Niin mitkä ne oli? No Babiatorsit, lasten cooleimmat aurinkolasit. Saimme kahdet aurinkolasit ylläripakettina Big Small Companylta ja ne otettiin heti käyttöön. Aurinkolasit ovat tarpeelliset itselle ja lapsille, etenkin nyt keväällä, kun auringossa hohtava lumihanki heijastaa säteilyä ja moninkertaistaa silmien altistumista säteilylle.

Babiatoreita saa kahdessa koossa, junior (0-3 vuotta) ja classic (3-7+ vuotta) sekä kymmenessä eri värissä. Arskojen hinta pyörii siinä 35 euron hujakoilla.

b1  babylasit

Babiatorsit ovat turvalliset, bpa-vapaata kumiseosta, optikkotasoinen linssi, 100% UV-suojaus ja ne ovat kestävät, joten lapsen voi antaa touhuta itsekseen lasien kanssa (testattu juuri automatkalla).

 

babylasit3

 

 

Rebekka omi heti pinkki-mustat yksilöt itsellensä, joten Samuel sai siniset, ikävä kyllä näissä laseissa on vähän turhan reilusti kasvunvaraa, sillä ne ovat 3-7-vuotiaille tarkoitettua kokoa… :D

 

b3

Babiatorseissa on vielä yksi bonus-ominaisuus sillä ne on varustettu lost&found-takuulla, eli jos lasit hukkuvat tai hajoavat vuoden sisällä ostopäivästä, takuu korvaa uudet arskat, joten kuitti kannattaa laittaa visusti talteen. Aika kätevä diili, kun kyse on lasten aurinkolaseista… Mutta toisaalta, kyllä meikäläisenkin lasit tarvitsisivat vähintäänkin sen vuoden lost&found-takuun…

-Maj

 

ps. Nämä aurinkolasit ovat pakosti coolit, sillä niitä on nähty mm. Sarah Jessica Parkerin, Jennifer Garnerin ja Mariah Careyn lasten silmien suojana!

0 Comments

 1. Sanni 31.3.2013

  Mä olen jo hetken haaveillut noista Babiatorseista, mutta olen miettinyt että mitenköhän mahtavat pysyä päässä tollaisella alle vuosikkaalla, kun noissa ei ole lenkkiä pään takaa?

  Vastaa
  • Maj 2.4.2013

   Eivät muuten pysy ainakaan omalla pojallani, syystä että hän nappaa ne samantien omiin kätösiinsä ja alkaa tutkiskelemaan niitä :)

   Vastaa
 2. Rillirousku 31.3.2013

  Mietin just jäällä retkeillessä lasien hankintaa, hanki kimmeltää silmään varsin kirkkaasti. Somat on, kelpais meillekin!

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Kandee testaa, on meinaa päheet :D

   Vastaa
 3. Sara. 31.3.2013

  Meidän Jamesilla on nuo kanssa siinä vauvakoossa, mutta meinaa at jatkuvasti tippua päästä, kun hänen nenä on niin pikkuruinen nykerö :D on ne kyllä mageet :)

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Ihana pieni nenä <3 Tottahan se on, että aivan pikkuisille ne lasit, joissa on se kuminauha takana on parhaat? :)

   Vastaa
 4. Suvi 31.3.2013

  Käytiin kans just Bebesillä testaamassa noita ja meidän alle vuosikkaalle ainakin istuivat hyvin. Taodan kyllä laittaa Briteistä tilaukseen, kun sieltä sais posteineenkin melkein kympin halvemmalla… Ihanat ovat!

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   HALAVALLA kun saa ;)

   Vastaa
 5. tirtir 31.3.2013

  Nuo on kyll’ kivat. Itse ostin 3-vuotiaalle ne 0-3v kokoiset, käytiin kokeilemassa ja todettiin myös liian isoiksi se seuraava koko. Ne on kyllä meilläkin kestäneet sitä, että neiti kantaa niitä sisälläkin mukana koko ajan :)

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Totta, kestävyydestä täydet 10 pistettä!

   Vastaa
 6. jaana 2.4.2013

  Niin,

  kyllä meikäläinenkin ottaisi ilmaiseksi ihan vaikka mitä.

  Teillä kuitenkin näyttää olevan varaa lomailla Lapissa (vai oliko sekin jonkin tahon lahjoittama bensoineen kaikkineen ?).

  Meidän oli pakko olla kotona koko pääsiäinen , kun ei ollut varaa edes lähteä Savoon sukulaisiin. Auto on, mutta bensat olisi maksanut ainakin 100,- , edes sitä meillä ei ole ylimääräistä rahaa.

  Että onnea vaan, kun elätte aika levästi ja varmasti saatte apua ja rahallista tukea myös vanhemmiltanne, siitä meidän on edes turha uneksia.

  Kun ei niitä vanhempia ole enää elossa.

  Vastaa
  • k 3.4.2013

   Joko helpotti, Jaana?

   Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Voi Jaana!

   Oon tosi pahoillani, että ette päässeet sukulaisillenne pääsiäisenä ja ymmärrän, että se harmittaa. Meillä on mahdollisuus käydä välillä reissusta, mutta en usko, että se on keneltäkään muulta silti pois?

   Vastaa
 7. Jenny 3.4.2013

  Kiitos vinkistä, meidän pojalle lähti juuri tilaukseen samanlaiset lasit!

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Eipä mitään, hyvä jos tästä oli hyötyä :)

   Vastaa
 8. Annika 29.4.2013

  Paljon kiitoksia vinkistä! Kestävät aurinkolasit ovat juurikin hakusessa 3-vuotiaalle tytöllemme :) Tampereelta pitäisi lasit löytyä BabyStylestä, joten sinne on suunnattava tänään :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *