Muistatteko vielä tämän postauksen? En voinut tuolloin vielä paljastaa, että mistä oikein oli kyse. Olin siis Helsingissä mm. tekemässä tätä meikkivideota upean LivBox-tiimin kanssa! Mua vaihteeksi jännitti ihan hirmuisesti, huomaatteko käsien tärinääni lopputuloksesta? Käykää ihmeessä kurkkimassa Laura Melanien polka dots manikyyri-video ja muita kivoja meikkijuttuja Livboksin facebook-sivuilla.

-Maj

Terveisiä vielä ja isot kiitokset ihanalle Livboxin porukalle<3

0 Comments

 1. Ronja 30.3.2013

  Todella hieno video ja mitään hermostuneisuutta ei kyllä yhtään huomaa :)

  Vastaa
 2. Kilippa 30.3.2013

  Ihana video klippi!!! :)

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Haha, kiva että tykkäsit! Menikö opit perille? :D

   Vastaa
 3. Riikka 30.3.2013

  Nyt täytyy antaa tsempit, että erittäin hyväntuulinen ja rento video! :)

  Vastaa
  • Maj 6.4.2013

   Nyt kyllä täytyy kiittää isosti ja kumartaa :))

   Vastaa
 4. Tanja 30.3.2013

  Ei huomaa tärinää, eikä myöskään jännitystä, hyvä video!:) Tosin jäin miettimään, että mitä tuotteita tässä käytettiin, löytyykö ne livboxin sivuilta? Ihana kun tekisit samanlaisen vielä silmämeikistä, en osaa!:D Siis tummaa silmämeikkiä, tulee aina ”suttainen”.

  Vastaa
 5. Madde 30.3.2013

  Tykkään susta ja sun blogista just sen takia, että oot niin luonnollinen ja suhun voi oikeesti samaistua. Vaikka kirjotat että sua jännitti niin se saa mut ainakin tykkään blogistas enemmän kun oot rehellinen ja kerrot että jännitti (eli oot ihminen siinä missä me muutkin ;)) p.s. Teidän ihana S-poika on aivan yhtä suloinen ja ihana kuin R. <3 tosi kiva video!! Ainiin ja sekin vielä että tuli hirveä kaipuu oikein tonne New Yorkiin kun kaltoin noita sun kuvia. On pitänyt jo vuosikaudet lähtee parhaan ystävän kanssa sinne mutta vieläkään ei olla päästy monenkin muuttujan vuoks, mutta ehkä joskus vielä;) noi sun kuvat Nykistä vaan huutaa mua sinne lisää ;D

  Vastaa
 6. anni 31.3.2013

  Kyllä mä pientä hermostumista huomasin, mutta se teki tosta videosta vain sympaattisemman ja sellasen… lämpimän:) <3 oot ihana ja lopussa olit jo hirmu luonteva!

  Vastaa
 7. Annika 31.3.2013

  Ihana video, eikä todellakaan huomaa yhtään että sua ois jännittäny! Oot videolla tosi rennon ja luontevan oloinen. :) Kiva saada meikkivinkkejä videomuodossa, näin niistä oppii paljon paremmin kuin pelkistä kuvallisista ohjeista.

  Vastaa
 8. Eveliina 31.3.2013

  Ihastuin vähän tohon nudeen huulipunaan+kiiltoon, olikohan merkki ja sävy mikä? :)

  Vastaa
 9. ida365 31.3.2013

  Ihana Maj, näytät niin säteilevältä!<3 voin vain kuvitella miten paljon toi jännitti, vähän eri juttu mitä ne juonnot esim. Oon ylpee susta, oivallinen video muru!

  Vastaa
 10. sape 2.4.2013

  Oot niin herttainen! :)

  Vastaa
 11. Ansku 3.4.2013

  Hei muakin kiinnostaa, mitä tuotteita videossa on?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *