TAMPEREEN MUOTIKIRRPIS

Tästä halusin ehdottomasti vinkata teille!  Kerrankin ihan mielettömän upea ja uudenlainen tapahtuma Tampereella, mitäs sanotte!? Itse ainakin ajattelin mennä paikan päälle, en tosin myyjän roolissa vaan katselemaan ja toivottavasti tekemään second hand-löytöjä. Plussaa siitä, että tapahtumaan on vapaa pääsy kaikilta! Pöytien takaa voi myös bongata tutut bloggaajat, Idan, Nelliinan ja Nooran, tuollahan he söpöilevät julisteen vasemmassa reunassa.

Haluaisitko myyjäksi? Siinä tapauksessa kannattaa olla nyt skarppina, sillä Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa HUOMENNA  perjantaina 19.4. ja ilmoittautumaan pääset Muotikirppiksen facebooksivujen kautta.

Pöytävuokra on 28€ ja sisältää 70x140cm tai vastaavan kokoisen myyntipöydän. Myyntipaikkoja tulee olemaan noin 60 ja ilmottautumisvaiheessa nopeat syö hitaat. Tapahtumassa myyjä pääsee myymään vanhat trendikkäät vaatteensa ja asusteensa juuri oikealle kohderyhmälle. Vaikka kyseessä on kirppistapahtuma, on paino sanalla muoti ja trendit – kaikkien tyylien edustajat ovat tervetulleita Muotikirppikselle, mutta myyntiin kannattaa valita ne vähälle käytölle jääneet vaatteet, hutisostot ja hyvässä kunnossa olevat suosikit, joille ei enää ole käyttöä. Omia tavaroita voi pitää koko ajan silmällä ja näin ollen minimoida sen, että niitä katoaisi tai hukkuisi.

Törmäillään 19. 5 Pakkiksella! Oon tosi iloinen kun tänne Tampereelle ollaan saatu järkättyä näin huippu tapahtuma. Kiitos Muotikirppiksestä kuuluu muuten Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikön muodista innostuneille tytskille, hyvä te :)

-Maj

0 Comments

  1. Kuulostaa kivalle, täytyykin merkata kalenteriin :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *