Me otetaan suunta pohjoiseen pääsiäiseksi, joten en ajatellut laittaa kotiin mitään pääsiäiskoristeita yhden vitsan ja ruohon lisäksi, vaikka jotain kivoja juttuja tuolta saattaisi löytyäkin, jos vähän penkoisi. On niin ihana päästä käymään Ylivieskassa (ikävä siskoa & kumppaneita!) ja lähteä sitten Rukalle mökkeilemään. Mitä pääsiäissuunnitelmia teillä on? Meinaatteko lähteä virpomaan? ;) Mä voisin kyllä yllättää itseni (ja muut?) meikkaamalla mut & Reben tuimiksi noidiksi ja lähteä vähän virpomaan mökkinaapureille :D Ja sisko, älä yllytä tekisin sen kuitenkin!

 

paasiainen1

Ikävä kyllä perjantaisiivouksia ei olla tehty (olisikin), uskalsin silti napata pari kuvaa. Siivoukset on siirretty  huomiselle muiden synttärivalmistelujen lisäpuhteiksi. Onneksi saan vähän leipomisapua Rebekan kummitädiltä. Huomaatteko tuon nojatuolin takaa kurkistelevan otuksen? Se on myös synttärirekvisiittaa :D

 

paasiainen2

Rebekka on askarrellut ensimmäisen ”vitsansa” :)

 

paasiainen3

Tilasin värinnälkääni Ellokselta nuo tyynyt, voisiko niitäkin kutsua blogityynyiksi, sillä sen verran monessa blogissa ne on vilahdelleet? :D Blurrina taustana meidän vanha New York-tauli, miten osuvaa? Muistatteko tämän jutun vielä?

 

paasiainen4

Meidän taiteilija Miika on tussanut olohuoneen seinän <3 Hyllyllä myös Aldolta ostamani Statement-koru joka oli aivan susi! Pidän korusta tosi paljon, mutta se kirjaimellisesti hajoaa käsiin :(

 

Mukavaa perjantaita teille ihanat, palataan taas pian!  Synttärihumua ja muita kivoja juttuja luvassa!

 

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. mummu 22.3.2013

  Hieno tussaus Miikalta! Tervetuloa!

  Vastaa
  • Maj 22.3.2013

   Ihana tulla kotiin käymään, sitä ennen juhlitaan kauan odotettuja synttäreitä täällä! – ja varmaan uudelleen vielä siellä?

   Vastaa
 2. arielriviera 22.3.2013

  Huippuidea tuo tussilla tehty seinämaalaus! Uskaltaisikohan itsekkin seinään jotakin taikoa… http//:secondariel.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 22.3.2013

   Haha, oikeestihan tuo on tehty paprulle, meinaatko oikeesti tussata suoraan seinään? ;)

   Vastaa
 3. emma 22.3.2013

  oij, tuo tussausjuttu on upea! (:

  http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 22.3.2013

   Miika on taitava tekeen tuollasia jutskia :)

   Vastaa
 4. miija 23.3.2013

  mä oon vähän hämmentynyt tosta tussiteoksesta :D ehkä pitäis päästä tuijottelemaan sitä tilaan eikä vaan ruudun tältä puolen, ni tajuis kauneuden. mut mielipiteethän ei voi taistella keskenään, joten tasapeli!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *