trio

Muistatteko vielä Koskikeskuskuksen muotipäivät joissa olin mukana? Tapahtuma oli mielestäni tosi onnistunut ja nyt Lahden Trio kauppakeskuksessa  järjestetään vastaava. Ilokseni voin kertoa, että siellähän minä olen päivystämässä vaatehuoneeni kanssa lauantaina klo 11 -16! Viereisessä huoneessa ”asustaa” supersuloinen Annika O. Metsästän vaatehuoneeseeni Trion valikoimista omat suosikkini lasten (ihanaa Triosta löytyy Polarn. O. Pyretin myymälä!!), miesten -ja naistenvaatteista & asusteista ja autan mielelläni teitä missä tahansa”tyyliasioissa” parhaani mukaan.

Lauantaina kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä Street Style-kuvaukset pyörähtävät käyntiin heti klo 11.00. Muotinäytöksiä pääsee seuraamaan klo 12, 13.30 ja 15.00! Luvassa tietysti myös hyviä tarjouksia ja muuta pientä kivaa :) Tapahtuman juontavat Maria Veitola ja Kati Vasell.

Onko siellä ruutujen takana yhtään lahtelaisia Magicpoksin lukijoita? Mielelläni ottaisin vastaan kaikenlaisia Lahti-vinkkejä, sillä saavun paikalle jo perjantaina. Toivottavasti te ehditte lauantaina paikan päälle kiireiltänne ja toki olisin tosi iloinen jos tulisitte tutustumaan vaatehuoneeseeni ja tietysti jutustelemaan kanssani. Vierailijoille on myös muuten luvassa pieniä ylläreitä :)
-Maj

0 Comments

 1. Tellimaria 17.4.2013

  Voi kun pääsisikin lauantaina paikalle :)

  Jos haluat hyvää ruokaa perjantaina Lahdessa, suosittelen ehdottomasti Santa Feetä ja Santtiksen herrrkullista vuohenjuustokanaa!

  Mukavaa viikonloppua Maj!

  Vastaa
  • Eppu 17.4.2013

   Santtiksen lisäks Mamma Maria torin laidalla on tosi pop, jos italialaista mielii :)

   Vastaa
  • Maj 18.4.2013

   Kiitos! No toivottavasti pääsisit moikkaamaan?

   Vastaa
 2. Tanja 17.4.2013

  Ihanaa! Toivottavasti pääsen paikalle poikani (teidän Sampan ikäinen) kanssa. Lahden satamassa sijaitseva Karirannan kahvila on ehdoton suosikkini: tunnelmallinen sisustus ja maukkaat tarjoilut. Kannattaa kokeilla!

  Vastaa
  • Maj 18.4.2013

   Joo ehdottomasti tulette paikalle jos vaan yhtään on energiaa lähtee taaperon kanssa liikenteeseen :) Kiva saada pikkuvieraita vaatehuoneelle, Samuelikin kävi tsekkaamasa mun vaatehuoneen siellä Koskarissa :D

   Vastaa
 3. Janica 17.4.2013

  Itse kanssa ehdottaisin Santa Fe:tä jos meinaa perushintaista texmex, fajitas ruokaa, yleensä sen saa pöytäänkin nopeasti.

  Sataman kahvila kariranta ihan ehdoton, siihen voi yhdistää vaikka kävelyn pikku vesijärven ja vesijärven rantaa myöden :)

  Lahden keskusta on kyllä aika kuollut mielestäni noin muuten. Uusi kauppakeskus karisma on vetänyt liikkeitä pois keskustasta itse koen, että karismaan tulee mentyä helpommin lapsen kanssa ja siellä enempi lastenliikkeitä nykyään.

  Jos aikaa niin lue alla olevan blogin kirjoitus, mielestäni hauska kirjoitus lahdesta :)

  http://uskotoivopakkaus.blogspot.fi/2013/02/lahti-tositurismin-hiomaton-timantti.html

  Itse en varmaan lauantaina paikanpäälle jaksa tulla, la 22.4 ja aika kovilla kropan kanssa jo olen.

  …mutta tervetuloa Lahteen ja toivottavasti trio-päivä on mukava :)

  Vastaa
  • Maj 18.4.2013

   Hei! Kiitos vinkeistä :) Uskon, että päivästä tulee kiva, ainakin Koskarissa oli tosi hyvä meininki. Onnea loppurutistukseen ja jos yhtään tuntuu siltä, että jaksat lähteä liikenteeseen niin Trioon vaan :)

   Vastaa
 4. avista 17.4.2013

  Hauska tuo vaatekaappikonsepti, joten yritän piipahtaa paikalla katsomassa mitä olette valinneet.. :)

  Vastaa
 5. ella 17.4.2013

  Mamma Maria ehdottomasti jos yhtään olet pastan ystävä!! Torin laidalla sijaitsee, suomen toiseksi parhaaksi italialaiseksi äänestetty ja pastojen hinnat pyörivät 10-15e kieppeillä. Jos on nätti sää, niin sataman kahviloissa kannattaa käydä pyörähtämässä, sekin ihan kävelymatkan päässä keskustasta.

  Vastaa
 6. Katja 17.4.2013

  hei. täällä yksi lahtelainen :) pitänee tulla moikkaamaan!

  Vastaa
 7. Lauraa 18.4.2013

  Lahtelainen ilmottautuu! :)

  Jos Karisman suunnalle eksytte sieltä löytyy Name It.

  Täytyy tulla moikkaamaan jos lauantaina eksyn kaupunkiin, ootteko missä päin trioa?

  Vastaa
 8. Laura 19.4.2013

  Moikka Maj! Ja tervetuloa hoodeille! Jos ruokapaikkoja pohditaan, niin meidän perheen suosikki on MyCurry – tosi rento ja kiva pikku intialainen Sokoksen kyljessä Rautatienkadulla (http://www.mycurry.fi/). :)

  Jos vain ehdin, niin täytyypä kipaista huomenna moikkaamaan!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *