Viime torstaina Adamsissa tapahtui, Aussien ja Trendi järjestivät yhteistyössä blogigaalan, paikka luonnollisesi kuhisi bloggaajia tuolloin. Olimme siis kollegoiden kanssa pitämässä hauskaa ja kuulemassa, että mitkä blogit saivat tunnustusta tänä vuonna. Aloitimme iltamme Tony’s Delissä pienemmällä porukalla, josta sitten jatkoimme hyvissä ajoin itse juhlapaikalle.

 

ba1 ba2

Turku suloisesti edustettuna, Cocoliini ja Mona.

 

ba4

Mungolife-blogin Annakin ehti kiireiltään moikkaamaan meitä :)

 

ba5

Pääsin upeiden naisten keskelle, en kestä miten suloinen Si Modan Casey on, puhumattakaan aina niin tyylikkäästä ja lämpimästä Mrs. V:stä. Hän hääräili myös tehokkaana kameran kanssa, iso kiitos näistä kuvista.

 

ba12

Pulssini nousi korkealle etenkin kun julkistettiin Best Beauty blog-kategorian voittaja! Valinta ei varmasti ollut helppo, mutta voiton vei mielestäni ansaitusti meidän Sape, JIHAA!

 

 

ba14

Readers’ Choice-kategorian voitti supersuloinen Naag, hyvä Oulu! Kakkosena Annika O. ja kolmantena Mariannan.

 

ba6 ba16

Aivan kuin ennen vanhaan, mitä nyt vähän Jarskilla parta kasvanut ja mulle tullut pari ryppyä lisää sitten yläasteen ^^

 

ba7 ba8 ba9

Olen niin onnekas kun olen päässyt blogin ansiosta tutustumaan näihin kaikkiin ihaniin, upeisiin ja hauskoihin tyyppeihin. ”Bloggaajat ovat kyllä hauskin ammattiryhmä ikinä” kirjoitti totuudentorvena tunnettu Natakin blogissaan! Sen on siis pakko pitää paikkansa, hähä ;)

 

ba10 ba11

 

Lopuksi vielä iso kiitos järjestäjille ja onnea kaikille illan voittajille! Ja hei typyt, koska otetaan uudestaan? Täällä lähettää terkkuja yks, jolla tulee edelleen vaan hymy huulille kun katselen näitä kuvia :)

 

 

-Maj

0 Comments

  1. Pauliina 14.4.2013

    Todella kauniina edustit gaalassa Maj! :) Mietin, että voisitkohan joskus tehdä postauksen noista sun hiustenpidennyksistä? Oon itse monta vuotta jo miettinyt, mutta niin monia kauhutarinoita mm. kaljuista kohdista, omien hiusten lähtemisestä jne. kuulleena en ole koskaan uskaltanut.. Nyt olisi kuitenkin haaveena jälleen kerran se pitkä kesätukka :) Ymmärtääkseni sulla on aika pitkään nuo pidennykset olleet jo, niin olisi ihana kuulla sun kokemuksia! Hyvää kevään jatkoa! :)

    Vastaa
  2. inkku 14.4.2013

    Kuvista välityy hyvä fiilis, ihania!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *