Angry Birds hahmot voi nyt bongata Lumenen Natural Code -meikeistä, sillä tuotteisiin on lennähtänyt seikkailemaan hurmaava ja omapäinen tyttölintunen Stella. Angry Birds By Lumene -meikkeihin kuuluu minikynsilakkoja, huulikiiltoja ja ripsiväri. Otin kiinnostuneena vastaan Postipojan tuomat testimeikit, mutta kyllä tuo minikin niistä ”vähän” innostui… Saara-täti joutui heti manikyyrihommiin :)

Tuo vaaleanpunainen alakulmassa lymyilevä lintu on se Stella ja tuo iso punainen (ja kiukkuisen näköinen) lintu (Terence) taas on Rebekan unilelu, joka kiidätettiin myöskin heti tarkistamaan uutuudet :D

Terence kuikuilee tuolta edelleen aika empivän näköisenä.

Huulikiillot olivat ehdottomasti tämän sarjan suosikkejani. Olen itseasiassa monta vuotta jo käyttänyt Natural Coden kiiltoja, niissä on todella hyvä hinta/laatu-suhde. Tästä postauksesta löytyvät NC:n ihanan herkulliset huulikiillot.

Tämä ei varmaan ollut kenellekään yllätys? Rakastan persikkaisen ja korallin sävyisiä huulikiiltoja. Ja poskipunia. Ja luomivärejä!

Kynsilakoissa suosin vaaleita ja melko huomaamattomia sävyjä, kun tässä meidän arjessa ei meinaa millään lakat pysyä siisteinä.

Mitä mieltä olette Angry Birdseistä? Vihastuttaako, ihastuttako vai naurattaako? Mua lähinnä huvittaa se, että nuo linnut aiheuttavat joissain aikuisissa niin voimakkaita tunteita. Ehkä siksi kun tuntuvat nyt olevan vähän joka paikassa. Ennen oli Turtelesit, Barbit, Pokemonit ja nyt on nämä. Lasten sanomana ”ÄNGG BÖÖTS” kuulostaa niin suloiselta. Mukavaa tässä lintumaniassa on, että sen kehittelijät ovat suomalaisia, hyvähyvä! Oletteko muuten testailleet Lumene Natural Coden tuotteita? Jos, niin mitäs piditte?

-Maj

0 Comments

 1. Nymfimaatti 4.3.2013

  Kun kuulin näistä Angry Birds -meikeistä, olin vähän epäileväinen. Mieleen tuli kauhukuvia siitä, miten meikkivoiteita, luomivärejä, kajaaleja ja huulipunia aletaan kauppaamaan lapsille suositun tuotemerkin alla samalla kun lapsista yritettäisiin muovata aikuisia. Kun olen nähnyt tuotteet, antaisin Lumenelle melkeinpä hatunnoston siitä, että ovat osanneet luoda juuri lapsille sopivan meikkisarjan. Ripsiväri tosin vielä vähän epäilyttää, mutta tällaisia tuotteita voisin hyvin kuvitella ostavani siskontytölleni vaikkapa synttärilahjaksi.

  Vastaa
 2. minu 4.3.2013

  Itse käytin/käytän edelleen välillä (kun ei joka päivä raaski käyttää ihanaa mutta kallista Mschicin mineraalimeikkipohjaa…) Natural Coden kivipuuteria ja meikkivoidetta kun tuotteiden vaalein sävy on melkein sopivan vaalea kalpealle hipiälleni…;) Mielestäni ihan suht hyvä hinta-laatu suhde näillä tuotteilla. Huulikiiltoja en ole jostain syystä vielä kokeillut mutta täytyy ehkä käydä hakemassa testiin…:)

  Vastaa
 3. jatta 4.3.2013

  Näistä mulla ei ole oikein mielipiteitä, sopinevat Angry Birds-faneille, mutten itse innostunut. Naurahadin tänään kuitenkin Angry Birds edT:lle, joka näkyi Anttilan mainoslehtisessä :D

  Vastaa
 4. Jenny 4.3.2013

  Meidän 2v 8kk pikkupimu vallan hullaantui kun näki mitä täältä katselin… :-D ”Ääpööts” ja ”minä haluan” totesi hän. Taisin luvata ostaa kynsilakan, hups.

  Vastaa
 5. mirella 4.3.2013

  Angry Birds on cool ! :D Vihaiset linnut näyttää myyvän hyvin vaikka suurin osa tuotteista ylihinnoiteltuja. Meikit kauhistutti ensin, mutta kai ne on ihan ookoo, aika lapsellisia mutta suloisen näköisiä, kerrankin panostettu ulkoasuun. Sait mut taas innostumaan huulikiilloista, mutta hei koska tulee kysymyspostauksen vastaukset?

  Vastaa
  • Maj 4.3.2013

   Mä en tiedä oikein vielä. Mulla on täällä kädet täynnä töitä, joten voi olla että vastauksissa vielä menee.. :/

   Vastaa
 6. katariina 4.3.2013

  Sama lemppari väri sulla noissa huulikiilloissa kun mulla :D. Mua eniten ärsyttää se että tuntuu joskus, että noita tuotteita tehään vaan siks, että niillä saadaan myytyä niin hyvin.. sitten tuli mieleen miten pieniä tyttöjäkin kannustetaan meikkaamaan näillä angry birts meikeillä.. lähinnä se ripsiväri mua otti päähän :D mutta muuten angry birts on kyllä ihan huippu ja erityisesti Rebekan säästöpossua kadehdin ( se mikä on jossain sun kuvissa vilahtanut :) ).

  Vastaa
 7. MouMou 4.3.2013

  Toi ripsari on melkeinpä Lumenen ripsareista paras! <3

  Vastaa
  • katariina 4.3.2013

   Hienoo on et nää on Lumenen tuotteita : )! voisin ite ainaki tota huulikiiltoa kokeilla :)

   Vastaa
 8. Emma 4.3.2013

  Mutta aikuisten peliksihän Angry Birds on tehtykin alunperin! Vai oliko kohderyhmänä mukamas 2-5vuotiaat kun peliä älypuhelimiin ruettiin keksimään… Vaikka nykyään vähän ärsyttää kun, mun siskon sanoin, äätsipöötsit on ihan joka paikassa niin silti voi kyllä olla ylpeä suomalainen! Ainoa Angry Birds tuote mikä on herättänyt tähän menessä lievää ärsytystä on ne Star Wars hahmot – ei niistä amerikkalaisista vaan seuraa mitään hyvää ;-)

  Vastaa
 9. Laura 4.3.2013

  Ei varsinaisesti vihastuta, mutta ei kyllä ihastutakkaan. Vedin kesällä nuorten koiraleirejä ja jopa koirien lelut oli Angry Birds pehmoleluja. On toki hyvä että se on suomalainen :) Silti jostain syystä toivon, että se ois ohi ennen kun meidän pieni neiti kasvaa.

  Vastaa
 10. miijamarya 5.3.2013

  meillä nää on ”ÄNGLY BÖÖDS!” ja niistä tykätään, oi kyllä. itse en ostaisi tota angry birds- versiota natural codesta, ja oon pyöritellyt kaupassa silmiäni sille lumenen ensimmäiselle sarjalle ja miettinyt, että mikä se kohderyhmä on? en keksi kun japanilaisturistit. :D

  muuten tykkään kyllä sekä lumenesta, että angry birdsistä. :D

  Vastaa
 11. kia 5.3.2013

  Olin päiväkodissa töissä ja siellä yks poika sano aina:”Nännipööds” haha <3

  Vastaa
 12. Rytsis 5.3.2013

  Pakko ihailla sitä, miten hyvin ovat saaneet tuon homman tuotteistettua! Ei kyllä voi muuta, kuin hattua nostaa.

  Natural codea on tullut käytettyä ainakin luomivärin muodossa, ja tykkäsin.

  Vastaa
 13. Tanja 5.3.2013

  Voin vain kuvitella miten onnessaan tyttäreni olisivat jos saisivat tuollaista angry birds kynsilakkaa!:D pitää ehkä yllättää tytöt.

  Vastaa
 14. Ulpu 5.3.2013

  NC on ihan jees, mut Angry Birdsit on jo alkanut tökkiä… Kivoja hempeitä lakkoja tuossa. :)

  Vastaa
 15. Laura 5.3.2013

  Noita kynsilakkoja voisin jopa ostaa suloisten sävyjensä ansiosta mutta valehtelen jos väitän etteikö tää angry birds kama ala tulee vähän korvista pikkuhiljaa :s

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  Vastaa
 16. Veera Orava 5.3.2013

  En ollut tullut ajatelleeksi, että Angry birdsit olivat poikia ennen kuin joukkoon tuli uusi hahmo, -tyttö. Miksi? Olisi ollut kiva, että edes yksi brändi maailmassa olisi sukupuoli neutraali, johon ei liittyisi minkäänlaisia odotuksia. Toki, jos kosmettiikka puolikin halutaan vallata, niin en tiedä olisiko musta, kiukkuinen, räjähtävä birdsi ollut ehkä markkinoinnin kannalta se loogisin? Mutta, miksi taas ei? Brändiä kannatetaan, mutta tässäkin mentiin samaan vanhaan oletukseen, että tytöt ovat aina vaaleanpunaisia ja tykkää meikata.

  Vastaa
 17. ässien äiti 5.3.2013

  Voin kuvitella et toi huomenna teille tuleva meijänkin mini innostuu noista melkoisesti..:D

  Vastaa
 18. Mainos? 6.3.2013

  Siis tämä oli mainospostaus muttei sitä jälleen kerran missään mainittu? Olet varmaan kuullut piilomainonnan olevan laitonta. :P Aika erikoista ettet sinä kaikista bloggaajista tajuaisi että mainokset pitää ERITTÄIN selkeästi merkitä, sekään ei välttämättä riitä että mainitsee asiat saaduiksi, kuten vaikkapa peittonne.

  Eikös ID:lla ole näistä aika selkeät säännöt?

  Vastaa
  • Maj 6.3.2013

   Postaus on tägätty yhteistyöt-kategoriaan ja postauksen kolmannella rivillä lukee, että vastaanotin testimeikit. Pitääkö mun kirjoittaa että TÄMÄ ON MAINOS! ennenkuin olet tyytyväinen? Meillä ID:ssä on sääntönä, että postauksesta pitää käydä ilmi jos palvelut/tuotteet ovat saatuja ja mielestäni tässä se kyllä toteutuu.

   Vastaa
 19. Mainos? 6.3.2013

  Ei ”vastaanotin testimeikit” vielä todellakaan kerro sitä että mainostat jotain.

  Olet ilmeisesti tahallaan jättänyt välistä yleisen keskustelun siitä miten tietyille bloggaajille se tuntuu olevan kiusallisen vaikeaa aivan selkeäsanaisesti asia todeta.

  Mitä vikaa muka olisi aloituksessa Tämä on mainos kun se kerran sitä on?? Oma vastauksesi ja jopa tuohtumuksesi kertoo kyllä aika tavalla siitä mistä tässä kokonaan on kyse, eli että syystäkin hävettää nämä jatkuvat mainostamiset varsinaisen sisällön kustannuksella. Nolottaa myöntää se taloudellinen hyöty joka noista höttöpostauksista saadaan. Kamoon, Angry birds meikkejä…todellako? Olisitko muutama vuosi sitten voinut ajatella kirjoittavasi moista?

  Nyt vaan sitten puuttuu enää vastauksesi jossa pääsanana on kateus. ;)))

  Vastaa
  • Maj 6.3.2013

   Kirjoitin ihan juurikin samoista tuotteista, jotka itse ostin n. kuukausi sitten, että ihan kyllä pysyn sanojeni takana.

   Vastaa
  • lukutaito? 6.3.2013

   Kyllä mielestäni tästä postauksesta oikein selkeästi käsittää, että tuotteet on ilmaiseksi saatu testaukseen? Tuntuisi typerältä, jos bloggaajan tulisi aina aloittaa postauksensa ”TÄMÄ ON MAINOS” kun on kyse jonkinlaisesta yhteistyöstä. Kyllä asian voi muutenkin ilmaista, kuten juuri esimerkiksi ”vastaanotin testaukseen”, ”sain yritykseltä x”, ”yhteistyössä yrityksen x kanssa pääsin kokeilemaan” … jne!

   Jos ei lukija näistä ymmärrä, että tuotteita mainostetaan, niin kannattaa lopettaa blogien lukeminen ettei vaan joudu vaarallisen piilomainonnan kohteeksi… -.-

   Sitä paitsi mielestäni tässä blogissa ei edes ”mainosteta” kaikkea mahdollista, vaan selvästi tuotteita joita kirjoittaja on kokenut hyviksi/ostaisi muutenkin tai uskoo lukijoita kiinnostavan. :)

   Vastaa
  • liian vaikeaa? 6.3.2013

   Eikö sinulla ole mitään muuta parempaa tekemistä kuin kytätä bloggaajien mainostamista? On se niin helppoa varmasti sivusta nillittää tollaisesta asiasta ja vieläpä ihan syyttä suotta.

   Tuosta ymmärtää aivan selkeästi, että kyseessä on yhteistyö. Mikäli se on sinulle liian vaikeaa ymmärtää niin mene itseesi ja jätä bloggaaja rauhaan! Ei se elämä kaadu bloggaajien mainospostauksiin ja mainoshyötyihin, kannattaisi keskittyä ennemminkin sinne oman kukkaron tuijottamiseen eikä muiden!

   Vastaa
 20. Kaisa S 6.3.2013

  Voi ei, TAAS tätä mainospostauksesta valittamista! Maj, pidä lippu korkealla, näitä hankalia tyyppejä on niin pieni osa sun lukijoista! <3

  Ja hei, eikö tästä postauksesta muka selviä, että tuotteet ovat saatuja? Eihän missään käsketä aloittaa postausta ilmoittamalla, että "tämä on mainos". Jos kertoo vastaanottaneensa testimeikkejä ja postaus on tägätty "yhteistyöt" -kategoriaan, niin eiköhän siinä tule tarpeeksi ymmärrettävästi asia selville?

  Vastaa
  • Maj 6.3.2013

   Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin tämä ei ole varsinaisesti mainos, en saa yritykseltä mitään palkkaa siitä, että kirjoitan esim. näistä tuotteista. Minulle on lähetetty tuotteet testaukseen ja saan itse vapaaehtoisesti kirjoittaa niistä jos niin tahdon, mitään velvoitteita tai sopimuksia asiasta ei ole. Ilmoitin tosiaan kuitenkin heti postauksen alussa, että sain tuotteet testiin + tägäsin vielä yhteistyöt-kategoriaan, että kenellekkään ei tulisi paha mieli tai asia ei jäisi epäselväksi.

   Vastaa
 21. :) 6.3.2013

  Hih, ja tässä puolustajien kommenteissapa nähtävissä oiva selitys miksi mainostajat/firmat hyppii riemupomppuja koko matkan pankkiin! Kaikki menee alas purematta ja nielemättä. Markkinatalouden yhtä suurta juhlaa.

  Vastaa
  • Kaisa S 6.3.2013

   Tiedätkö mitä, nimimerkki ”:)”? Minä ainakin puolustin Maj:ta ja hänen tapaansa toimia. Siitä eivät yhteistyökumppanit hyödy yhtään millään tavalla, sillä Angry Birds -meikeistä en ole innostunut enkä innostu. Harmittaa vain kovasti Maj:n puolesta, sillä hän on toiminut ihan sääntöjen mukaan.

   Vastaa
 22. imlacking 15.3.2013

  Lumene Natural Coden tuotteita on kyllä tullut käytettyä, mutta ei noita Angry Birds juttuja.

  Kynsilakkoja olen kokeillut enimmäkseen, mutta on mulla sarjasta muistaakseni myös ripsari sekä pari muuta juttua.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *