Aikaisemassa postauksessa kerroin, että jotain kivaa tapahtuu huhtikuussa, sillä Microsoft tarjosi minulle mahdollisuuden päästä tekemään jotain uutta ja vähän ”hullua”! Ja teilläkin on mahdollisuus päästä mukaan, uniikkiin Microsoft 8 -taloon haetaan neljän bloggaajan lisäksi neljää ennakkoluulotonta ja rohkeaa persoonaa.

 

microsoft

Kun yhteen tilaan kerätään neljä mielikuvitusrikasta kaduntallaajaa ja neljä persoonallista bloggaajaa, tuloksena ei voi olla muuta kuin unohtumaton kokemus. Päivän aikana taloon valitun porukan on tarkoitus yhdessä ratkaista erilaisia haasteita, jotka sisältävät niin ruuanlaittoa, valokuvausta kuin jonkinlaista sporttailuakin. Haasteiden selvittämisessä auttavat Microsoftin laitteet ja sovellukset sekä talossa vierailevat eri alojen ammattilaiset.

Jos olet yllytyshullu ja haluat tehdä jotain hauskaa ja ennakkoluulotonta, sinun kannattaa harkita hakemista mukaan Microsoft 8 -taloon. Jos sosiaalinen media ei ole sinulle vieras asia, etkä pelkää tavata uusia ihmisiä, eikä pienet haasteetkaan sinua huoleta, sinun on ehdottomasti haettava mukaan. Valituille henkilöille Microsoft tarjoaa unohtumattoman kokemuksen lisäksi myös Windows -tabletin ja Windows 8 Phone -puhelimen omaksi.

Jos kiinnostuit tulemaan minun ja muiden bloggajien kanssa Microsoft 8 -taloon ratkomaan tehtäviä, joista kenelläkään ei ainakaan vielä ole mitään hajua, niin hakulomakkeeseen pääset täältä >

Itse odotan tätä kokemusta innolla, olispa kiva päästä tapaamaan joku teistä siellä talossa ;)

 

-Maj

0 Comments

  1. MariN 27.3.2013

    Tähän on pakko hakea, kiitos vinkistä!

    Vastaa
  2. MariN 6.4.2013

    En olisi ehkä heti uskonut, mutta talossa tavataan! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *