Hiippailin Miikan vaatekaapille ja nappasin sieltä pari ostamaani paitaa kuvattavaksi. Yleensä meillä kummatkin ostaa ja valitsee vaatteensa ihan itse, mutta reissusta toin pari kivaa paitaa tuliaisiksi ja  lisäksi sorruin vielä Koskarissa ostamaan bonuksena yhden paidan lisää. Toiselle on vaan jotenkin niin vaikea ostaa mitään, kun aina on tietenkin se koko-asia ja muutenkin, ”tykkääköhän se sit kuitenkaan tästä”? On jotenkin niin nihkeää lähteä vaihtamaan ja palauttelemaan lahjavaatteita, mutta onneksi minulla on hiukan eri kokoinen velipoika ja siskonmies, joille yllärivaatteet on muutamassa tapauksessa päätyneet.

 

miehet1

Nycistä ostin Ralph Laurenin kauluspaidan ja koko meni aikalailla nappiin, kerrankin. Näkisin tämän paidan Miikan käytössä juurikin hiat vähän kääräistynä pellavahousujen tai farkkujen kaverina. Itseasiassa hän kyllä piti tästä, joten toivotaan, että se päätyy oikeasti käyttöön.

 

miehet3 miehet4

Valtisin myös muotipäivien vaatehuoneeseeni muutamia juttuja miehille Koskarin Cartelista ja iskin silmäni heti tähän mintun väriseen paitikseen, niin herkku! Niinhän siinä sitten kävi, että tapahtuman loputtua marssin lunastamaan se itselleni – tai oikeastaan Miikalle. Tässäkin paidassa minua viehettää myös mahdollisuus kääräistä hihat ylös, sekä tuo hauska nappikiinnitys.

 

 

miehet2

Samalla kun nappasin paidat kaapista, niin huomasin siellä yhden toisen ihan samanvärisen paidan, onneksi kuitenkin ihan eri materiaalia… Niken paita on collegea ja sitä voi pitää vilpoisimmilla ilmoilla. Ehkä jotenkin olin vaan viime vuonna jo rekisteröinyt, että Miikalle käy tuo mintunvihreä väri tosi hyvin. Hän näkee ensimmäistä kertaa auringon keväällä ja on samantien ihan ruskea plus samalla hiuksetkin alkaa vaaleta.. Oi kesä, oi kesä… tule jo!

 

miehet5

Molemmat paidat ovat kokoa XL ja istuvat hyvin, tosin Niken paita on sellainen rennon reilu, kuten sen kuuluukin. Kauluspaidan otin kuitenkin M-kokoa ja se on slimfit, ostin myös jenkeistä Conversen teepparin Miikalle, sekin oli reiluhko ja kokoa M.

 

Pidättekö tuosta mintunvihreästä väristä? Mun mielestä se on niin herkku, että täytyy varmaan lähteä kaivelemaan niitä omia viime keväisiä mintuvihreitä pöksyjä esiin tuolta kaapin pohjalta? Kiinnostaako teitä muuten yhtään nämä miesten puketumisjutut? Eipä sillä, että alkaisin aiheesta usein kirjoittelemaan, mutta voisin jotain kuitenkin postata toistenkin, jos jaksatte lueskella :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Eppu 18.3.2013

  No juu, mua ainakin miesten vaatetus kiinnostaa! Kauheasti tekis mieli ilahduttaa poikakaveria joskus jollain kivalla vaatekappaleella mutta se tuntuu olevan ihan kauheen hyön ja tuskan takana. Päädyn nimittäin aina siihen, että ei se kuitenkaan pidä tästä. Eli jep, mielenkiinnolla lisää miesvaatetusjuttuja!

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Voi, totta…sit se on kauheeta kun ottaa riskin ja meneekin aivan metsään! Kiva kuulla, että kiinnostaa :)

   Vastaa
 2. Pirre 18.3.2013

  Apua! Mulla tuli tosta sweet paidan värityksestä sairaala paita heti mieleen..Johtuu siitä kun joka päivä niitä nään. Mintun vihreä on nätti väri ja kunhan kesällä kivasti saa kroppaan väriä niin yhdistelmä on kiva! :)

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Mulla ei käynyt mielessäkään, mutta nyt kun sanoit niin ihan totta! Potilas-Miika :D

   Vastaa
 3. JonnaH. 18.3.2013

  Tykkään mintunvihreästä, mutta vain meikissä ja kynsissä, ;) Tuo miesten kauluspaita on upea, voisin käyttää sitä itsekin ihan farkkujen kanssa, tai tosi suurena yöpaitana.

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Ihan totta, pitääpä testaa ;) Ja oikeestaan se ei välttämättä olis edes mikään superiso, kun se on slimfitti :)

   Vastaa
 4. Ruut 18.3.2013

  Mintunvihreä kävisi hyvin myös kesäistä ruskettunutta ihoa vasten!

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Toukokuussa sitten ;)

   Vastaa
 5. tuulia 18.3.2013

  Kyllä nääkin kiinnostaa! Ja minttu nappaa täälläkin, etenkin tossa Miikan paidassa ihanaa sävyä :)

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Kiva kuulla :) Pyysinkin, että jos Miika haluis tehdä omat lempparit -kollaasin tänne :)

   Vastaa
 6. Annika 18.3.2013

  Mintunvihreä uppoaa kyllä! Kiva ja sopivan rennon näköinen tuo kauluspaita :)

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Jeps ja se oli verrattaen edukas :)

   Vastaa
 7. Tanja 18.3.2013

  Kiinnostaa, mukava oli lukea jotakin ”erilaista”, en osannut odottaa tällaista postausta.:D Lisää vaan!:) Ihanan pirtsakka mintunvihreä, vaikken omalle miehelle osaisi kuvitella päälle, mutta miikalle sopii varmasti tosi hyvin! Paitoja on onneksi koon puolesta melko helppo ostaa, pari kertaa olen mennyt ostamaan farkut ja takin ja mönkään meni!

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Mä oon epäonnistunut niin monessa vaateyllärissä, että en kestä! Onneks nyt nämä oli ihan jees ja koot suht oikeat.

   Vastaa
 8. amalia 19.3.2013

  Mulla tulee tosta mintun vihreestä paidasta vähän mieleen sairaala kuteet :D

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Mulle ei :)

   Vastaa
 9. Salla 19.3.2013

  kiinnostaa! mukava lukea välillä näitä kirjotuksia miesten ja lasten vaatteista :) Kivasti antaa inspistä lähtä itsekkin mintunvihreille soppailuille! :D

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Hei, huippua kuulla, toivottavasti saan Miikan tekemään sellaisen lempparit -kollaasin :)

   Vastaa
 10. Milla 19.3.2013

  Mintunvihreä on tosi raikas ja ”puhdas” väri, oikeen kesäinen. Mintunvihreet farkutkin olis tosi kivat ;) Määkin ootan kesää kuin kuuta nousevaa, tulis jo!!!

  Vastaa
  • Maj 19.3.2013

   Mulla on, mulla on :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *