Aamupalaa, puistoilua, kerhoilua, lounasta, päikkäreitä, välipalaa… Sitähän me täällä hommaillaan useimmiten. Sotkitaan ja siivotaan vuorotellen, opitaan jotain uutta joka päivä. Samuel osaa laittaa pyöreät palikat leikkilaatikon oikeasta reiästä läpi ja Rebe on oppinut piirtämään hienoja ukkeleita, joilla on maireat hymyt. Pyöritään lasten kanssa kotona ja törmäillään toisiimme, välillä päivät tuntuu menevän kuin siivillä ja toisinaan on vähän raskaampaa, niin kuin varmasti kaikilla muillakin.

Miikakin kotiutui myöhään eilen Saksasta onnellisena ja vähän väsyneenä. Rebekka kömpi tänään viimeisenä ylös sängystä ja totesi ”isäkö lähti jo töihin? Höh, taas sitä joutuu ikävöimään”… Voi toista :D Ens viikolla onneksi päästään kaikki yhdessä lomalle ja toivottavasti sillä aikaa tänne on tullut täysi kesä?!?

 

e1 e2 e3 e4 e5 e6 e7 e8 e9 e10 e11 e12 e13 e14

Ja sitten kun lastenhuoneessa alkaa näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt niin siirrytään olkkariin jatkamaan hommia!

 

Ajateltiin kaivaa pakasteesta mummun leipomia sämpylöitä välipalaksi ja ehkä myös vähän valkosuklaajätskiä kaveriksi. Onhan nyt sentään vapun aatto, vaikka vettä sataa!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkeri 30.4.2013

  Voi miten miehekäs askel Samuelilla vimppa kuvassa:)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Haha, hän taisi nähdä jotain jännää olkkarissa :)

   Vastaa
 2. Ronjja 30.4.2013

  Samuelista tulee kyllä isona niin komea mies voi sitä onnellista naikkosta;)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Haha, varmasti ainakin oman äidin mielestä <3 :D

   Vastaa
 3. Kimmie 30.4.2013

  Mistähän mahtaa Samuelin housut olla peräisin? Juuri tuollaisia olen omalle pojalle etsinyt tuloksetta.

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Heips! Ne ovat kyllä yhdet lempparicollegepöksyistä, löysin ne Lindexiltä :)

   Vastaa
 4. Marja 30.4.2013

  Kiva blogi!

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Kiitokset Marja :)

   Vastaa
 5. Hansu 30.4.2013

  Moikka!

  Tälläinen ihan turha kysymys kun satuin miettimään, teetkö tarkoituksella rebekalle aina tuolaisen nutturaponnarin ylös?:) en millään pahalla halua arvostella, on vain pistänyt silmään kun nythän nuorilla/nuorilla aikuisilla on muotia noi rennot ylhäällä olevat nutturat, lapsilla vaan näyttää omasta mielestäni kivemmalta söpöt tavis ponnarit, letit ja saparot, mutta mielipiteitä on monia :)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   En tee aina, mutta aika usein kylläkin! Hän itse pyytää samanlaista ”jumppamutturaa” kuin isosiskolla :) Makunsa kullakin tietysti, mä esimerkiksi en fanita mitenkään kauheesti saparoita :D

   Vastaa
 6. Sylvia 30.4.2013

  Moi Maj, kiitos tästä mukavasta ja raikkaasta blogista. Seurailin ennen useampiakin blogeja mutta ajan ollessa vähissä olen huomannut oikestaan seuraavani vain sun blogia. Siinä on sopivasti kytköksiä mun elämään miehen, koiran ja kahden lapsen kanssa. Ja mikä parasta siitä tulee tosi hyvälle mielelle. Sopivasti kaikkea, lapsia muotia, omia juttuja ja unelmointia sekaisin. :) Välillä menen ihan sekaisin ja muistan sun olevan ihan oikea ystävä, kreisiä. Kaikkea kivaa ja hyvää sinne, sekä mahtia reissua koko porukalle!

  Vastaa
 7. Sylvia 30.4.2013

  Moi Maj, kiitos tästä mukavasta ja raikkaasta blogista. Seurailin ennen useampiakin blogeja mutta ajan ollessa vähissä olen huomannut oikestaan seuraavani vain sun blogia. Siinä on sopivasti kytköksiä mun elämään miehen, koiran ja kahden lapsen kanssa. Ja mikä parasta siitä tulee tosi hyvälle mielelle. Sopivasti kaikkea, lapsia muotia, omia juttuja ja unelmointia sekaisin. :) Välillä menen ihan sekaisin ja muistan sun olevan ihan oikea ystävä, kreisiä. Kaikkea kivaa ja hyvää sinne, sekä mahtia reissua koko porukalle!

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Oi kiitos ihanasta kommentistasi :) Siis teidänkin elämäntilanne on hyvin hm.. ”elämänmakuinen”? Hyvä jos tässä hässäkässä muistaa keitä ne omat kaverit oikein olivatkaan, en siis yhtään ihmettele ;) Kaikkea hyvää sinne!

   Vastaa
 8. Laura 30.4.2013

  Mukavaa vappua sinne ja mä oon myös kiinnittäny huomiota nutturaan, jonka Rebekalle laitat. Mun mielestä se on kiva. Tykkään itekkin kun hiukset ei oo silmillä, eikä niskassa, ponnari ei myöskään jää kiinni tai heilu tuulessa. Tän takia mulla on aina nuttura ja varmasti myös lapsella, kunhan se tukka ensin kasvaa :D

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Niin munkin mielestä :) Rebekka on nimennyt sen (jumppa)mutturaksi eli säkin oot muttura-tyttö!?

   Vastaa
 9. k 30.4.2013

  Moikka Maj! Oikein mukavaa vappua, vaikka se sitten menisikin kotona, usein koti on monista vaihtoehdoista se paras! Huomasin vasta, että sulla on kyllä tosi nätti tyttö, tosi söpö! :)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Jei, vappu meni… noh, miten se nyt meni, pääasia että se on ohi :) Pienet tytöt ovat ihania :)

   Vastaa
 10. Veera Einola 30.4.2013

  Ihania kuvia ja mukava teksti! Niin kaipaan itsekin sitä aikaa kun oli lapsen kanssa vielä kotona ja voi viettää niitä normipäiviä. :D Meil on myös melkein aina Pikku J:llä tuollainen nutturaponnari, HELPPO ja hiukset eivät tipu niin helposti kasvoille/silmille! ;)

  t. Veera

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Rebsukka sanoo sitä ”mutturaksi”, en osaa tehdä mitään huikeita kampauksia ja vaikka osaisin, niin minun pitäisi olla todella nopea… :))

   Vastaa
 11. sssanni 1.5.2013

  Hih, Samuel näyttää niin kovin pieneltä tuossa toisiks viimesessä kuvassa hänestä :’) ja viimesessä puolestaan tosi miehekäs askel niinkuin joku ylempänä sanoikin! Näistä kuvista tulee aina niin hyvälle tuulelle, suloisia lapsia. Vauvakuumeiluni hieman kauhistuttaa poikaystävää kun vain 19 -vuotiaita ollaan ;)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   No, oma äitini on odottanut esikoistaan eli isosiskoani jo 19-vuotiaana ja hyvin kaikki on mennyt :) Ymmärrän silti täysin, että poikkis on vähän kauhuissaan :D Pikku-Sam on niin pieni vielä, mutta kävelykin on jo muuttumassa juoksuhommiksi, en kestä <3

   Vastaa
 12. Lila 1.5.2013

  Heh,olin aikeissa päivittää blogini,samasta aiheeesta,vieläpä samalla otsikolla! Vappuaatto nimittäin oli meilläkin normipäivä;vanhempi lapsi viettää sitä tänä vuonna isällään ja pienempi ei ihan vielä ymmärrä.Serpentiini kun ei maistukkaan oikein miltään:)

  Jätin kuitenkin päivittämisen tälle päivälle,kun laitetaan pupuset talven jälkeen ulos!

  p.s.Nuttura on söpö!Olen yrittänyt tehdä meidän Maille samanlaista,mutta sen hiukset on niin raskaat,että nuttura aina löpsähtää:(

  Ihanaa Lomaa teille!

  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Voiii pupuset, en kestä <3 Normipäivä voi olla ihan hyvä. Olen helpottunut, että koko vappu on nyt ohitse. Ens vuonna sit uusin kujein :))

   Vastaa
 13. Kerttu 2.5.2013

  Nuo viirit seinällä… Onko ne maalattu vai tarroja vai mitä? Näyttävät tooosi kivoilta. Meilläkin lastenhuone vaatisi piristystä ja tuollaiset viirit olisi ”ehkä” helppo itsekin värkätä kesälomalla seiniin. Jos viitsit ja ehdit, niin kerropa miten nuo on toteutettu.

  Vastaa
 14. Jonna 12.5.2013

  Sinun blogissasi on ihan älyttömän kivoja kuvia! Niitä jää aina tuijottelemaan ja katselemaan. Tykkään!

  Nyt vielä kun huomasin että blogisi on facebookissa niin seuraaminenkin tuli helpommaksi!

  Kiva blogi tämä siis :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *