Olitte kiinnostuneita kuulemaan, että mitä sieltä Woodburystä lähti mukaan, joten täältä pesee… Ostin paljon enemmän vaatteita lapsille, kuin itselleni. Samuelilla esimerkiksi ei ole mitään kesävaatteita hankittuna ja toukokuussa me otetaan perheen kanssa varaslähtö kesään etelänloman muodossa. Rebekalle on myös jäänyt suurin osa  kesävaatteista pieneksi, joten siis tarpeeseen tulivat.

 

lapset2

Eilen illalla soviteltiin jo tuliaisia ja ne päällä olisi tietysti haluttu mennä nukkumaankin, joten taisivat olla mieluisia :)

 

v13

Aikamoinen kasa? Tosin muutama t-paita lähtee kyllä eri osoitteeseen. Ihan kaikkia vaatteita en ostanut Woodburyn outleteistä, mutta suurimman osan.

 

v1 v2

Hilfigerin Outletistä ostin T-paitoja, iso valikoima oli tyyliin 2 kpl:tta 15 dollaria. Super-alerekeistä ostin tuon valkoisen t-paidan, jossa on ankkuri, se oli ehkä jotain 3 dollaria.

 

 v6
Rebelle huppari! Koot täsmäsivät tosi hyvin, 3 T vastasi 3-vuotiaan kokoa ja oli just sopiva tytölle, mielummin ehkä himpun verran reilu ja parempi niin!
Keltainen pallokuviollinen uikkari on suosikkini!
v3

Siniset legginsit ja shortsit Rebekalle, harmaa collegeshortsit Samuelille. Miika olisi halunnut itselleen samanlaiset…

 

v4

Ralph Lauren Kidsistä(Outlet) pari t-paitaa lisää…

v5

 

Conversen pieniä T-paitoja Samuelille.

 

v9

Leviksen paidan ostin Macy´s:ltä, mutta sekin alesta, oliskohan se maksanut n. 9 dollaria?

 

v10 v11

Pikkuherran puvunhousut ja kauluspaita, housut olivat tosi reilut, itseasiassa ne olivat Rebelle pituudeltaan sopivat… Koko on tuo 18 M, mitä ihmettä? Saman kokoinen paita oli just hyvä nyt ja mahtuu varmasti vielä ainakin syksyyn saakka.

 

v12

Ja taas mamma osti vähän kasvunvaraa…  Vaikka tiesin, että Conversella on reilut koot. Haluisko joku vaihtaa pienempiin käyttämättömiin mustiin tai valkoisiin?

v14

 

Siinä ne sitten olivatkin, nyt vaan odotellaan lomaa ja shortsikelejä, eiks niin?

 

 

-Maj

0 Comments

 1. Katjam 14.3.2013

  Aivan ihania tuliaisia!

  Puvun housut tulee mielestäni usein juuri noin, niin ne saa sitten ommeltua itse juuri sopivan mittaisiksi. Ainakin kun itse ostin 1v pojalle viime kesänä Suomesta suorat housut koossa 80, niin niissä oli juurikin about 15cm liikaa pituutta. :D

  Vastaa
 2. Tiiu 14.3.2013

  Meillä on sama homma poikien kans, jos jotain seuraavaks kesäks sovitat sekä isompi että pienempi haluaa pitää ne loppuillan päällään! =) Juu ei!!

  Vastaa
 3. rosa 14.3.2013

  ihania oot löytäny :) minkä kokoset conssit? mulla ei oo vaihtaria, mut voisin ostaa jos sopivat eli 23-24 kokoiset :)

  Vastaa
 4. Ansa 14.3.2013

  Heippa, mitä kokoa tarvitsette converseja? Meillä olisi uudenveroiset tummansiniset kokoa 21 :)

  Vastaa
 5. Annika 14.3.2013

  Ihania ostoksia olet löytänyt! Se on kiva, että lapsille on aina hyvä syy ostaa ihania vaatteita, kun edelliset alkaa jäämään pieniksi :D

  Vastaa
 6. Madde 15.3.2013

  Lastenvaatteet on vaan niin suloisia, varsinkin poikien :) Vaikka muutamat vaatteista olikin isoja, niin aika hyvin olit kuitenkin osannut ostaa ilman lapsia noinkin paljon sopivia! Ja mieluummin noin päin, että kasvuvaraa löytyy kuin että olisivat heti liian pieniä ;) Saako kysyä miten lapset suhtautuivat äiskän matkaan, oliko tullut isoja ikäväpuuskia? :)

  Vastaa
 7. ida365 15.3.2013

  Eikä miten söpöjä kuvia!!! Näyttää tässä isolla ruudulla vielä kivemmilta mitä kännykästä kurkattuna ;-) ja tuon polka dot-uikkarin voisin ottaa itsellenikin, hih!

  Vastaa
 8. Tanja 15.3.2013

  Ihania vaatteita, varsinkin Rebekan asu ensimmäisessä kuvassa!

  Vastaa
 9. Saija 16.3.2013

  Tosi kivat ostokset. Tuo uikkari etenkin on niin suloinen :) Onko Rebekalla viimeisessä kuvassa päässään Babiatorsit ja jos on, niin kumpaa kokoa mahtavat olla? Hyvän näköiset oli mitkä oli :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *