Viime viikolla yhden tooodella pitkän päivän päätteeksi astelin kamuni Sinin kampaamoon Hair Artiin ja lysähdin tuolille. Se, että mä tuun kampaamolle hiukset nutturalla ja posket punaisena väsymyksestä on jo ihan yleinen vitsi. ”Oli taas vähän raskas päivä…” Tuolin päästyäni olen vaan niin kertakaikkisen onnellinen ja tyytyväinen, ettei mun tarvitse tehdä yhtään mitään itse. Yleensä haluan vain tyvivärin (kuten nytkin) tai välillä heittäydyn villiksi ja toivon vaaleita raitoja tms. pientä muutosta.

 

hairart1

Katsokaa miten tuolta taas puskee uutta hiusta, kuinka paljon sitä onkaan ensin lähtenyt, huh. Me käydään myös joka kerta sama keskustelu siitä, miten kauhean väsynyt ja rasittunut nassu peilistä kurkkaa. Sini ei huomaa muka mitään, mutta joo tiedetään, että se vaan sanoo niin :D

 

hairart2

”Ai mitä sä oikein teit näille, nää on tosi kivat”

 

hairart3

Just värjätyt hiukset kiiltävät ihanasti. Sini väänsi hiukset kivasti laineille, pidän niistä juurikin näin tosi paljon. Tuntuu, että sain siinä sivussa pienen kasvojen kohotuksenkin ;) Hair Artista luvattiin teille taas pientä alennusta, jos oikein muistan, niin se meni näin: Maaliskuun ajan hiukset/kasvot/kynnet -15% Hair Artista, kunhan vain ilmoitatte, että luette Magicpoksia. Sanokaahan terveisiä jos poikkeatte! Varmuuden vuoksi mainitsen että tällä kertaa värit meni Sinin pussista, capiche?

 

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. kalamuija 6.3.2013

  Joo kampaajien peilit ovat ihan hirveitä;) Just kävin kampaajalla ja voi kauhea… miten voi ihminen näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta! Kampaaja raukat joutuvat katselemaan sen näköisiä ihmisiä päivät pitkät;)

  ps. me käytiin Saariselällä Angry birds puistossa. Se oli hieno:)

  Vastaa
 2. Kati 6.3.2013

  Mä oon aina miettinyt et miksi kampaajien peileistä naama näyttää paljon hirveämmältä kuin muista peileistä… en oo vielä keksinyt mikä siinä on. Ilmeisesti tässä kampaamossa on sama ongelma, mutta sun upeasta tukasta innostuneena voisin loppukuulle varata sinne ajan. Etsin uutta vakkarikampaajaa ja haluisin kyllä tätä paikkaa kokeilla :)

  Vastaa
 3. Laura 6.3.2013

  Sun hiukset on todella ihanat! :) Oliko sulla niissä nyt joku pidennys?

  Vastaa
 4. Elli 6.3.2013

  Ihana sävy kynsissä.mikä lakka mahtaa olla kyseessä?kiitos listauksesta,piristi jälleen kotiäidin arkea!

  Vastaa
 5. Nella 6.3.2013

  Ihana takki,mistä? :)

  Vastaa
  • sanna 6.3.2013

   Minusta myös ihana takki ja olisin halunnut myöskin tietää mistä?

   Vastaa
 6. EVE 6.3.2013

  Ihana blogi!!

  http://sisustajanunelmat.blogspot.fi/

  Vastaa
 7. LiZarDeeN 6.3.2013

  Sulla on aivan ihanat hiukset. Sopii just sulle :) Ja lisäks tykkään sun blogista aika lailla :D

  Tässäpä mun blogi, mikäli kiinnostaa vilkasta :))

  http://ssweetsoft.blogspot.fi/

  Vastaa
 8. Abe 7.3.2013

  Kaunis olet!

  Kengät näyttää tosi kivoilta, mistä niitä olis mahdollista saada?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *