bikbok1 bikbok2

Kysyin teiltä tässä postauksessa, että mikä on tämän kevään must vaate/asuste/kenkähankinta?  Vastaajien kesken sain arpoa kolme kappaletta 50 euron lahjakorttia Bik Bokiin!

Nyt tarvittaisiin vähän jännitysmusiikkia… Kolme onnekasta Bik Bokin lahjakortin voittajaa ovat Janni kommentilla; ”Koko vaatekaappi kaipaisi uudistusta,mutta uudet farkut olisi kyllä ekana listalla :) ”, Anna kommentilla; ”Minun on pakko saada joku vaalea kaunis kevättakki sekä hamstrattava ballerinoja :) myös uudet valkoiset tennarit on ehdottomat.” ja Tuuli kommentilla; ”Kevään must hankintana ois värikkäät housut ja joku täydellinen peplumtoppi! :)”

Isot kiitokset kaikille arvontaan osallistujille, voittajat käykäähän kurkkaamassa meilinne!

 

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *