No niin muutaman mutkan kautta voittoon eli kaikki on valmista tämän päivän synttäreitä varten! Kämpässä perussiivoukset tehty ja vähän innostuimme myös Miikan kanssa koristelemaan juhlia varten. Magicpoksin Facebook-sivuilla mietiskelin, että miksi meillä ei ikinä ole mitään hienoa teemaa tms. juhlissa? No meidän teema on nyt vaan värit. Iloiset ja kirkkaat värit tulevat niin hyvin esille täällä valkoisessa kodissamme ja luovat heti vähän iloista juhlatunnelmaa. Pienen teippailu/puhaltelu/liimailu-session jälkeen kotimme muuntui värikkääksi ja juuri sopivasti lapsellisen juhlavaksi  :)

 

partyyy1

Viirejä keittiöön ja eteiseen!

 

 

party3

 

Teippitarhan teipeillä voi rajata ison neliön ”ilmoitustaulun” seinälle ja kiinnittää synttärikortit sinne ”sisälle”!

 

party4

 

Kaappien kätköistä löytyi muovimukeja ja Marimekon lemppariservettejä.

 

party5

party2

Ja henkilökohtainen pallolempparini eli metallinhohtoiset ilmapallot :)

 

party6

Ja nyt vaan pyöritellään peukaloita ja odotellaan vieraita vai mitä luulette? ;)

 

Pienillä ja suhteellisen vaivattomilla jutuilla saa mielestäni kivasti juhlatunnelmaa, jos ei ole mikään innokas askartelijatyyppi. Minä en ole… Enkä myöskään osaa leipoa, joten kaikki mahdolliset tarjoiltavat on ulkoistettu aika pitkälle… Mutta ihan totta kyllä täällä eilen leivottiin vähän ;) Vai onko siellä ruutujen takana oikeita superduperlastenjuhlaorganisaattoreita? Heittäkää vinkkinne (helpot ja monimutkaisemmat) ihmeessä kommettiboksiin jakoon :)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Reetta 24.3.2013

  Ihanan värikkäitä koristeluita, toimii hyvin :)

  Vastaa
 2. Saijito 24.3.2013

  Ihanan värikästä!

  Kertoisitko, Maj, että mitä syömisiä tarjoatte tämänpäiväisillä synttäreillä? Meijän tytön 2-vuotis juhlat kohta edessä, ja tarjoiltavien mietintä päällä, joten jospa jotain vinkkejä saisi vaikka sulta :)

  Hyvää synttäripäivää sinne!

  Vastaa
 3. inkku 24.3.2013

  Oi miten pirteää! Mukavia synttäeitä!

  Vastaa
 4. Pipa 25.3.2013

  Hei Mari!

  Pakko jakaa sulle yks hauska ja näyttävä juhlaherkku! Tee ensin normaaleja cocktai-tikkuja täyttämällä niitä esim. cocktail-lihapullilla, viinirypäleillä, juustoilla, kirsikkatomaateilla, nakeilla, you name it! Osta lisäksi kaali, halkaise se puoliksi ja päällystä puoliskot foliolla. Töki tikut kaalista tehtyyn puolipalloon tasaisesti ja tadaa, cocktail-siili on valmis! Helppoa, hauskaa ja näyttävää :) Ilostuttaisi varmasti pikkuväkeäkin.

  Vastaa
  • Nede 26.3.2013

   ja jälkeenpäin kaali ei mene hukkaan kun siitä voi tehdä kaalilaatikkoa, kääryleitä, keittoa, kaalisalaattia jne. :) Meillä myös tämä hyväksi havaittu siili ollut käytössä useasti!

   Vastaa
 5. JonnaH. 25.3.2013

  Tosi raikkaan ja kivan näköistä. Joskus yksinkertainen on kaunista!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *