Oletteko kuulleet Gugguusta? Uusi lastenvaatevalmistaja kuvailee tuotteitansa avainsanoilla; laatu, käytännöllisyys, käyttömukavuus ja tyylikkyys! Kun tsekkasin Gugguun mallistoa ensimmäistä kertaa niin se vaikutti juurikin meidän lasten jutulta. Mukavia, yksikertaisia & hyvännäköisiä vaatteita, joissa on panostettu leikkauksiin ja materiaaleihin. Vihreää, valkoista, mustaa, keltaista ja harmaata – jep, niissä väreissä kotiuttaisin lasten trikoita tosi mielelläni meille. Lisää infoa materiaaleista yms. löydät parhaiten tuolta Gugguun omilta sivuilta.

 

gugguu1 gugguu2 gugguu3

Jos tämä merkki kolahti ja sinulla on hyviä idiksiä koskien lastenvaatteita niin kannattaa laittaa viestiä Gugguulle, sillä palautteen antaminen on tehty helpoksi ja he ottavatkin kuluttajat mukaan ideoimaan tulevia mallistoja. Gugguun nettisivuilla pyörii nyt parhaillaan pipon suunnitelukilpailu eli jos teissä Magicpoksin lukijoissa on suunnittelijapotentiaalia (tiedän että aivan varmasti on, faktahomma!!) niin laittakaahan ideanne eteenpäin, sillä pipokisan voittaja saa palkinnoksi 200 eurolla Gugguun vaatteita.

 

gugguu4 gugguu5

Jos olette menossa Lapsimessuille tulevana viikonloppuna niin siellä on mahdollisuus päästä hypistelemään ja shoppailemaan Gugguun vaatteita. Ei hätää kuitenkaan, sillä messujen jälkeen niitä pääsee tilailemaan myös netin kautta. Mua harmittaa, että en tänä vuonna pääse Lapsimessuille käymään, mutta olen nyt ollut niin monta viikonloppua kotoa poissa, että nyt on aika keskittyä siihen tärkeimpään ja antaa aikaa rakkaille. Suosittelen messuja kuitenkin lämpimästi, siellä on ihan kaikkea coolia lapsiperheille. Magicpoksilla ja Gugguulla on suunnitteilla yhteistyökuvioita, joten näistä vaatteista pääsette lueskelemaan lisää vielä täältäkin :)

-Maj

ps. En kestä miten suloisia lapsia näissä kuvissa on <3, klikkaa itsesi Mintun blogiin jos haluat päästä kurkistamaan kuvauksien kulissien taakse <3

pps. Haluan, että joku teistä voittaa sen pipokisan, siellä näyttöjen takana on niin lahjakasta porukkaa, että osallistuukahan ihmeessä ;)

 

0 Comments

 1. PikkuMy 25.4.2013

  Eilen tuli gugguu tutuksi :) just tämän tyylisiä vaatteita olen toivonut jopa kertonut samantyylisistä ideoista ystävälleni joka ompelee paljon.

  Ja kun luin gugguusta muutamassa blogissa ja kävin niiden sivuilla niin ajattelin sua :) Tuli vaan mieleen että nää on jotenkin Majn näköisiä ;)

  Mä odotan innolla teidän yhteistyö kuviota ja toivon että se vaikka antaisi meille lukijoille alekoodia verkkokauppaan ;) arvontakin on kiva mutta kun mä en yleensä voita :D Tulen ihan varmasti tilaamaan gugguulta!

  Suosittelin jo heti eilen merkkiä yhdelle tutulle jolla lastenvaate liike.

  Hienosti ovat gugguu tiimi tehnyt markkinointi työtä nyt jo!

  Vastaa
 2. Amanda 25.4.2013

  Ompas ihanan näköisiä vaatteita! Menin kurkkaamaan nettisivut josko löytyisi pian vuoden ikäiselle pikkusiskolle jotain kivaa, mutta ilmeisesti nettikauppa ei ole vielä auennut. Varmasti tulen tilaamaan jotain, kiitos vinkistä! :)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Nettikauppa aukeaa vasta Lapsimessujen jälkeen, se selviää tuosta viimeisestä kappaleesta :)

   Vastaa
 3. Alma 25.4.2013

  En ole ennen tästä gugguusta kuullutkaan. :) Kiitos siis tiedosta. Kivannäköisiä vaatteita ja suloisia lapsia. Heillä on varmasti ollut kivaa kuvauksissa. :)

  Vastaa
 4. jankku 25.4.2013

  Tässä yhden lapsimallin äidin blogi: ainutlatuinen.blogspot.fi

  Ihana, käypäs kurkkaamassa!

  Tuttuja lapsia minulle ja aivan kultaisia :)

  Vastaa
 5. Veera Einola 26.4.2013

  Mitä ihanuuksia! Odotan innolla jatkoa! :)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
 6. Olipa kivoja vaatteita ja just sellaisia värejä, jotka miellyttää. Etenkin nuo keltaiset! En lue lastenvaateblogeja, joten en ollut merkistä ennen kuullutkaan. Ja hei, sait minut yllytettyä tuohon pipokisaan; pidempään on jo pyörinyt mielessä yksi idea, jota olen ompelutaitoiselle äidillekin esitellyt – taidan sillä koettaa onneani!

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Hei Karla! Ihana kuitenkin, että satuit kuitenkin lukemaan mun blogia, joka salakavalasti välillä lipsahtaa lastenvaateblogi-kategoriaan ;) Huippua, että osallistut kisaan, onnea matkaan :) Ja tietysti tsemppiä ja kärsivällisyyttä (itse ainakin olisin tarvinut sitä roppakaupalla lisää silloin) loppuraskauteen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *