0 Comments

 1. iiii 27.2.2013

  Oot niin kaunis! Ja puhut niiiin asiaa! <3

  Vastaa
 2. llaura 27.2.2013

  Minust sinä oot sellanen joka antaa lasten laittaa maitomukiin pillin jos ne haluaa. Vaikka jossain huoltsikalla. :) Hih!

  Vastaa
 3. Helena 27.2.2013

  why did not I know Finnish?((((((( What is there to be?

  Vastaa
 4. Mari 27.2.2013

  Tässä oli asiaa! :) Ihmisiä on vaan niin moneen junaan..

  Vastaa
 5. Paula 27.2.2013

  Oon täysin samaa mieltä sun kans. Tollanen negatiivisuus ei hyödytä yhtään ketään. Onko niillä ihmisillä niin huono itsetunto, että mollaamalla toista tulee jotenki parempi olo? Että sillä mollattavalla tulis kans paha mieli ja sillon tulis muka itselle parempi olo? Vai onko ihmiset vaan niin kateellisia? Kuinka moni sanois ne sanat kasvotusten? Aika harva, veikkaisin. Huoh, puhut tärkeästä asiasta. Onneksi niitä mollaajia on kuitenki vain murto-osa ihmisistä! Paranemisia sinne! :)

  Vastaa
 6. audrey 27.2.2013

  Niiiin kiva, että viitsit ihan videon muodossa esittää asian! :) Monessa blogissa julkaistaan vastaavia usein teksteinä, eivätkä ne ole läheskään yhtä vaikuttavia kuin oikeasti puhuttuna, vaikkei se kasvokkain tulekaan. Hyvä Maj! <3

  Vastaa
 7. Madde 27.2.2013

  Oon niin samaa mieltä! En oo koskaan ymmärtänyt toisen ihmisen ulkonäön haukkumista. Ulkonäkö on kuitenkin niin henkilökohtainen juttu, että sen kommentointi sattuu melkeinpä eniten. Jos joku sanoo, ettei voisi ikinä käyttää samanlaisia kenkiä kuin toisella on niin mitä sitten, tyylejä on monia. Mutta kommentti ”en haluaisi koskaan olla samannäköinen (kropaltaan, kasvoiltaan tms) sun kanssa” laittaa kommentin ihan toiseen luokkaan. Eihän noin voi kukaan sanoa kellekään!

  Ymmärrän hyvin, että tuollainen harmittaa sinua paljon ja turha varmaan sanoa, että anna noiden ihmisten mielipiteiden mennä toisesta sisään ja toisesta ulos, koska eihän se koskaan niin helppoa ole. Toivon kuitenkin, ettei muutamien urpojen kommentit saa sinua muuttamaan blogisi tyyliä, koska täällä ruudun takana on valtava määrä meitä (laiskoja kommentoijia), jotka nauttivat näistä sun jutuista valtavasti :)

  -Madde

  Vastaa
 8. Silvia 27.2.2013

  Hyvä Maj!! Puhuit ihan asiaa! Harmi, kun nuo ikävät kommentit sai sut noin surulliseksi. Pää pystyyn vaan ja toivotaan, et se kahvakuula-treeni auttaa ja saa sut taas iloikseksi ;)

  Vastaa
 9. Kata 27.2.2013

  Olipa kurjia osa noista viime postauksen kommenteista. Olet ihan oikeassa viestisi kanssa! Aika outoja me ihmiset ollaan, voitaisiin tsempata toinen toisiamme, mutta valitettavan usein haukutaan, vähätellään tai kiusataan. Surullista.

  Vastaa
 10. Johanna 27.2.2013

  Samaa halusin tulla sanomaan, että kiva kun teit videon tästä. Jotenkin tosi mukava (vaikka aihe toki oli ikävä, olen samoilla linjoilla kanssasi) välillä nähdä muunkinlaisia videoita kuin vain superiloisia hömppäjuttuja (enkä tarkoita että sulla olisi vain noita vaan niin että yleensä blogimaailmassa on vain tuollaisia videoita). Jotenkin omaan vähän alavireiseen fiilikseen tuli hetkeksi vähän jotenkin hassun vertaistuellinen fiilis (pelkkä kotona oleminen lapsen kanssa pari päivää putkeen vähän välillä verottaa) kun säkin olit vähän jotenkin samanoloisen tuntuinen tänään.

  Toivottavasti salin tuulet piristi ja puhdisti mieltä :)

  Vastaa
 11. Krista 27.2.2013

  Voi että kuinka tekisi mieli halata sinua!

  Vastaa
 12. kaisu 27.2.2013

  Hyvin sanottu! Ja kuten joku aikasemmin jo totesi, tuollainen ääneen kommentointi videolla (josta myös näkee sun ilmeen ja kuulee äänensävyn) on vakuuttavampi ja puhutteleva. Toivon että kaikki ilkeiden kommenttejen laittajat katsovat tämän videon, miettivät ja häpeävät!! Ja ennenkaikkea lopettavat lapsellisen touhunsa..

  Vastaa
 13. Liv 27.2.2013

  Pakko lainata tähän Minimalenin Roosaa:

  ”Tunnistan toki tunteen, että onpa ärsyttävä tyyppi. Silloin tosin vika on minussa. Jos toisten kuuntelu raivostuttaa, lähes aina syy on joko ylemmyys tai alemmuus. Kärjistetysti, että ei saatana kun mulla menee paremmin kuin tuolla läskiperseteiniäidillä, tai että piru vie, minä läskiperse en tee mitään kun muut käy aamukuuden armybicissä.”

  (http://www.lily.fi/juttu/en-kesta-kuunnella-sun-juttuja)

  Minust Roosalla on pointti, ja jokainen muita arvosteleva voisi miettiä hetken ennen kuin tökkää ”oot ruma” -kommenttejaan yhtään mihinkään, että miksi heillä edes on moista tarvetta sanoa mitään.

  Rehellisyyden nimissä on mullakin pari kertaa herännyt sisällä se ”nyt mä kyllä sanon tolle kuinka yli sen treenaaminen/syöminen/meikinkäyttö/pukeutuminen/mikävaan on mennyt”, mutta kyllä minä pysähdyn miettii ennen kommenttien kirjoittamista, että kirjoitanko mä nyt jotain siksi, että olen aidosti sitä mieltä, vai siksi, etten mä ole sinä päivänä jaksanut salille/olen syönyt epäterveellisesti/en vaivaantunut meikkaa (mikä on mulle tärkeä aamurutiini, ehkä tunnen itteni laiskaksi ja ikäväksi?) ymymym. Siis että onko vika nyt mussa vai oikeasti jonkun tekemisissä (koska mun mielestä on ihan aiheellista myös huomauttaa, jos joku vaikka hakkaa lastaan,- olipa huono esimerkki :D), että kannattaako sitä kommenttia edes kirjoittaa vai pitäisikö laittaa meili, vai kuuluuko asia itse asiassa ollenkaan mulle/onko se ulkonäkökysymys tai muuta.

  Menipä sekavaksi.

  Tiivistäen olis kai voinut vaan sanoa, että kertonee enemmän kommentin kirjoittajasta/puhujasta, kuin kohteesta.

  Vastaa
 14. jossu 27.2.2013

  Moikka! Sunhan ei tarvis julkaista negaa kommenttia niin säästyisi turhalta

  pahalta mieletä anu ja muu lukia kunta.

  Vastaa
 15. Peppineiti 27.2.2013

  Voi hyvvää päivää, niin naulan kantaan, puhut asiaa! Tsemppihalaus sinulle :)

  Vastaa
 16. iidam 27.2.2013

  Voi niin totta tuo kaikki sanomasi! Video täynnä asiaa!

  xoxo http://behappybeee.blogspot.fi/

  Vastaa
 17. miijamarya 27.2.2013

  word! itse ylipainoisena ihmettelen, mikä saa ihmisen kommentoimaan toisen kehoa ja ulkonäköä. Koska ei itselle tulis koskaan mieleenkään, alkaa esim. noiden edellisen postauksen kommentit luettuani pyörimään omassakin päässä, että ajatteleeko joku musta yhtä rumasti tuolla bussissa tai kaupungilla.

  Ainut millä keksin nyt sinua ja itseäni lohduttaa, on se, että ompas meillä tunneälykkyyttä noihin kommentoijiin verrattuna. Varmaan olemme illalla päät tyynyyn laittaessamme onnellisempia, kuin sellaiset ihmiset, joilta toisten mukavasti kohtelu ja tunneälykkyys taitoina puuttuvat täysin. Varmaan meistä tykätäänkin enemmän :) Ja on se varmaan hirveen raskasta, jos jokainen blogipostaus ja vastaantuleva ihminen täytyy reagoida negatiivisesti. Ainakin luulen, että mun elämä on mukavampaa, kun edellisestä postauksestakin jäi päälimmäisenä mieleen vain Anun upea hymy.

  Vastaa
 18. minäkin 27.2.2013

  ihan asiaa puhuit! :) ja vaikutat muutenki tosi mukavalta ja jalat maassa olevalta ihmeiseltä. muistutatkin jonkinverran yhtä hyvää ystävääni. jatka samaan malliin! :) meitä tässä maailmassa on kaikennäköistä..

  Vastaa
 19. Nansu 27.2.2013

  Hienoa, puhut asiaa ja rohkeata/hienoa tehdä vastaukseksi videopostaus.. Toivottavasti olet jo paremmin mielin!! PS. Fitness rocks!!

  Vastaa
 20. Karolina 27.2.2013

  Voi sua. ♡

  Harmi että on tullut ikäviä kommentteja sinun ihanaan blogiin. Ymmärrän kyllä että ottaa päähän. Olisi mukava jos hyvät käytöstavat olisivat käytössä näin blogimaailmassakin. Toivottavasti kurja olo menee ohitse pian. ♡

  Minusta sinulla on hyviä juttuja ja niitä on kiva lueskella! Minä tykkään! :)

  Vastaa
 21. vendy 27.2.2013

  Hienoa, että teit aiheesta videopostauksen! Niinkuin joku jo kommentoikin, sanoma tuli paljon vaikuttavammin esille kuin kirjoitettaessa. Tuli itsellekin tosi surullinen fiilis ja allekirjoitan täysin kaikki mitä videolla sanoit. En pysty ymmärtämään miten joillain ihmisillä on ylimääräistä energiaa negatiiviseen ja ilkeään kommentointiin. Luulisi, ettei kukaan voi sellaisesta ainakaan mitään mielihyvää saada.

  Niin hyvä, että otit asian kunnolla esille, vaikka näitä tapauksia varmaan riittää tulevaisuudessakin. Toivottavasti edes joku vähän heräisi ja pohtisi omaa käytöstään. Superpaljon tsemppiä illan treeneihin ja koitetaan olla murehtimatta liikaa :)

  Vastaa
 22. Nipsu 27.2.2013

  Tosi kiva oli saada videopostaus pitkästä aikaa,mitta tuli kyllä itsellekin surullinen olo.en pysty käsittämään,mitä iloa toiselle voi tuottaa kirjoittamalla negatiivisia kommentteja toisesta….tsemppihali ja toivottavasti Rebekka paranee pian! :)

  Vastaa
 23. Lasten matkassa 27.2.2013

  Puhut kyllä asiaa! Ja saisinpa itsekin niskasta kiinni ja alkaa kunnolla kuntoilun… huoh…

  Vastaa
 24. Minna 27.2.2013

  Kiitos ihanasta blogista, oon saanut täältä vaikka mitä ideoita ja inspiraatioita – eli kiitos mainonnasta!:) Magicpoksin inspiroimana on kotiin kannettu tyttöjen vaatetta ja reebokin tossut, itselle selectedin paitaa, suokon korua ja vaikka mitä! Uusi koti ja remppa on ajankohtaista ja joudun varastamaan muutaman hauskan idean myös teidän kodista sinne.. Toivotaan että näitä negatiivisia ihmisiä kuitenkin on vähemmän kuin hyviä ihmisiä – ja ihmisiä jotka oikeesti saa iloa sun blogista :) Tsemppiä!

  Vastaa
 25. Heidi 27.2.2013

  Nostan hattua siitä, että teit tämän postauksen videona, näin toivottavasti dissaajat saivat vähän ajatuksen aihetta ja ehkä miettivät seuraavan kerran hetken jos toisenkin haluavatko todella kommenttinsa lähettää. Internetin ihmemaassa on helppo anonyymina kaataa omaa pahaa mieltään ja perustelemattomia mielipiteitään ympäriinsä, ja joskus näiltä ihmisiltä saattaa unohtua, että siellä toisessa päässä on ihan oikea, ajatteleva ja tunteva ihminen. Nyt siitä on annettu tehokas muistutus, ja tuli sun puolesta paha mieli kun näin sun surun ja harmin. Toivotaan, että ihmiset tästä nyt viisastuu.

  ”They’ll hate you if you’re pretty, they’ll hate you if you’re not. They’ll hate you for what you lack and & they’ll hate you for what you got.”

  Kaikkia ei voi miellyttää, oli sitten millainen ihminen tahansa. Aina löytyy jotain dissattavaa, ja jos ei löydy, niin keksitään. Mua säälittää ihmiset, jotka tosiaan joko voi niin huonosti, että omaa itsetuntoa on pakko pönkittää anonyymina internetissä huudellen, tai sitten tosiaan on niin ahdasmielisiä ihmisiä, että ajatellaan oman elämänkatsomuksen tms olevan se ainoa oikea tapa olla ja elää ja koetaan tarvetta puuttua erilaisuuteen ikävällä tavalla. Mun mielestä tälläsen asenteen omaavat ihmiset jää elämässä aika paljosta paitsi.

  Puuh. :D Herättipä ajatuksia tämä postaus. :) Tähän loppuun haluan vielä sanoa, että oot hurjan ihana, kaunis ja rohkea nainen, ja ilahdun aina kun huomaan sun tehneen uuden postauksen. Sun blogi on jotenkin niin ihanan raikas ja aito. Jatka samaan malliin, valittajista viis. <3

  Vastaa
 26. Noora 27.2.2013

  Olet kyllä aidon ja lämpimän oloinen ihminen. Tosi hienoa, että teit tällaisen vastaiskun negatiivisuudelle. Ilonhetkiä sinulle! :)

  Vastaa
 27. ss 28.2.2013

  Se on kyllä niin outoa, kun mun mielestä kivoja blogeja lukiessa huomaan, että kommentit on aivan täysin epäasiallisia, joissa kommentoidaan jotain mitä ei TODELLAKAAN kukaan ole kysynyt ja jolla ei saada muuta kun pahaa mieltä aikaan. Eri asia on oman mielipiteen ilmaisu kohteliaalla tavalla jos esim. bloggaaja kysyy lukijoiltaan, että ”mitäs mieltä päivän asusta?” Jos se ei miellytä lukijaa, kommentti voi olla jotain tyyliin: ”Asu ei miellytä minun silmääni lainkaan”. Ihan ok.

  Mutta, jos postauksessa on esitelty jotain bloggaajan mielestä kivaa/hänelle tärkeää/hänen elämäänsä liittyvää ilman mitään lukijoiden mielipidetiedusteluja, kommentit joiden mukaan tämä asia on tosi tyhmä/ruma/ketään ei kiinnosta/hyi helvetti jne jne, ovat täysin turhia! Mulle opetettiin jo lapsena, että jos ei ole mitään kaunista sanottavaa niin ole hiljaa ja sitä noudatan :D

  Vastaa
 28. Rebecca 28.2.2013

  Sun pitäs olla siinä iholla sarjassa :D:D

  Vastaa
 29. Bonnie 28.2.2013

  Täysin samaa mieltä!

  Onhan se selvää, että jokaisella ihmisellä on oma mielipide siihen, millainen vartalo on kaunis ja millainen ihminen on kaunis. Mutta kuka oikeasti menee tuollalailla laukomaan törkeyksiä anonyymisti. Ja sitäpaitsi: ulkonäkö on monelle ihmiselle liian tärkeää nykyään ja sitä arvostellaan joka paikassa ihan liikaa. Se kuori on kuitenkin niiiin minimaalinen osa ihmisestä.

  Vastaa
 30. Emmi L. 28.2.2013

  Puhut asiaa todellakin! Mä oon ollut tosi pitkään sitä mieltä, että jossei oo mitään hyvää sanottavaa niin en sano, mutta myös viime vuonna annoin uuden vuoden lupauksen, että kerron ihmisille kaikki kehut mitä mieleen tulee, enkä vaan ajattele niitä mielessäni. Pyrin omassa elämässäni välttämään kaikkea negatiivistä. Mun ei tarvitse pitää muiden valinnoista, eikä olla samanlainen kun muut. Jos joku asia tekee kyseisen ihmisen iloiseksi ja onnelliseksi niin jokainen tekee juuri niitä asioita. Samoin kun varmasti itse teen asioita, jotka tekevät mut onnelliseksi ja varmasti niitä asioita monet ihmettelee.

  Keep up the good work! Ja muistutit tässä videolla ihan yhtä mun kaveria, jonka suku on kanssa Ylivieskasta kotoisin. Ehkä se on tuo puhetyyli :)

  Emmi L.

  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 31. annestina 28.2.2013

  en jaksanut kaikkia kommentteja edes lukea, huh niitä oli paljon! mutta täytyypähän sanoa että kyseisestä ”ongelmasta” ei varmaan ikinä tulla pääsemään kun ihmiset ovat kateellisia sanovat rumasti.. :( itse ihailen ihmisiä jotka saavat itsensä fitnes kisoihin rutistettua, kamalan kova homma saada kroppa tuohon jamaan! itsekuria se vaatii.. se ketä rumasti kommentoi, eipähän ole tarvinut laittaa vastineeksi kommenttinsa kaveriksi omaa bikinikuvaa… :D ei varmasti olisi mikään julkaistava. kyllähän tollanen muiden turha pilkka kertoo myös henkilön huonosta itsetunnosta! hohhoijaa.. tsemppiä kaikille ketkä uskaltaa olla omaitsensä julkisesti! jätetään oman onnensa nojaan nuo ikävät kommentoijat.

  Vastaa
 32. Anu Mäkinen 28.2.2013

  Mietin pitkään, otanko kantaa kyseiseen keskusteluun ja kumpaan Maj: n postaukseen kirjoitukseni kirjoitan.. En yleensä kirjoittele näille palstoille , mutta nähtyäni Maj: n tekemän videopostauksen, ajattelin, että myös minä haluan osallistua tähän keskusteluun, en niinkään itseni takia, vaan sen takia, että tulin surulliseksi siitä, kuinka paha mieli Maj: lle tuli ja miten tärkeästä asiasta hän nyt puhuu, ihan yleisesti.

  Maj on minulle tärkeä, valmennettavani, mutta myös ystäväni, enkä haluaisi, että hänelle tulee huonoja fiiliksiä ihan turhaan.

  Itse olen ollut esillä, enemmän ja vähemmän, tässä menneinä vuosina, johtuen kilpa-urheilutaustastani sekä jo ihan ammattini puolesta. Joskus esillä oleminen on ollut tietoista ja taas toisinaan, sille ei voi mitään. Se tulee tavallaan lieve- ilmiönä ja sen olen hyväksynyt. Ymmärrän, että minua arvostellaan lajini takia, ei henk. kohtaisesti.

  Myös Maj bloggarina tietää ammattinsa varjopuolet ja on hyväksynyt ne. Ihmisiä tässä kuitenkin on jokainen, eikä henkilökohtainen, ulkonäköön tai muihin henk. kohtaisiin ominaisuuksiin perustuva arvostelu koskaan tunnu kivalta. Sitä on ihan turha kenekään kieltää. Se ei myöskään johda mihinkään eikä saa mitään hyvää aikaiseksi.

  Itse tiedostan ja olen hyväksynyt sen, että fysiikkalajeissa tuodaan oma keho muiden arvioitavaksi. Se kuuluu asiaan ja olen tottunut arvosteluun. Fitness on kovaa urheilua, silloin kun sitä tehdään oikeasti puhtaasti urheilun näkökulmasta ja olen tottunut, että kehoani kommentoidaan ja arvostellaan, joten nou hätä sen suhteen :)

  Arviointi, mikä kehittää ja vie sinua eteenpäin on tietynlaista, tai sen kai kuuluisi olla. Ammattimaista ja yleensä sen tekevät lajien tuomarit ja alaa seuranneet, mm. valmentajat ja kilpailijat. ” onko kehoni symmetrinen, onko lihaserottuvuus sopiva, olenko kehittynyt aikaisemmista vuosista tai olenko oppinut vapaa- ohjelmassani tekemään esim. uudenlaisen pressin ”. Nämä nyt vain esimerkkinä.

  Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, ja ymmärrän sen täysin. Ei fysiikkalajit ole kaikkia varten eikä tarvitsekaan olla. Niinkuin ei hiihto tai uinti tai pyöräilykään ole kaikkien juttu. Ja se on ihan ok. Se onko laji jonkun mielestä pinnallista, on jokaisen oma mielipide. Eikö kaikki kilpa- urheilu ole tietyllä lailla pinnallista ja itsekästä ?

  Se, että lavalla seistään timmissä kunnossa, korkkarit jalassa ja hienot bikinit päällä, on vain yhden päivän glamouria. Sen eteen on tehty tuhansia ja tuhansia tunteja töitä, hikisissä verkkareissa, tukka sekaisin, verenmaku suussa, silloin kun muut ovat viettämässä iltaa kaveriporukassa. Oma valinta, juuri näin.

  Jokaisessa lajissa tapahtuu varmasti ylilyöntejä. On niitä, joille se kaikki muu on kiinnostavampaa, kuin itse treenaaminen..Hiukset, rusketukset, Yms. Se on valitettavaa, jos koko laji leimataan näiden yksittäistapausten takia.

  Jos fysiikkalajeissa, niinkuin missään muussakaan urheilulajissa, ei tosissaan treenaan, puhtaasti rakkaudesta lajiin ja treenaamiseen, eivät Ura sitten kauaa kestäkkään. näinhän se pn. Se käy liian työlääksi, kun huomataan miten kovan työn se vaatii eikä aina voi näyttää nätiltä.

  Ymmärrän , että joitain ihmisiä voi ärsyttää vallalla oleva fitnessbuumi. Kaikki treenaavat johonkin kisoihin, tytöt ovat entistä nuorempia ja ulkonäköpaineet kasvaa. Tässä on vaaran paikkoja ja toivonkin, että kilpailuun tähtäävät tytöt palkkaisivatalusta lähtien itselleen ammattimaisen valmentajan, jolla on tietotaito turvalliseen treenaamiseen. Hyviä valmentajia jo kymmenittäin Suomessa.

  Positiivista tässä on se, että olemme saaneet ihmiset innostumaan treenaamisesta ja itsestään huolehtimisesta, eikö se ole kuitenkin hieno asia ?

  Toivonkin, etteivät ihmiset leimaisi kaikkia fitnesslajien harrastajia, vain sen takia mitä itse luulevat tai mitä joku yksittäinen ihminen tekee.

  Lajin piirissä on erittäin fiksuja, paljon kouluttautuneita ja ihania ihmisiä, joiden elämänarvot ovat oikeasti paljon muutakin, kuin oma kroppa.

  Itse olen saanut tutustua moniin hienoihin persooniin ja saanut paljon uusia ihania ystäviä lajin parista.

  Some ja nettimaailma on uusi ilmiö ja se saa aikaan ikäviä lieve-ilmiöitä. Nimimerkkien takaa on helppoa kommentoida ja laukoa negatiivisia ja niinkuin joku teistä kirjoittikin ” agressiivisia” kommentteja ja tämä on minusta surullista ja jopa ahdistavaa.

  Niinkuin Maj puhui, miksi ? Miksi meidän täytyy pahoittaa jonkun toisen mieli, tuntematta ihmistä, hänen taustojaa, elämäänsä tai ylipäätänsä mitään ?? Tuleeko viestin kirjoittalle siitä hyvä mieli, kun hän saa lähettää viestin, ” hyi vittu minkä näköinen. Itse en haluaisi ikinä näyttää tuolta..”

  Se on ihan ok, että sinusta joku näyttää rumalta eikä sinun onneksi tarvitse koskaan näyttää siltä, jos et halua. Meillä on jokaisella vapaus valita. Mutta miksi se tarvitsee kirjoittaa kaiken kansan luettavaksi ja levittää ympärilleen vain negatiivista signaalia ja pahoittaa toisen ihmisen mielen. ?? Sitä en vaan ymmärrä. Siellä toisella puolella on aina kuitenkin ihminen, jolla on tunteet.

  Kysehän on oikeastaan ihan perusasioista, eli käytöstavoista ja kunnioituksesta toisia ihmisiä kohtaan sekä suvaitsevaisuudesta erilaisia ihmisiä kohtaan. Meillä on erilaiset intressit ja tavoitteet ja hyvä niin. Sehän on vain rikkaus :)

  Itse omassa työssäni haluan auttaa ihmisiä ja antaa heille hyvää mieltä, olivatpa he laihoja, lihavia, sairaita, lihaksikkaita tai ihan mitä vaan. Ei kaikista tarvitse tulla fitnesskilpailijoita eikä tulekkaan. Arvostan jokaista sellaisena kuin hän on.

  Kiitos kaikille kommenteista :) Siellä ruutujen takana on selvästi paljon tuttuja ihmisiä ja ihania tuntemattomia :)

  Jatketaan positiivisin mielin, jokainen omaa polkuamme ! Toivottavasti törmäillään ja apua saa aina tulla kysymään, jos tarvitsee tukea tai tsemppiä ! Ps. Tämä EI OLLUT MAINOS ;)

  Kiva kun jaksoit lukea loppuun !! Aurinkoisin terkuin Anu

  Vastaa
  • SuviH 3.3.2013

   Go Sis – Olen ylpeä sinusta ♥

   Ja kiitos Maj tärkeän asian esille ottamisesta!

   Vastaa
 33. pauliina 28.2.2013

  Empaattisuutta ainakin puuttui monelta edellisen postauksen kommentoijalta…

  Kyllä kauneus on niin paljon muutakin kuin vaan ulkokuori…

  Kaunis ihminen on sellainen joka on kaunis niin päältä kuin sisältä…

  Kuinkahan moni noista negatiivisten kommenttien kirjoittajista olisi itse valmis ottamaan moisia kommentteja vastaan… :(

  Meitä on ikävä kyllä moneen junaan…

  Tsemppihali sinne sinulle Maj!

  Vastaa
 34. Aimee 28.2.2013

  Voi kurjuus. Olen samaa mieltä, että henkilökohtainen videopohdintasi oli aika pysäyttävää. Varmasti se on niin, että monet eivät tajunneet, että haukkuvat nyt oikeaa ihmistä. Luulen, etteivät tarkoittaneet tavallaan olla niin ilkeitä, somessa kun kirjoittaa, ei aina se ajatus välity. Ei kenestäkään tunnu hyvältä, jos omia tekemisiä jatkuvasti arvostellaan.. Ollaan iloisia, iloitaan solmukorviksista ja auringon säteistä.

  Anun teksti oli kauniisti ja kohteliaasti kirjoitettu, tuli heti sellainen fiilis, että sanojen takana seisoo tunteellinen ja ihana ihminen. :)

  Mutta kasvattaahan tämä toivottavasti heitä negatiivisten asioiden kirjoittajia henkisesti, toisista ei saa puhua pahaa. Halauksia!! <3

  Vastaa
 35. Tanja 1.3.2013

  Höh, tulipa surullinen mieli noista kommenteista.:( mun mielestä joiltakin ihmisiltä puuttu empatiakyky täysin, ei tajuta että kyseessä on ihan ”oikea ihminen”, jolla on tunteet. Mielipiteitä toki saa ja pitääkin olla, mutta niitäkin voi tuoda monella tavalla esille ja joskus voi olla ihan hiljaakin.

  Vastaa
 36. Ann 1.3.2013

  Mä olen sitä mieltä, että ne negatiiviset kommentit on vaan kateellisten ihmisten kirjottelua.

  Itse esimerkiksi oon huomannut, että jos joku bloggaaja lisää jonkun bikinikuvan, niin kyllä mielessäni käy ajatus ”onpa tyhmää lisätä tollasia kuvia itestään. Aika huomionhakusta”

  Todellisuudessa en ehkä ajattelekaan noin, olen vaan kateellinen koska itse en voisi ikinä lisätä mitään bikinikuvia (en ole ihan rantakunnossa :D)

  Ehkä itse vaan eroan siinä, että en ikinä kirjoittaisi tälläisiä ajatuksiani kenekään blogiin. Sehän on aivan turhaa. Mitä bloggaaja tekee sillä tiedolla, että MINÄ en ”hyväksy” hänen kuviaan? Vaikka minulle tulisikin paha mieli (=kateus) hänen kuvistaan tai ostamastaan jutusta, niin miksi sitä pahaa mieltä pitäisi laittaa jakoon. Ihmiset on loppujen lopuksi niin kauhean kateellisia. Fiksumpaahan se olisi etsiä ja huomata ihania asioita omasta elämästään, kun kahdetia toisen elämää.

  Negatiiviset kommentit on myös kauhean helppo kirjoittaa näin netin välityksellä. Kuinka moni uskaltaisi mennä sanomaan kirjoittamansa kommentit päin naamaa kyseiselle henkilölle? Negatiivista palautetta saa antaa, mutta sen pitää olla rakentavaa ja se pitää kertoa niin, että toisella on mahdollisuus kommentoida asiaa. ”ootpa ruma” ei ole kauhean rakentavaa, eikä siihen voi oikein vastata mitenkään…

  Vastaa
 37. M 1.3.2013

  Itse en viitsisi suoda negatiivisille kommentoijille ollenkaan näin paljon huomiota, oikein videon muodossa, vaikka video kyllä sinänsä suloinen olikin:) Tai niin…milloin täällä (tai ylipäätään, muuallakaan?) on kiitetty tai huomioitu postauksessa niitä, jotka jaksavat aina kommentoida ihanasti, niin että itselläkin tulee oikein hyvä mieli, että osasipa tämä kommentoija pukea hyvin sanoiksi omatkin ajatukset? No, voi olla, että joskus olet sellaisen postauksen tehnytkin, en vain itse muista :) Täällä on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka kehuvat sinua, kiittävät, kannustavat, lähettävät terveisiä jne… Muistan kun taannoin kirjoitit postauksen (olisiko ollut sinun ja p.op:n yhteistyöstä, jossa olit saanut suunnitella vaatteita?). Sait hirveän paljon kannustusta, kehuja, onnitteluja… ja yhden typerän luolamiehen (??) kommentin, jossa kommentoitiin takamuksesi ”leviämistä”. Ja siihen kommenttiin sinä seuraavassa postauksessa tartuit, lähetit terveisiä pilke silmäkulmassa. Jotenkin tuntui hassulta. Mutta mistäpä me tavikset tiedetään, ehkä se on niin, että ne typerät, ilkeät kommentit kuitenkin jäävät enemmän mieleen kuin ne hyvät. Turtuuko niihin hyviinkin kommentteihin, aivan kuten negatiivisiin?

  No, tällaista pohdintaa vain, ja haluan siis painottaa, että aivan positiivisella mielellä kirjoitettu, eikä mitenkään Maj sinua ”vastaan” :) Ja enemmänkin yleisellä tasolla puhun, kuin vaan sinun blogiisi viitaten. Itse yritän elää niin, että kritiikin otan vastaan, mutta ilkeät, ajattelemattomat ihmiset ja kommentit päätän jättää omaan arvoonsa. Vaikka vaikeaa se joskus on, kyllä se on. Ja totta on myöskin sekin, että minä, aivan kuten sinäkin, ärsyynnyn kyllä, jos lähimmäisitäni puhutaan pahaa tai jos koen joidenkin ihmisten käytöksen todella inhottavana. Ehkä siitä oli sitten tässäkin kyse?

  Jaksoitkohan lukea tätä edes puoleen väliin, hih…:) Tsemppiä kevääseen teidän ihanalle perheelle! :)

  Vastaa
  • Joanna 2.3.2013

   Eikös M ”oikeassakin” elämässä ole vaikeampi uskoa kehuja? :) Haukut taas jäävät kaivelemaan. Sama on myös kommenttien kanssa, itse muistan ainakin kaikki kamalimmat kommenttini. Toki myös ne superihanammat, mutta vain ne superit, en kaikkia kehuja. Haukut satuttavat, ja varmaan jäävät siksi mieleen!

   Maj, ihana video!

   Vastaa
  • Murrre 3.3.2013

   Samaa mieltä, miksi aina tartut näihin negatiivisiin kommentteihin. Kannattaa jättää ne omaan arvoonsa, ja keskity niihin hyviin kommentteihin mitä saat. (joita on suurin osa) Olen myös pistänyt merkille, että jos joku kommentoi negatiivisesti niin sinun täytyy se ottaa aina seuraavassa postauksessasi esille, kun vaan tajuisit jättää ne omaan arvoonsa. Negatiiviset kommentoijat saavat vaan lisää pontta kun tartut aina heidän kommentteihinsa. Monet bloggaajat saavat yhtälailla negatiivisia kommentteja mutta tajuavat olla hyökkäämättä heti tällaisia kommentoijia vastaan. Se on ihan varma että tällaisessa julkisessa työssä mitä teet, niin satelee sitä negatiivistakin palautetta ja kaikki eivät kirjoittele kovin asiallisesti, sille ei vaan mitään voi vaikka kuinka monta videopostausta aiheesta tekisit. Tuo kehonrakennus-aihe on tosi mielipiteitä jakava juttu, moni ajattelee samoin mitä negatiiviset kommentoijat kirjoittivat, mutta eivät halua tänne kirjoitella julkisesti ajatuksiaan. Jos naamansa ja perheensä/kaverinsa laittaa esille ja julkiseen jakoon voi olla varma että palautetta tulee ihmisiltä ja se ei ole aina pelkkää ihkua punaista hattaraa ja kehumista mitä varmasti odotat.

   Vastaa
 38. Emma 2.3.2013

  Oot Maj ihan huippu ja niin rohkea nainen!!

  Vastaa
 39. Laura 2.3.2013

  Tämä video oli todella ihana ja teki mieli tulla halaamaan sua, olet oikeasti niin huippu tyyppi! Samaa mieltä ollaan täällä ruudun toisellakin puolella. Harmi, että joillain on niin paha mieli, että he haluavat aiheuttaa sitä muillekin. Minusta se on vain äärimmäisen itsekästä ja oikeasti todella kamalaa, että he näin saavat tehdä. Tätäkin asiaa on puitu joka paikassa niin paljon, mutta muuttuuko se sitten koskaan.. who knows :( pahoin voivia ihmisiä luultavasti tulee olemaan kuitenkin aina.

  Blogisi on ihan paras ja sinulla on aivan ihana perhe sekä koti. Ja tyylitaju. Ja koira. Ja olet kyllä itsekin ihana :D hih

  Keep going ja pysy aina omana itsenäsi, äläkä anna tuollaisen kakan vaikuttaa sinuun. Sinä olet hyvä ihminen. :)

  Vastaa
 40. Annis 6.3.2013

  Olet rohkea, kun tuot mielipiteesi esille ja seisot niiden takana. Hyvää pohdintaa ja kertoo, että sulla on hyvä sydän :) Täytyi käydä lueskelemassa tuon edellisen postauksen kommentteja. Kurjaa todellakin, ettei ihmiset voi olla tyytyväisiä omaan elämään ja arvostelevat muita ja muiden tekemisiä. Olen joskus törmännyt mietteeseen, joka pysäyttää aina samalla tavalla, kun luen sen:

  ”When we are truly, truly happy – we are so connected, focused and aligned with the beauty of our own life we have absolutely no extra energy to send unhappiness or negativity to another being. Any form of negativity to another person is always an inner reflection of unhappiness and misalignment with our soul – in our OWN life.”

  Jatka samaan malliin, blogiasi on ihana seurata!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *