Me oltiin eilen Idan kanssa Promodelin toimistolla, koska… me halutaan niin kovasti mallinhommiin? :D Ääähää tipahditteko jakkaroiltanne? Noh, ei me ihan niin sekaisin olla menty kuitenkaan. Olimme suunnittelemassa ja kokoustelemassa Koskikeskuksen muotipäivien tiimoilta, sillä meillä on siellä ihan oma ”Bloggers’ corner”.

Tapahtuma järjestetään 15.-16.3 Koskikeskuksessa, luvassa on ainakin upeita muotinäytöksiä, street style-kuvausta ja Suvi Tiilikainen on tekemässä meikkinäytöksiä sekä kertomassa uusimmista meikkitrendeistä. Minä ja Ida olemme esittelemässä vaatehuoneitamme, johon olemme keränneet vaatesuosikimme koko Koskarin valikoimasta. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan meitä ja tsekkaamaan meidän vaatehuoneet, jos vaan millään kiireiltänne ehditte!

 

promodel2 promodel1  promodel3

Minä kauniissa ja komeassa seurassa :D Ja kieltämättä tuo alle 160 cm Idakin on kyllä supersuloinen ja ihana, vaikka ei malli olekaan ;)

 

Laittakaahan kalentereihinne ylös tuo 15.-16.3!? Nyt alan pakkaamaan laukkua ja toivon, että nuo mun apurit eivät ehdi purkamaan ihan kaikkea… Täältä tullaan New York!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 6.3.2013

  Oikeen mukavaa reissua!

  Vastaa
 2. Milla 7.3.2013

  Mukavaa ”vaatehuonepäivää” (olis niin mukava kurkata sinne) ja ihanaa reissua!!

  Vastaa
 3. kalamuija 7.3.2013

  OI. Ihanaa matkaa:)

  Mä olen ollut NYC:ssa 2 kertaa ja voisin mennä vielä kolmannenkin. Siella on varmasti jo kevat:) Nauttikaa!!!

  Vastaa
 4. villis 8.3.2013

  mitä tepolle kuuluu?

  Vastaa
 5. Jutta 8.3.2013

  ihan mahtavaa new yorkin reissuu sulle :-) pidä kivaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *