Pientä, joskin ihan mukavaa päänvaivaa meille mammoille saattaa aiheuttaa pikkuväen tulevan kevään välikausivaatetus. Polarn O. Pyretiltä kerrottiin, että nyt helmi-maaliskuussa on sopiva hetki hankkia kuorivaatteet, sillä sitten kun niitä oikeasti tarvitsee on jäljellä vaan hajakokoja. Windfleecen saa kätevällä nepparikiinnityksellä kuoreen kiinni, joten niistä saa lämpimän yhdistelmätakin/haalarin, jolla pärjää kun lämpötila menee enemmän plussan puolelle. Ja kuorihan on täysin vedenpitävä, joten kuravaatteita ei välttämättä tarvita. Itsekin pohdiskelin tovin jos toisenkin valitessani yhteistyön merkeissä Polarn O. Pyretillä vaatteita meidän lapsille… Haalari vai setti? Turkoosi, musta, punainen vai joku muu? Itseasiassa Rebekalle mahtuikin ihan loistavasti viime syksyn takki ja housut, jos haluatte tsekata ne, niin näkyvät hyvin tässä postauksessa. Samppa on tietenkin kasvanut ulos viime syksyn haalaristaan ja hän tarvitsi ihan kokonaan uudet kamppeet.

 

Lasten välikausivaatteet PO.P Polarn O. Pyret kuoritakki, farkku kuoritakki Polarn O. Pyret housut pop_vk2

Valitsin kohta 1-vuotiaalle Samuelille Denim-tyylisen takin, jossa on hauskat ja pirtsakat vetoketjut. Takista otin aika reilun koon (86cm) ja sille kaveriksi löytyi mustat housut yhtä pienemmässä koossa. Takki on siis tuulen- ja vedenpitävä. Ja tietysti niiin pahuksen söpökin vielä.

 

P O. P pusakka

Rebekka sai tämän kevään uutuuden eli pusakka-mallisen kevyen kuoritakin, joka menee superpieneen tilaan. Takki on kätevä napata laukusta jos liikutaan vaikkapa pyörällä ja tarvitsee tuulenpitävää päälle. Takista otin myös tosi reippaan koon 104cm, menee sitten ensi syksynäkin varmasti. Itseasiassa reilu koko ei paljoa menoa haittaa, kun takki on lyhyemmän mallinen.

 

Polarn O. Pyret kintaat, rukkaset

Molemmille käsineet. Niitä tullaan tarvitsemaan hiekkalaatikolla! Pikku-Samppakin pääsee jo leikkimään puistoon kunnolla :”)

Polarn O. Pyret kevät pipo, pipo

Vasemman puolimmainen trikoopipo Rebekalle (hän tulee vielä kysymään monta kertaa, että miksi siinä on Peppen kirjain, eikä hänen omansa…) ja keskimmäinen pipo on Sampalle, naruilla varmistetaan, että hattu tosiaan pysyy päässä. Sinisessä pipossa on myös sellainen tuulenpitävä kalvo, joten se on tosi lämmin. Oikeanpuolimmainen pipo oli R:llä käytössä ja syksyllä ja pidän siitä edelleen kovasti!

 

Sellaisilla kamppeilla meidän muksut painelee menemään keväällä ja toivottavasti vielä seuraavana syksynäkin. Saitteko inspiraatiota tai idiksiä? Mitäs muuten piditte? Tahtoisitteko nähdä nämä vielä sovituksessa ja tositoimissa?

 

-Maj

0 Comments

 1. Elina.P 14.2.2013

  Meillä on muuten neidillä just sama vk-puku kuin Rebekalla (ostin tammikkuussa alesta) ja sama vk-hattu neidillä kevääks kuin Sampalla, mutta meillä hattu on valkoisena!

  Vastaa
 2. Sage 14.2.2013

  Kiitos tämä oli tosi hyödyllinen ja hyvä ajoitus tälle jutulle, koska tätähän täällä juuri pohditaankin. :) Minulla kun on 4,5kk esikoinen, niin välillä se pukeminen aiheuttaa päänvaivaa. Ja varsinkin nyt tämä kevät, kun vauva siirtyy vaunukopasta rattaisiin. Juuri kun on oppinut millaisissa vaatteissa vaunuissa on hyvä olla, niin pitääkin opetella uudet jutut.. Mutta kokeilemallahan sen oppii. :)

  Vastaa
 3. Laura 14.2.2013

  Ehottomasti halutaan nähä päällä! Mulla on vähän sama kun Sagella, tyttö on 5 kk ja en edes hoksannu, että sille pitää ostaa välikausivaatteita. Nyt vaan sitte miettimään, mitä ja mistä :)

  Vastaa
 4. Alisa 14.2.2013

  Meille on tulossa esikoinen syksyllä, ja vaikka pienten lasten vaatetus ei vielä olekaan meille ajankohtainen, niin hyvin suurella mielenkiinnolla näitä luen ja katselen! :) Pop on meille toistaiseksi lapsettomille vielä tuntematon merkki, mutta jo nyt vauvanvaateostoksilla olen tuohon merkkiin törmännyt positiivisissa merkeissä tosi usein, joten siksikin tämä postaus oli mielenkiintoista katseltavaa. Näitä lisää! :)

  Vastaa
 5. inkku 14.2.2013

  Tosi kivat väritykset, tuossa Samuelinki asussa vetskarit pirtsakkaat.

  Vastaa
 6. Minna 14.2.2013

  Kuulostaa vähän tökeröltä kommentilta, mutta olen aina miettinyt, että jos saan lapsia, niin olen itsekkäästi toivonut tyttölasta.. mutta teidän ihanuus-Samppaa katsoessa ei pieni hurmuripoikakaan olisi lainkaan huono juttu.. <3

  Vastaa
 7. M 14.2.2013

  Sampan takki on paras, tosi pirtsakka, voisin ottaa itsellekkin :D ja pipot on ihania, tosi kivoja vaatteita!

  Vastaa
 8. Sofia 14.2.2013

  Ihania vaatteita.

  Minkä kokoisia vaatteita isosisko nyt käyttää?

  Vastaa
 9. Nipsu 14.2.2013

  Ihanat olet valinnut! Tietysti kiinnostaa kovasti,mille vaatteet näyttää muksujen yllä! Meillä on 1v. Tytöllä popin peruspunainen kuorihaalari fleecellä odottamassa kevättä,sekä kuoritakki ja mustat housut,saman merkin. Pojalla, 4v. on Kappahlin (iso positiivinen yllätys laadussa!) mustat kuorihousut ja hänen itsensä valitsema kirkkaan punainen kuoritakki sinisillä vetoketjuilla. :) niin ja popin punainen windstopperfleece. :) kiva,kun sitten pikkusiskolle jää aikanaan….

  Vastaa
 10. Mirka 14.2.2013

  Toi Sampan takki on aivan ihana! Harmi vain, ettei tarvita toista takkia, kun on haalarikin. Höh, olisi pitänyt katsoa tarkemmin valikoimaa!

  Vastaa
 11. Terhi 16.2.2013

  Onpas kiva tuo takki. Meidän Kosti tykkäisi tuosta varmasti tosi paljon, pikkumies 6 vuotta on tooosi tarkka väreistä. Arvaatko mikä on hänen lempivaatteensa? Se sinun suunnittelemasi haamuhaalari <3 Siitä tykkään minäkin.

  Vastaa
 12. Suvi 16.2.2013

  Vitsi onkohan tota Sampan takkia punaisena ollenkaan pienemmässä kokoluokassa, nettikaupan mukaan ei, mut eihän siinä oo mitään järkeä. :D Haluisin tytölle punaisen värikkäillä vetoketjuilla, mutta tyttö on vasta puolitoistavuotias. Täytyy varmaan uskaltautua kaupolle, kun tää flunssa helpottaa. Ulkovaatteelle ei ihan hirveästi ole tarvetta, mutta meidän kaikki välikausivermeet on ihan täysin kuivankelin kamaa ja tosi ohkaisia ja liiloja ja ja… Eikä huutonet anna kovasti tulosta koossa 86, olenkohan ainoa äiti, joka ei ikinä löydä oikean kokoista, vaikka etsin käytettyjä ahkerastikin?

  Vastaa
 13. Nina 30.7.2014

  Nyt pitää kysyä, onko sinulla denim kuoritakki tallessa ja myytkö sen jos on? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *