1 2 3 4 5 6 7

Söpöt eläinpinnit H&M:stä.

 

8

Lapsilla päällä Makia-merkkiset lempparihupparit, jotka on saatu hmm… vaatevaihtokaupassa ystäväpariskunnalta ja päätyvät todennäköisesti vielä käyttöön heidän pienelle tyttärelle, siis jos niistä jää jotain jäljelle meidän lasten ahkeran käytön jälkeen, eiköhän kuitenkin. Hupparit on reiluhkoja ja pitkän mallisia, Sampan 80 cm huppari menee myös Rebekalla. Kesän kynnyksellä vaan legginsit & tennarit kamuiksi, lippa vinoon ja menoksi!  Makialta löytyy vähintäänkin katu-uskottavia vaatteita myös naisille ja miehille. Itselleni voisin kotiuttaa vaikka samanlaisen hupparin kun lapsilla, söpön teepparin tai vaikka parkatakin. Tampereella Makiaa (myös lasten huppareita) myy ainakin Cartel.

”Makia Clothingin perustettiin vuonna 2001, kun Joni Malmi, Jussi Oksanen ja Ivar Fougstedt löivät hynttyyt yhteen. Makian nykyiset suunnittelijat Jesse Hyväri ja Joni Malmi ovat entisiä ammattilautailijoita. Mika Martikainen on tekstiili- ja vaatetusinsinööri. Makian vaatteet tunnetaan rennon ja tyylikkään ulkonäön lisäksi laadusta ja niiden käyttömukavuudesta. Makiaa myydään maailmanlaajuisesti 20 maassa ja noin 160 myymälässä. Keväällä 2011 yritys lanseerasi markkinoille ensimmäisen naisten vaatemallistonsa ja kasvattaa jälleenmyyntiverkostoaan. Makia voitti Vuoden suomalainen muotiteko -palkinnon vuonna 2011.” -Upeaa vai mitä?

Ihastuitteko? Käykää kurkkimassa lisää juttua tuolta Makian sivuilta. pakko vielä kysäistä, että kierrätättekö te lastenvaatteet kamujenne kanssa? Entä omia vaatteitanne?

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. Henna 21.3.2013

  Kysymykseesi satuin juuri eilen pohtimaan vastausta ja valittelin tilannettani kaverilleni. Mulla ei ole ketään kenen kanssa kierrättää pienen pojan vaatteita ja se harmittaa! Säästäisi rahaa ja aikaakin kun saisi pussillisen toiselle pieneksi jääneitä kuteita halvalla tai jopa maksutta ja saisi pistettyä omat kiertoon… Tottakai on kirpparit, mutta niihinkin on oma vaivansa. Olis hyvä kun olis semmonen luottovaihtarikaveri, jonka kanssa vaihdella lastenvaatteita päikseen tarpeen tullen :) Omia vaatteitani sen sijaan on tullut paljonkin vaihdettua parhaan kaverin kanssa.

  Vastaa
 2. s 21.3.2013

  niin rakkaan näköisiä lapsia, aivan suloisia!:)<3

  Vastaa
 3. jonna 21.3.2013

  Heh, Repsu näyttää ihan isältään tuommosella kampauksella :)

  Vastaa
  • k 21.3.2013

   Mää just meinasin kommentoida miten Rebekka on kuin pikku- Maj! Etenki tokassa kuvassa ja tuossa missä on puhelin korvalla :)

   Vastaa
   • Pee 21.3.2013

    Miksi mullekkin tuli juuri näistä kuvista tuli mieleen, että Rebekka näyttää aivan Majlta!!:-) Voi nuo lapset on niin suloisia!

    Vastaa
  • Nanda 22.3.2013

   Samaa meinasin sanoa, että niissä kuvissa missä miehesi vilahtaa niin on usein tuollainen ”kampaus” :D Ja nyt kun Samppakin on isompi, niin alkavat mielestäni Rebekka ja Samuel muistuttaa myös toisiaan. Kas kas, kun ovat samasta puusta ;)

   Vastaa
 4. tuulia 21.3.2013

  Ihania kuvia! Ja täällä nousee käsi, mäkin tykkään Makiasta :)

  Vastaa
 5. Kerttu 21.3.2013

  Makian hupparit on kivan näköisiä, mutta meillä ei huppari kestänyt kovin kauaa hyvännäköisenä :( Väri haalistui, kangas nukkaantui ja kivat, kivat nepparit kolhiintui. Voisi olla muuten hyvä idea pestä hupparit pesupussissa, niin napit säästyisivät naarmuilta. Toivottavasti teidän kappaleet pysyy hyvinä myös seuraaville käyttäjille.

  Vastaa
  • Kerttu 21.3.2013

   Paitsi, että eihän noissa teidän huppareissa ollutkaan niitä naarmuuntuvia metallihuppareita… Kestävät varmaan pesua meidän hupparia paremmin.

   Vastaa
 6. pauliina 21.3.2013

  ihanan mukavilta ja pehmoisilta näyttää nuo hupparit :)

  Vastaa
 7. sofia 21.3.2013

  Bongasin sut uusimmasta MeNaiset lehdestä sivulta 109! Ootpa ollu kauniina :)

  Vastaa
 8. -m 22.3.2013

  Mistä noi Makiat on ostettu? Mahtavia kuvia :)

  Vastaa
  • Henssi 23.3.2013

   Makiat on ostettu Oh my gosh -outletkaupasta Vantaalta. Siellä on muutenkin aaaivan ihania vaatteita niin lapsille ku aikusillekin, kengistä puhumattakaan. Ja hinnat on kohillaan.:)

   Vastaa
 9. Laura 22.3.2013

  Ihanat lapsoset! Meidän kuopus, Anakin Skywalker sai Makian hupparin synttärilahjaksi :)

  Vastaa
  • Maj 22.3.2013

   Haha, olikos mieluisa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *