä löytyy tuon paidan, leggarit ja sukkikset meidän prinsessalle, siiten ostin oranssit toiselle :).ihanaa ne ovat, ja nyt vähän harmittaa, enhän mä viittist laittaa v.punaista mekkoa medäin poika vauvalle.

  Vastaa
 17. Jenny 13.2.2013

  Aivan ihania! Ja tuo teidän setti <3___<3

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   OOOTKO niin in luvvvv :D

   Vastaa
 18. Ruut 13.2.2013

  Työssäni puen päivittäin hyvin monia lapsia ja muutenkin olen tekemisissä lasten vaatteiden kanssa hyvin paljon ja olen kyllä huomannut, että tällä merkillä vaatteet vaan ovat todella hyviä ja tuntuvatkin hyviltä omiin käsiin, joten uskon, että päälläkin ovat ihania! Näissä vaatteissa on myös hyvä leikkiä ja touhuta ja ei tarvi pelätä, että ihan heti rikki menevät.. joten aika kova fani minusta on jo tällä merkille tullut, vaikka omia lapsia ei olekaan ;) söpöjä nuo uudet värit!

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Kiva kuulla ”ammattilaisen” huomio :) Uskon, että kamujen lapset ja kummilapset ilahtuvat myös POP:in pehmeistä paketeista :)

   Vastaa
 19. Riikka 13.2.2013

  Ekaa kertaa lueskelen täällä, kun huomasin että olit myös ihastunut tuohon vaaleanpunaiseen! Mä myös ihastuin niihin ja niin meillä tytöt 3v ja 5kk pukeutuu nyt vaaleanpunaiseen raitaan. Ihanaa pukea pikkuselle raitabody ja isommalle tuo paita mikä teilläkin. Legginssit meillä on uusimpana siniset sekä farkunsävyiset. Molemmilla tytöillä tietty samat! Pikkuisella lisäksi v.pun raitasukkikset!

  Piristystä tähän talveen tuo kun saa lapsia pukea ihaniin vaatteisiin!

  Mukavia helmikuisia päiviä teille!

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Ihana Riikka, kiitos mukavasta kommentistasi :) Toivottavasti eksyt lueskelemaan tänne toistenkin! Toivottavasti vk-vaatteille tulee pian käyttöä eli kevättä odotellessa?

   Vastaa
 20. Pauliina 13.2.2013

  Tosi söötti mallisto, ostaisin varmasti jos kotoa löytyisi pieni tyttö :)

  Löytyykö muuten vastaavaa pienille pojille ja oletko siitä tekemässä postausta?

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Paitoja löytyy myös vihreänä ja oranssina :) En ole tekemässä postausta siitä aiheesta, mutta tyttöjen ja poikien välikausikamppeita katsastellaan vielä tällä viikolla.

   Vastaa
 21. Naanis 13.2.2013

  Joustaa, venyy ja kestää vaaditaan myös kolme veen vanhempien hermoilta ! :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   HAHA, that’s true :D

   Vastaa
 22. Minishow 13.2.2013

  Mulle Po.Pin vaaleanpunainen raita oli viimeinen niitti, hyvässä mielessä. Aiemmin oon ajatellut vaatteet jotenkin melko poikamaisiksi kun en ole mikään kirkkaiden värien ystävä tyttöä pukiessa. Nyt kuitenkin tämä uusi hempeä väri sai mutkin täysin ihastumaan Po.pin vaatteisiin ja välikausihaalarista on melkein tullut pakkomielle. Nyt kun saatavilla tytöille on vain sitä kirkasta punaista, mutta Po.pia olisi saatava. :)

  Vastaa
  • Maj 13.2.2013

   Onko sulla pieni tyttönen? Nimittäin luulen, että tuo värijuttukin saattaa muuttua lapsen kasvaessa, ainakin mulla kävi niin :) Isommalle sit haluukin vaihtelun vuoksi pukea reippaita värejä :) Bloggaan (heti kun kerkeen vaan) niistä meidän muksujen Popin vk-vaatteista!

   Vastaa
 23. Hilla 15.2.2013

  Heippa, olen lukenut blogiasi jo muutamia vuosia ja täytyy sanoa, että Repsusta on kasvanut ihana iso tyttö jo! Tosi kaunis tuo viimeinen kuva! :)

  Vastaa
 24. Minttu Mami go go 16.2.2013

  Voi oih, ihanaa hempeää ja herkkää!! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *