Sain vihdoinkin teille tänne näitä Trio-kuvia. Olimme suloisen Annikan kanssa viime launtaina Lahden kauppakeskus Triossa esittelemässä ”vaatehuoneitamme”. Homma toimi niin, että keräsimme perjantaina Trion myymälöistä omannäkösiä vaatteita/asusteita vaatehuoneisiimme. Lauantaina olimme paikan päällä kertomassa valinnoistamme, antamassa tyylivinkkejä ja tietysti jutustelemassa lukijoidemme kanssa. Pakko sanoa, että te olitte jälleen kerran niin ihania, mahtavia, suloisia ja kertakaikkisen upeita. Oli ihana tavata ja suuri kiitos kaikille, jotka pääsitte tulemaan paikan päälle.

 

trio1 trio2

Viimeiset katsaukset rekkeihin ja sitten menoksi.

 

trio3

Mun vaatehuoneesta löytyi tietysti myös lastenvaatteita ja jotain miehillekin ;)

 

trio4 trio5

Vaatehuoneestani löytyi nahkaa, farkkua, raitaa, maximittoja, neonvärejä, valkoista ja paljon näyttäviä koruja. Avainasanoina varmaankin rentous ja yhdisteltävyys? Olen hulluna takkeihin, joten niitä keräsin rekkiini ainakin kuusi kappaletta. Kookengästä nappasin mm. neonväriset Vanssit ja korkkarilenkkarit.

 

trio6

Vieressämme pyöri koko ajan Street Style -kuvaukset, joihin me tietty Annikan kanssa änkesimme mukaan. Valokuvaaja Tomi Setälän ottamia Street Style-kuvia pääset katsomaan ja  Trion facebook-sivuilla. Siellä pyörii myös kilpailu, jossa voit äänestää omaa lemppariasi, palkintona lahjakortteja Trioon.

 

trio7

Maria Veitola haastatteli meitä molempia valinnoistamme ja omista tyyleistämme. Mua aina jännittää haastikset ja muut ihan hirveästi, nytkin kädet vapisten nousin lavalle… Maria on kuitenkin niin ammattitaitoinen (ja ihana tyyppi!!!) että hän sai ensimmäistä kertaa elämässäni minut chillaamaan haastattelutilanteessa  ja niin se käsien tärinänkin hiukan vaimeni <3

 

trio8

 

trio9 trio10 trio11 trio12

Muotinäytöksestä!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kaulakorun ostin Lindexistä Idan ja Koskarin muotipäivien innoittamana.

 

Päivä meni nopeasti, touhuttavaa riitti ja olin erityisen iloinen, että tosiaan niin moni tuli paikalle, rattaidenkin kanssa, vitsit! Onnellinen Maj täältä lähettelee terveisiä Lahtelaisille ;) Koskarissa ja Triossa oli kyllä kivaa, toivottavasti tekin viihdyitte? Idaa mulla onkin ollut vähän ikävä, mutta onneksi neiti tulee meille huomenna kylään, hahahaa mitäköhän sitä tällä kertaa leipois… :D

 

-Maj

0 Comments

 1. Sini 23.4.2013

  Nyt on pakko kysyä, että mistä tuo seinällä roikkuva valkoinen mekko on peräisin? Näyttää ihanalta. Muutenkin olen saanut sinulta paljon hyviä ideoita omaan pukeutumiseeni, kiitos siitä! :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Se on Ginasta, uskoisin, että ihan vasta tullutkin myyntiin :)

   Vastaa
 2. anniina 23.4.2013

  Oli aivan ihana nähdä, oltaisiinpa ehditty kauemminkin jutustella :) olit vielä kauniimpi luonnossa, kuin kuvissa ja ihanan siro ja aivan upea! T. Se vihreätakkinen tyttö, jota naisten vaatteiden sijasta kiinnosti enemmän ne vauvan vaatteet ;) ps. Toivottavasti saan pian seurata sua sieltä instagrammista!

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Aaaw, kiitos ihana! Instagram on työnalla edelleen, teen parhaani :) Kaikki kuvittelee poikkeuksetta isommaksi tyypiksi blogikuvien perusteella, mikähän siinäkin on? :D

   Vastaa
 3. tiina 23.4.2013

  mitä kynsilakkaa sinulla on?:) näyttää niin kivalta

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Se on hoitolasarha ProNailsin lakkaa, joka on oikeastaan tarkoitettu rakennekynsille… :D

   Vastaa
 4. Sarr 23.4.2013

  Tilaatko sä usein vaatteita itselle tai lapsille ulkomaisista nettikaupoista? Oon huomannu että hinnat on huomattavasti halvempia kunhan jaksaa hetken toimitusta odotella..:)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Harvemmin, mutta joskus kyllä. Mä tykkään hypistellä vaatteita, testailla, fiilistellä ja mallata/sovittaa paikan päällä vaatteita, myös lapsille. Inhoan myös esim. väärän koon takia palauttamista/vaihtamista, joten ehkä siksi tilailut ovat jääneet vähemmälle :)

   Vastaa
 5. Fiipi 23.4.2013

  Katse kiinnittyi jo eilen fb:ssä julkaistuun kuvaan että mikä ihana laukku sinulla on! Näyttää etäisesti Marc Jacobsilta <3

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Niinhän se onkin, olet tarkkasilmäinen! Ihana neonvärinen ”Markkujaakko” :D

   Vastaa
   • Fiipi 23.4.2013

    Heh aika hyvä, kutsun omaa Marc Jacobsiani Markuksi :D

    Vastaa
 6. Reetta 25.4.2013

  Voi miten kivoja kuvia!! Tuo sun raitahame on ihana :)

  Vastaa
 7. Lila 30.4.2013

  Hei Maj!

  Kauniita kuvia, kaunis sinä! Mistä tuo ihana valkoinen paita on peräisin, Triostako? Todella viehättävä kesäksi! :)

  Vastaa
  • Maj 30.4.2013

   Moi Lila! Olen ostanut tuon paidan Nycin reissulta, Zarasta tosin? Josko niitä sieltä sais täältä Suomestakin?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *