Vihdoinkin saatte vastauksia kysymyksiinne, vaikka joku siellä ehtikin jo epäillä, että vastaanko ollenkaan :) Jätin jotain sellaisia kysymyksiä pois, joihin en halunnut vastata tai kommentoida mitään, toivottavasti ymmärrätte. Tosi paljon kyselitte lapsista, bloggauksesta ja kauneudenhoidosta, kaikkiin en osannut vastata mitään järkevää, mutta toivottavasti näistä vastauksistani on edes jotain hyötyä tai iloa :) Bongailkaa oma kysymyksenne tästä kilometripostauksesta nyt sitten, huh!

 

Bloggaus

Mikä sai alunperin sinut aloittamaan bloggaamisen? – Ystävälläni Saaralla oli blogi, joten siitä innostuneena päätin vain testata millaista bloggaaminen on ja samalla perheeni Ylivieskassa pääsi lukemaan kuulumisiani.

Jos tienaisit joskus blogilla niin paljon että voisit jättää päivätyösi, niin jättäisitkö? Entä luetko annika-o:n blogia, jos luet niin mitä mieltä olet siitä blogista? -Jäädessäni viimeksi äitiyslomalle, kerroin että en tiedä koska palaan eli olen jättänyt jo päivätyöni. Kaikki on vielä auki ja mietiskelen, että mitä tahtoisin tehdä tulevaisuudessa. Olen käynyt kurkistamassa Annikan blogia ja se on hyväntuulinen, kauniin nuoren naisen pitämä, mutta en itse taida olla optimaalisinta kohderyhmää :)

Mitä tapahtui Lasten tahtiin-blogillesi? – Lopetin sen kirjoittamisen, ehkä jatkan sitä joskus, ehkä en. Ikävä kyllä se saa riittää nyt perusteluiksi.

miksi et selvästi kerro milloin blogissa kirjoitat jotain ns. yhteistyössä. tuntuu ettei aina tiedä millon kehut jotain puhtaasti omasta tahdosta ja milloin oot saanut jostain jotain vaikkea mitään virallista ookkaan annettu sulle.. esim vähän aikaan sitten kirjotit marimekosta ja mainostit jotain liikettä siel tampereella. huomaatko ite et sun blogin sisältö on tosi paljon mainosta.. on lindeksiä… -Koitan parhaani mukaan kertoa yhteistöistä, mutta Marimekko ja Lindex-postaukset eivät sellaisia olleet. 

Annatko omasta mielestäsi realistista kuvaa teijän elämästä blogin kautta? – Varmasti ainakin osittain, vaikka kaikkea en täällä blogissa kerrokaan.

Millä kameralla kuvailet? :) Ovat kaikki laadultaan niin hyviä! – Kuvailen Sonyn NEX-F3-kameralla.

Miten miehesi suhtautuu bloggaamiseesi, se kun on ilmeisesti aika suuressa roolissa sun elämässä? – Vaihtelevasti, yleensä hän kyllä kannustaa ja avustaa minkä ehtii, mutta toisaalta joskus häntä vähän harmittaa, kun bloggaamiseen menee niin monta iltaa(yötä?) viikossa.

Onko teillä ollut erimielisyyksiä siitä, mitä voit blogiisi kirjoittaa ja millaisia kuvia julkaiset hänestä ja lapsista (myös Viivistä..)? – Eipä juuri, jos hänestä joku kuva on sopimaton niin en vain julkaise sitä. Joskus hänestä saa laittaa kuvia, joskus ei. Ollaan puhuttu myös Viivin äidin kanssa Viivin kuvista ja olemme yhteisymmärryksessä asiasta :)

Oletko koskaan miettinyt lastesi kuvia julkaistessa, että kuvat jäävät nettiin varmaan ikuisuuksiksi? – Kyllä.

miten ihmeessä saat kaiken ajan riittämään? Olen kotona pienen lapsen kanssa ja tuntuu, ettei päivän aikana muuta ehdi! – Haha, mitään hyviä niksejä mulla kyllä ei ole. välillä itsekin kauhistelen, että miten taas ehdinkään tekemään kaiken… Bloggaan yleensä aina silloin kun lapset ovat unilla, joten se on sitten pois omasta ajasta ja yöunista.

 

1

Lapset

Missä vaiheessa viet lapsesi päiväkotiin/perhepäivähoitajalle, kun Samuel täyttää sen 3 vuotta? – Voi olla, että Samuel menee jo ensi syksynä pariksi päiväksi viikossa hoitoon. Asia on vielä vähän mietintämyssyn alla…

Muistan, että jossain tämän kuun postauksessa, kerroit Rebekan kävelleen jo 9kk. Jäi vaan mieleeni, että niin nuorena. :D Siis ihan ilman tukeako hän tuolloin jo käveli? Oliskin kiva, jos voisit kirjoittaa vähän siitä millainen Rebekka oli 1-vuotiaana ja miten erilaista oli teidän elämä yhden taaperon kanssa yms. – Ihan ilman tukea hän aloitti kävelemisen ennen kuin täytti 10 kktta, 1-vuotiaana juoksenteli jo kovasti kengät jalassa :) Kannattaa selata blogia taaksepäin niin pääset lukemaan kirjoituksiani ajalta jolloin Rebe oli 1-vuotias. Tottakai hän sai tuolloin kaiken huomion ja talossa oli vähän rauhallisempaa kuin nyt, haha!

Joskus taannoin pähkäilit, että miten vieroittaa Rebekka tutista. Minua kiinnostaisi tietää miten se onnistui? Onko vinkkejä? :) – Yhtenä päivänä vaan päätin, että nyt saa loppua tuttihommat. Rebekka vei tutit isänsä kanssa lähimetsän puuhun oravan vauvoille. Parina seuraavana yönä hän kyseli tuttia, mutta sitten se unohtui. Samuel oli jo tuolloin syntynyt ja Rebekka sisäisti tosi nopeasti, että tutit ovat vauvoja varten.

Miten selvisit arjesta pienen vauvan kanssa, kun kotona oli myös vanhempi lapsi? Itsestäni tuntuu, että kädet on täynnä tämän yhden lapsen kanssa ja jo esim vieraiden kutsuminen saa hien pintaan, en kuitenkaan halua ulkopuolisten olevan todistamassa pitkiä imetysmaratoneja. Se kun välillä tuntuu olevan ainut keino saada vauva tyytyväiseksi. – Kaikkeen tottuu ja oppii, minusta tuntui ihan samalta silloin kun meillä oli vain Rebekka; ”eihän tästä kahden kanssa tulisi mitään”. Aluksi (ja välillä myöhemminkin) kahden pienen kanssa on raskasta ja kaikki systeemit pitää opetella alusta, mutta sitten kun vauvalle tulee vähän rytmiä ja itse löytää parhaan tavan toimia, niin siitä se lähtee sujumaan :) Aluksi Miika oli isyyslomalla pari viikkoa ja sain myöhemmin myös mummoilta kullanarvoista apua.

teijän lasten kuvia on ainakin yhessä vale face profiilissa ollut, mitä tunteita se herätti? – Tottakai siitä tuli tosi kurja fiilis ja ilmoitinkin samantien asiasta eteenpäin. 

Koetko koskaan huonoa omaatuntoa siitä, että et ole tällä hetkellä työelämässä, vaan kotona hoitamassa lapsia? – En kyllä tippakaan :D

Miten opit suhtautumaan Viiviin ja veikö hyväksyminen aikaa?. Entä onko sinusta outoa kun omat lapsesi kutsuvat Viiviä siskokseen? – Ajan kanssa ja rauhalliseen tahtiin kannatta edetä, en oikein muuta osaa sanoa. Itsekin puhun lapsille Viivi-siskosta, joten se tuntuu tosi luonnolliselta :) 

Oletko kokenut et arvot ois muuttunu lasten tulon jälkeen? Aatteletko vaik enemmän vaatteiden ja kodintekstiilien materiaaleja tai millasta ruokaa ostatte (luomu, kotimainen, lähiruoka)? Koska palaat töihin? – Varmasti kaikki on muuttunut lasten tulon jälkeen, myös arvot. Vuosi vuodelta olen alkanut ajattelemaan just esimerkiksi materiaaleja enemmän ja myös kotimaista ruokaa me suositaan. Tässä ruoka-asiassa meidän perheellä olisi paljon petraamista. En tiedä koska meen töihin, mutta palata en ainakaan voi :D

Miten suhtautuisit jos saisit tulevaisuudessa tietää, että Rebekka tai Samuel käyttäisi alkoholia tai huumeita alaikäisenä? – Onneksi mun ei tarvitse ihan vielä ajatella tuollaisia asioita, toivottavasti ei koskaan.

Millaisia sun synnytykset ovat olleet? Entä ensimmäiset viikot uuden perheenjäsenen kanssa? Miten huolehditte kodin siisteydestä lapsiperheessä? – Mun synnytyksen ovat olleet nopeita ja helppoja, voisi sanoa, että ”ihan kuin oppikirjassa”. Kumpikin lapsi on syntynyt noin 3-4 tunnin sisällä sairaalaan menosta ja olen ollut kunnossa heti seuraavana päivänä synnytyksestä, molemmilla kerroilla. Ensimmäiset viikot uuden perheenjäsenen kanssa ovat niin ihania, tunteet ovat pinnassa ja ilmapiiri on ollut rakkaudentäyteinen <3 Ihan tulee vedet silmiin, kun ajattelen sitä aikaa :”) Huolehdimme kotimme siisteydestä siten… että minä siivoan hullunlailla monta kertaa viikossa :D

Oletteko ajatellut lasten päiväkodiksi/kouluksi muuta vaihtoehtoa kuin tavallisen päiväkodin/koulun esim. ruotsin tai englannin kielinen, yksityinen päiväkoti, perhepäivähoitaja tai steiner päiväkoti/koulu? – Ei olla ajateltu vielä kouluasioita, mutta Rebekka on ollut ihan ”tavallisessa” päiväkodissa ja sinne Samuelkin sitten menee, kun on sopiva aika :) 

Nukkuuko Rebekka vielä päiväunia, ja jos nukkuu, kuinka pitkiä? – Nukkuu vielä, yleensä about tunnin verran :)

Teppo

Mitä kuuluu Tepolle?  – Hyväähän sille kuuluu :)

Missä Teppo nykyisin viipottaa? Ei ole pitkään aikaan näkynyt Teppoa blogin puolella, joten mietiskelen että onko Teppo muuttanut pysyvästi johonkin toiseen kotiin vai onko vain hoidossa? – Teppo löhöilee tuossa vieressäni matolla, se on tällännyt itsensä taas ”aurinkokohtaan”. Teppo oli tuossa pidemmän pätkän hoidossa siskoni luona, se helpotti meidän arkea ja toi siskolleni lohtua, sillä hänen 13-vuotias suursnautseri meni koirientaivaaseen :”/

Oletteko ajatelleet ottaa toista koiraa, kun Teposta aika jättää? – Voi, ei olla ajateltu niin pitkälle, toivottavasti Teppo on vielä mooonta vuotta meidän kanssa <3

111111

Minä

Oletko tyytyväinen itseesi? :) jos olet, miten se näkyy ja jos et ole niin miten se taas näkyy..? – Haluaisin vastata olevani tyytyväinen itseeni, mutta pakko kyllä sanoa, että olen tosi itsekriittinen tyyppi ja olen itseasiassa aika harvoin tyytyväinen itseeni. Löydän itsestäni paljon vikoja ja vähemmän hyviä puolia. Todella usein epäilen osaamistani  ja olen yksinkertaisesti epävarma tietyissä asioissa.

Jos saisit yhdellä asialla maailmaa parantaa, mikä se olisi? – Apua, mikä kysymys. Mä en uskalla vastata tähän mitään. Yksinkertaisesti toivoisin, että ihmiset välittäisivät enemmän toisistaan, tutuista ja tuntemattomista.  

Äitiys on palkitsevaa työtä mutta koetko arkiammattisi palkitsevaksi? Entä voisitko kuvitella opiskelevasi vielä johonkin toiseen ammattiin? – Kyllä koen, mielestäni on ihanaa löytää ihmisille oikeanlaisia tuotteita tai saadat heidät tuntemaan olonsa kauniiksi. Voisin kyllä kuvitella opiskelevani vaikka mitä ja tulevaisuus onkin vielä ihan auki… 

Inhokkieläin? Jos Rebekka tai Samuel pyytäisi joskus lemmikiksi jotain käärmettä tai hämähäkkiä niin suostuisitteko siihen? – Mun inhokkieläin on varmaan käärme tai niitä pelkään ainakin hysteerisesti, joten täytyy kyllä sanoa, että en varmaan suostuisi.

Unelmalaukkusi? – Kai se olisi joku ihanuus GIVENCHY-merkiltä:)

Koska olit ensimmäisen kerran lentokoneessa? -Joskus yläasteella vasta :)

Minkä alan ihminen olet ja mitä olet opiskellut? – Olen käynyt audiovisuaallisen viestinnän perustutkinnon ja kauneudenhoitoalan vastaavan…

Milloin meinaat palata töihin? – En voi palata töihin, mitä tein ennen Samuelin syntymää, sillä päätin lopettaa ne siihen ja pitää miettimistauon.

Kuinka paljon työkokemusta ehdit keräämään ennen äitiyslomaa? Apua, olen opiskellut kahdessa pätkässä (3 vuotta ja 2 vuotta) ja ollut myös kaksi kertaa äitiyslomalla… Olen myös tehnyt opintojen ohessa myös töitä, äh, en osaa vastata…

Onko sulla jokin unelmien kohde, mitä tavoittelet? Esim. Lomamatka, mökki, laukku? – Itseasiassa ei taida olla, paitsi toisaalta vähän haaveilen jo isommasta asunnosta :)

Olisi hauska kuulla sun “hurjin” juttu mitä oot nuoruudessasi tehny? – varmaan yksi sellainen on, kun peruutin konfirmaatiotilaisuuteni ja lähdin Provinssirockkiin vasten vanhempieni toiveita :D

Oletko omasta mielestäsi sellainen ihminen, että suhun on helppo vieraiden ihmisten tutustua? Voiko sinusta saada helposti erilaisen käsityksen millainen olet ihmisenä jos ei tunne sua tai jos vastaavasti tuntee? :) – Varmasti musta voi saada tosiaan vaikka minkälaisen käsityksen, jos mua ei tunne… En tiedä onko muhun helppo tutustua, jonkun muun pitäisi vastata tähän? Toisaalta olen avoin, mutta joissain tilanteissa myös ujostelen ja menen hiljaiseksi. Ota musta nyt selvää…

 

11

Parisuhde

Onko teille tulossa isot häät?:) – Varmaan sellaiset aika ”normaalit” n. 100 vierasta.

Tuli nyt vain mieleen, että onko teidän häät tänä kesänä? talvella? olisi kiinnostava tietää (: – Olen vastannut vaan, että tänä vuonna. Ehkä se selviää sitten aikanaan ;)

vietätkö paljon aikaa miikan ex vaimon kanssa, pelkäätkö koskaan että niillä olis vielä jotain säpinää? – Hahaha, tää on jotenkin tosi absurdi kysymys mulle :DD Miika ei koskaan ole ollut naimisissa ja en kyllä pelkää mitään vipinöitä, jos tarkoitat Viivin äitiä tai oikeastaan ketä tahansa? Me ollaan Viivin äidin kanssa läheisiä ystäviä

lähdettekö häämatkalle ja jos niin ilman lapsia vai lasten kanssa? – Lähdetään, ilman lapsia näillä näkymin :) 

Oisko mahdollista että kirjoittaisit hääsuunnitelmista enemmän? – Sitten kun teen teen jotain suunnitelmia tai hankitoja häihin liittyen, hih! Tulen kyllä kirjoittamaan hää-aiheisia juttuja varmasti lähiaikoina.

Miten tutustuitte Miikan kanssa? Kumpi iski kumman? – Me tavattiin tylsästi ihan vaan yökerhossa, mä kyllä sanoisin, että Miika iski mut ja se varmaa väittäis jotain muuta :D

Kauanko olet ollut miehesi kanssa yhdessä? – About 5 vuotta.

Aijotteko hoitaa raha-asiat samalla tavalla avioliiton aikana kun nyt avoliitossa. jos meinaatte niin lue juttu kaks plussaassa. sun eläke jää pieneks kun oot pitkään kotona lasten takia.. jos teette avioehdon niin kannattaa varmistaa et teijän koti ynm omaisuus on molempien omistuksessa.. eli JOS eroisitte joskus niin saisit sit edes puolet omasta kodistasi ynm.. – Sinä tai kukaan muukaan lukijoista ei tiedä, että miten me hoidetaan raha-asiamme nyt tai miten toimimme tulevaisuudessa. Mielestäni meidän raha-asiat eivät kuulu tänne blogiin.

 

Kauneus ja liikunta

Olen jo pitkään miettinyt, onko rusketuksesi peräisin purkista, vai solesta?;) entä onko sinulla hiustenpidennykset? – Rusketus on peräisin purkista, kesällä auringosta :D  Ja kyllä, mulla on hiustenpidennykset.

Hei! Sinulla oli hetki sitten postaus “kahdet silmät, yksi meikki”(?) postaus, voisitko kertoa mitä luomivärejä tuohon meikkiin käytit? – Mä en muista enää tarkasti…

Oletko miten edistynyt kuntoprojektissasi? Oletko laihtunut kiloja vai vai kiinteytynyt? Muistelisin, että sanoit painoksesi joskus 53 kg ja mietin oletko laihtunut siitä. Jossain postauksessa sanoit, että nykyään farkutkaan eivät kiristä. Olisi kiva kuulla miten kuntoilu on vaikuttanut. – Olen mielestäni edistynyt ihan kivasti, tosi lähiaikoina on vähän tullut takapakkia, paino on pysynyt samana koko ajan, mutta luulen että lihasmassaa on tullut lisää, joten olen mennyt ns. vähän kasaan, siksi farkutkaan eivät kiristä… Paitsi tällä hetkellä on jotenkin tosi turvonnut olo… :D

Miten käytät aurinkopuuteria? – Levitän aurinkopuuterin poskiluun alapuolelle, ohimoille, kaulalle ja tarvittaessa dekolteelle eli fiiliksen mukaan :D

Mietin että miten olet nyt treenannut vatsalihaksiasi kun olet jo saanut tuloksia aikaiseksi. Itselläni kahden lapsen jälkeen on kauhea kompleksi tuosta mahasta vaikka muuten raskauskilot onkin karisseet. Vatsalihakset vaan tuntuu kadonneen kokonaan ja pienikin “ylensyönti” ja turvotus saa mut näyttämään siltä että olisin taas raskaana… ahdistavaa. – Ihan perusrutistuksia teen salilla, laitteilla tai ilman. Lisäksi kahvakuulassa tulee tehtyä tosi kokonaisvaltaisia liikkeitä ja vielä erikseen treenataan vatsaa. Rasvaa ei voi polttaa erityisesti mistään paikasta, vaan se lähtee tasaisesti, ensin kuitenkin yleensä sieltä, missä sitä on muutenkin vähän. 

Miten siis treenaat vatsalihaksia esim. salilla. Vai oletko huomannut kahvakuulan tepsivän hyvin? Mitkä liikkeet erityisesti? – En mä tiedä mitkä liikkeet erityisesti tepsivät, mutta Deanin vetämät kahvakuulatunnit ovat tosi kokonaisvaltaisia ja tehokkaita. Oikotietä ei ole, joten ei auta kuin treenata säännöllisesti ja tehokkaasti! En usko että mitään yhtä ”ihmeliikettä” on jolla saisi heti näkyviä tuloksia… Vaikka vatsalihakset löytyy, niin siitä päältä täytyy saada se rasva pois, että ne erottuu.

Mitä hajuvettä käyttävät nyt? mitä suosikki hajuvettä? – Käytän Burberryn Sheer-tuoksua :)

mistä sun viikon liikunnat pääsääntöisesti koostuu? Vaihteletko liikuntamuotoja? Hyötyliikuntaa tulee varmasti pienten lapsien myötä paljon, mutta käytkö salilla, jumpissa ja lenkeillä millä suhteella? – Käyn viikossa n. 2 kertaa salilla, kerran kahvakuulatunnilla, teen yhden juoksulenkin + se hyötyliikunta.

Ja sit vielä tuli mieleen että kun treenaat neljä kertaa viikossa niin oletteko Miikan kanssa sopineet jotkut tietyt ajat että pääset menemään? Minun miehelläni on niin epäsäännölliset työajat ja kun hän sen lisäksi yrittää ehtiä kuntoilemaankin, niin omat kuntoilut meinaa sitten aina jäädä… – Ei erityisesti olla sovittu, meillä toimii tämä järjestely hyvin, koska Miikalla on säännölliset työajat. Miikalla on parit treenit viikossa, yleensä ne alkaa vasta 20-21:00 aikoihin ja mä ehdin kolmesti ma-pe välillä saliin/jumppaan.

Oletko ikinä lasketellut? – Olen monta kertaa, ensimmäisen kerran 5-6-vuotiaana :)

 

Ruoka

Kuinka monta kertaa päivässä syöt? – Noin 5 kertaa, jos kaikki menee hyvin.

Entä syötkö lasten kanssa samaa ruokaa? Välillä, mutta yleensä  jos esim. teen makaroonilaatikkoa, niin otan sivuun jauhelihaa ja syön sen omien ”lisukkeideni” kanssa.

Oletko hyvä/innokas ruuanlaittaja? Teetkö tavallisia perusruokia, vai tykkäätkö kokeilla uusia reseptejä ja erilaisia raaka-aineita? Mikä on bravuurisi keittiössä? – Mulla ei ole mitään bravuuria ja olen muutenkin aivan onneton ruuanlaittaja. Teen vaan pakollisia perusruokia, siksipä Magicpoksissa ei paljoa reseptejä nähdä.

Kuinka usein näette sun vanhempia, entä Miikan? – Meidän äiti käy täällä yleensä kerran kuussa, isää nähdään vähän harvemmin. Miikan vanhemmat asuvat lähellä ja heitä me nähdään viikottain :)

Sisältääkö lämpimät ateriasi yleensä mitä lihaa, entä syötkö ollenkaan perunaa, pastaa, riisiä, vai oletko ne jättänyt kokonaan pois? – Lämpimät ateriani sisältävät aina kanaa, kalaa tai lihaa. Syön tummaa pastaa ja riisiä, mutta en ole mitenkään ehdoton ruokavalion suhteen. 

 

Tampere & Asuminen

Asutteko omakoti- vai kerrostalossa vai jossain ihan muussa?  :) -Kerrostalossa.

Miten ja miksi olet päätynyt Tampereelle? Koetko itsesi tamperelaiseksi? – Olen päätynyt Tampereelle poikaystävän perässä ja nykyään kyllä koen itseni ihan Tamperelaiseksi :)

Jos jos ei “voisi” asua Tampereella, missä asuisitte, se ns. kakkos vaihtoehto? – Jos puhutaan nyt Suomesta ja mä saisin päättää niin… varmaan Turussa.

Entä unelma-asumismuoto? – Ehkä paritalo.

Haluaisitko kesämökkiä? Tykkäätkö laittaa puutarhaa? – En tässä vaiheessa haluaisi ja olen yhtä onneton viherpeukalo, mitä kokkikin eli en tykkää.

Saisko sulta jotain vinkkejä kivoista lapsiystävällisistä asuinalueista Tampereella ja mitä kaikkea pienen melkein yks-vuotiaan kans vois siellä tehdä kun olen itsekin ainakin vielä hetken aikaa kotona? Ja sano, että Tampere on kiva ;) – Sanon että Tampere on kivaa, mutta en osaa erityisemmin suositella mitään asuinalueita, kun täällä on niin paljon kivoja ;))

Olet kertonut kuinka muutit nuorena Tampereelle ilman, että tunsit ketään paitsi silloisen poikakaverisi, niin mistä löysit ystäviä tai yleensäkin mistä olet löytänyt ihanalta kuulostavat ystäväsi? – ”Löysin” ystäviä koirapuistosta, töistä ja myös tietysti tutustuin ihmsiin poikaystäväni kautta jne… Yhden tosi läheisistä ystävistäni olen tavannut ihan vaan kadulla :D

Millaisia muutoksia olette joutuneet tekemään kodissanne, jotta siitä on saatu lapsiystävällinen ja turvallinen? – Eipä oikeastaan mitään? Me tykätään simppelistä tyylistä ja se toimii hyvin myös lasten kanssa… Ehkä asiaan vaikutti, että muuttaessamme tänne meillä oli jo 1-vuotias Rebekka?

 

111

Muuta

Mitä mieltä olet Venäjän? Haluaisin mennä sinne? – Pidän kyllä Venäjästä, jos sitä tarkoitat? Lähtisin käymään mielelläni taas Venäjällä, aikaisemmin olen käynyt Moskovassa ja Pietarissa:)

Mitä lemmikkejä sinulla on ollut? -Mimi-marsu, Bobo-koira ja Mauno-koira :)

Mistä se rebekan angry birds säästölipas on :D -Isovanhemmat ovat tuoneet sen ulkomaanmatkoilta tuliaiseksi :)

Odotatko jo kevättä ja kesää? – NO KYLLÄ!!!

Mikä olisi sun unelmalomakohde? – Tällä hetkellä olisin valmis lähtemään minne tahansa lämpimään, mutta haluaisin vielä joskus lähteä käymään uudelleen ainakin Etelä-Amerikassa :)

Millainen anoppi ja appi sinulla on? – Parhaat mahdolliset, tietysti! :)

Onko kukaan sanonut sulle että olet ihan saman näköinen Iholla-sarjan Sannin kanssa? Musta ootte ihan saman näköinen :) muakin kiinnostaisi tietää mitä olet oiskellut ja minkä ikäinen olet? -Blogissa on sanottu mooonta kertaa. Vastasin jo ylempänä, että mitä olen opiskellut ja nyt olen 27-vuotias.

Meinasitko joskus vastatakki näihin? – Kyllä ajattelin, malttia ystäväiseni :)

-Maj

 

ps. Postauksen kuvat ovat otoksia vuosien varrelta :)

 

0 Comments

 1. Jennie 20.3.2013

  Pakko kerrankin kommentoida:) mitä ihmeen kysymyksiä, miten ihmisiä voi kiinnostaa noin paljon?? Mä oon seuraillur blogiasi pari vuotta, ollaan about samanikäsiä ja samanikäiset lapset ym hauska on ollut lukea juttuja ja sun tyylis kirjoittaa on kiva, mut mulle on riittänyt se mitä haluat kertoa ja kuvata ja kirjoittaa, tietyt asiat on kuitenkin yksityisasioita, mitä niitä utelemaan.. No joo, kiitos blogista, jatka samaan malliin!

  Vastaa
 2. Elina 20.3.2013

  Samaa mietin. Miten ihmiset voivat olla noin älyttömän uteliaita. Irvistelin täällä jo muutamalle kysymykselle, ja ihmettelen että oletettavasti on löytynyt vielä hurjempia yksilöitä, jos joitain olet joutunut jättämään pois. Huh!

  Vastaa
 3. Maikki 20.3.2013

  Ajattelin vain kommentoida, että olen vakiolukiasi ja pidän blogistasi ja sen asenteesta paljon! Kiitos :)

  Vastaa
 4. Meri 20.3.2013

  Hahhhaha mitä kysymyksiä! Ihan ku ne slämäri-vihot yläasteella:D Vissiin saat hyvää huumoripätkää arkeen kaikenmaailman kysymyksistä joita tänne blogiin tupsahtelee..;D

  Vastaa
 5. Satu 20.3.2013

  Melkein meinas myötähäpeä iskeä kun noita kysymyksiä luki. :D

  Vastaa
 6. Eve 20.3.2013

  Pakko silti kommentoida kysymykseen, oletko tyytyväinen itseesi, että mun mielestä oot super kaunis ja lämmin ihminen myös silloin kun ollaan tavattu:)

  Vastaa
 7. Annika 20.3.2013

  No olipas osa kysymyksistä aikamoisia :D

  Vastaa
 8. PikkuMy 20.3.2013

  Hih hei hyvin vastattu :-)

  Vastaa
 9. Sarianna 21.3.2013

  Olen seuraillut blogiasi noin vuoden verran ja ihastunut siihen täysin. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja pidän siitä, että juttujen aiheet ovat vaihtelevia liityen välillä lapsiin, kauneudenhoitoon, treenamiseen jne :) Ennen en ole kommentoinut mitään, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että kaikkea ihmiset kyllä kysyvätkin..huh! Erityisesti jäi mieleeni kysymys liittyen siihen miten hoidatte raha-asioitanne (!?!). Asia kun ei mielestäni kuulu millään tavalla vieraille ihmisille..tai välttämättä ollenkaan muille kuin perheen jäsenille itselleen. Hyvin kyllä vastailit mitä ihmeellisimpiin kysymyksiin! :D Jatka samaan malliin :)

  Vastaa
 10. Emilia V 21.3.2013

  Aikamoinen urakka sulla ollut näihin vastailla. :D

  Vastaa
 11. Saara 21.3.2013

  Hauskoja kysymyksiä! :D Ja hyviä vastauksia. Mulle jäi päällimmäisenä mieleen, miten onnekas olet, kun sulla on kaks lasta (molempia sukupuoliakin), jotka ovat syntyneet terveinä, ovat edelleen terveitä ja ”tavallisia” ja synnytyksetkin menneet oppikirjan mukaan. Omassa kaveripiirissä taitaa ikävä kyllä vähemmistössä olla tällä hetkellä ne perheet, joilla lapsilla ei ole ollut mitään saatikka synnytys onnistunut ja meilläkin toinen lapsi joutui synnyttyään pariksi kuukaudeksi lastenosastolle jne.

  Tulikin mieleen, kun joku kysyi että miten jaksat ja ehdit kaikkea näitä juttuja tehdä, niin se varmasti johtuu siitä(kin) ettei ehkä ole muuten isoja vastoinkäymisiä, sairasteluja jne painamassa. Ja tietysti energiasta! :)

  Vastaa
 12. Suvi 22.3.2013

  Iholla-sarjan Sannilta? Nuo immeiset ei ole tainnu nähä Maria livenä. Oot veii pritier <3

  Vastaa
 13. nanna 1.4.2013

  Hei! Mitä itseruskettavaa käytät? Kaikki mitä olen kokeillut tuntuu olevan nii oransseja väriltään :/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *