Bongasin itselleni uudet Niken lenkkarit lastenosastolta, tyttöjen juoksukengät (Free Run). En ole oikein päättänyt mitä näillä teen, tuntuvat sen verran hyvältä jalassa, että kelpaisivat salitouhuihin. Vaimennusta näissä ei kauheasti ole, joten ehkä eivät ole parhaat mahdolliset lenkkeilyä ajatellen, voisihan sitä huviksi testata.

 

nik1 nik2

Ehkä söpöt lenkkarit jäävät ihan vaan hupikäyttöön tai öö..vapaa-ajalle? Tyypeillä on alkanut näkyä nyt tosi paljon lenkkareita ihan ns. ”kaupunkikäytössä”. Btw söpöliini Ida bloggasi uurikin Air Maxeistaan, jotka hän osti superhyvään hintaan täältä Tampereelta. Mun omat 2010 ostetut Air Maxit ovat edelleen käytössä ja voivatkin ihan hyvin :)

 

nik3

Miesten housut ja lasten kengät, haha!

 

Alan olla kunnossa, mutta en tällä viikolla vielä ajatellut palailla salihommiin, vaan aloittelen varovasti vasta ensi viikolla. Vähän mieleni tekisi mennä jo kahvakuulailemaan, mutta tyydyn rauhallisiin lenkkeihin. Kyllä sitä vielä kerkiää!? Huomenna lähdenkin jo Helsingin suuntaan, odotan innolla jo perjantaita ja Microsoft kasi taloa!

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Lotta Annica 9.4.2013

  Aivan ihanat kengät! Itse himoittelen treenivaatteista juuri kenkiä aina kaikista eniten. Ostin joku aika sitten just aikuisten free runit ja oon kans miettinyt, että pystyiskö ne siirtään sisäkäytöstä lenkkikäyttöön, kun vanhat lenkkarit on niin surkeet, mut mietityttää kans se, että kun niissä ei ole niitä vaimennuksia. Toisaalta paljasjalka-tyyppinen juoksu on kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Vaikeita juttuja :D

  Vastaa
 2. Jaanaba 9.4.2013

  Hienot lenkkitohvelit on. =)

  Vastaa
 3. Rinri 9.4.2013

  Ompas ihanat,söpöt lenkkarit. Kyllä noilla kelpaa keväisiä katuja tallailla. :o)

  Vastaa
 4. Tawunen 9.4.2013

  Ihanat! Minkä kaupan lastenosastolta tuollaisen löydön teit? :) Mitä kokoa jalkasi muuten on, entä muistatko kenkien hintaa?

  Vastaa
 5. pauliina 9.4.2013

  Ihanat! :)

  Vastaa
 6. Sara. 9.4.2013

  eikös nuo just pitäs olla juoksulenkkarit? ihanat on kummiski. mun tekisi kanssa ihan hirmuisesti mieli ostaa noi nimenomaan tavistennareiksi :D

  Vastaa
 7. Ihanat lenkkarit! Tekis mieli kanssa ostaa uudet :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

  Vastaa
 8. Maikki 9.4.2013

  Hihii mulla on Free Run 3 ihan lenkkikenkinä, ja ne on aivan ihanat !! Okei, ei välttämättä sovi millekään maratoneille, mutta lyhyille intensiivisille lenkeille noi on huiput, ei paina eikä purista ja noi on niiiiiiiiin kevyet!

  Oon vähän rakastunut <3

  Vastaa
 9. mamigogo minttu 9.4.2013

  Ihana väri! Mäkin ostin pari vkoa sitten niken free runit jotta olisin katu-uskottavampi Tukholman reissullamme :D:D

  Vastaa
 10. Ompas ihanan väriset! :)

  Vastaa
 11. Saana 9.4.2013

  Ihanat popot! Älä hei hoppuile treenaamaan, jos olo on vähänkin puolikuntoinen. Treenaamaan kyllä ehtii! Mukavaa Hki-reissua :-)

  Vastaa
 12. josmand 9.4.2013

  nuo nike free kengät ovat kyllä tosi makeen näköiset ja niitä saakin nyt monesta paikkaa vaikka missä herkku väreissä. itse en näin urheilukaupan kenkäpuolen myyjänä suosittelisi aikuiselle ostettavaksi lasten kenkiä, koska ne on suunniteltu rakenteeltaan eri kokoiselle ja etenkin eri painoiselle käyttäjälle. varsinkin kun mietitään kengän jäykkyyttä ja vaimennuksia. Joten vapaa-ajan kenkinä nuo palvelevat paljon paremmin kuin juoksu kenkänä. itse en ainakaan lähtisi juuri tuolla kengällä juoksemaan vaikka juoksu kenkä onkin kyseessä. ihanat kengät silti! :D

  Vastaa
 13. Coco/Henna 10.4.2013

  UU jee! Pian nähdään, kiva kuulla et voit jo paremmin. Mä niin tykkään tosta lenkkari-trendistä, meille äideille niin kätevä.

  Vastaa
 14. Minna 10.4.2013

  Jep, ei lasten kengissä juoksulenkeille. Naisten kengät ovat suunniteltu naisille (valtalon painopiste-erot lapsiin ja miehiin verrattuna). Muussa käytössä sopivat (sali/vapaa-aika).

  Vastaa
 15. Minishow 10.4.2013

  Ihanat karkkikengät! Täytyy käydä kurkkaamassa itsekin, josko noista vaikka saisi puhtia kuntoiluun.. Ja sopii varmasti ainakin vaunulenkkeilyyn täydellisesti.

  http://www.mineamarissa.blogspot.fi

  Vastaa
 16. Mirka 10.4.2013

  Kivat freet! Näyttäisi olevan 5.0? Itseltäni löytyy 3.0 ja on ahkerassa käytössä. Tuo Nike Free tarkoittaa paljasjalkatuntumaa, joka vastaa samaa kuin treenaisi ilman kenkiä. Vahvistaa jalkapohjan lihaksistoa ja tuntuu ihan erilaiselta juosta nuo jalassa, ottaa eri tavalla jalkoihin. Itse käytän freetä kevyessä jumpassa ja kuntosalilla, mutta juoksen myös yhden pidemmän lenkin viikossa niillä! :)

  Vastaa
 17. Hanna 10.4.2013

  Itsekin ostin juuri viime viikolla lastenosastolta poikien lenkkarit juoksukengiksi, ja vieläpä urheilukaupan myyjän suosittelemana. Myyjä tarkasti askellukseni ja tarjosi minulle sovitettavaksi useita lenkkareita, mutta kaikki tuntuivat liian isoilta. Lopulta hän toi minulle lastenosastolta kengät, jotka istuivat kuin nakutettu. Olivat vieläpä alennuksessa puoleen hintaan! Mahtava löytö siis, enkä todellakaan olisi ilman myyjän apua tajunnut kurkata poikien osastolle!

  Vastaa
 18. ida365 10.4.2013

  NIIN hienot, hyvä löytö ;-) uskotko että mä ostan aina kaikki lenkkarit sun muut lastenosastolta……? JA hahaha apua toi sun air max -kuva, pikku-maj<3!

  Vastaa
 19. Krista 11.4.2013

  Heippa, tuuppa säkin osallistumaan nokkamuki arvontaan! :)http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/aika-mukavan-arvonnan.html

  Vastaa
 20. Mä olen ihan hurahtanut lenkkareihin katukäytössä!! Ja kuinka mammakatu-uskottavat, haha!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *