Ihanaa, että a) juurikin taitava kuvaaja Char oli matkakamunani ja b) pääsimme ottamaan ”asukuvia” Brooklyn Bridgelle. Olimme kyllä ihan pahimmat turistit kameroidemme kanssa, mutta oli niin paljon ikuistettavaa, että minkäs teet?  Tässäpä tulisi sitten blogini upeimmat asukuvat, ei välttämättä juuri asun puolesta, mutta kuvauslokaation ja kuvien puolesta kylläkin!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita/Zara – housut/Vero Moda – kengät/Aldo – takki/Mango – kello/MK – rannekoru/Cubus ja – laukku on edelleen lainattu :)

Mistä pidätte? Vai pidättekö ollenkaan?

 

Huomenna ja lauantaina olen koko päivän siellä Koskarin Muotipäivillä, joten kiirettä pukkaa! Tulkaahan ihmeessä tosiaan moikkamaan, jos vaan ehditte? Toivottavasti näkisin osaa teistä siellä… ja muahan alkoi  jo hiukan jännittämään!

 

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. inkku 14.3.2013

  Voi miten äkkiä sää vaihtunut, kiva teille. Oli varmaan mahtava reissu.

  Voitko suositella ”iäkkäämille ihmisille” lomamatkaksi:)?

  Vastaa
 2. MaryAnn 14.3.2013

  Huippukiva asu ja ihanat maisemat. Olin itse pari kuukautta sitten Nykissä ja nyt jo olisi kova hinku takaisin. Sinun ja Charin blogit eivät ainakaan vähennä hinkua! Kovasti pohdimme silloin Woodburyn ja Jersey Gardensin välillä, päädyimme Gardensiin ja tykkäsimme kovasti. Ensi kerralla sitten Woodburyyn :)

  Vastaa
 3. Lotta annica 14.3.2013

  Aivan ihania kuvia ja hieno ja klassinen asu :)

  Vastaa
 4. R 14.3.2013

  Vitsi miten upee toi vika kuva! Ja kaks ekaakin, aikamoinen paikka räpsiä asukuvat. NY on upee!

  Vastaa
 5. Sanna 14.3.2013

  Suloiset yksityiskohdat kengissä, huomio kiinnitty niihin jo aiemmissa kuvissa :-) törmäillään huomenna tai lauantaina Koskarissa <3 sopivasti osuu palkkapäiväkin muotipäiville ;)

  Vastaa
 6. Andrina 17.3.2013

  Beautiful outfit! I want those pants <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *