Kotimainen kosmetiikkamerkki Lumene on lanseerannut uuden CC-voiteen, joka lupaa tehdä ihosta virheettömän ja sileän, sisältäen vielä muita hyviä ominaisuuksia kuten SPF 20 aurinkosuojakertoimen. Indiedays ja Lumene jakoivat bloggaajille yhteistyökampanjan tiimoilta tätä uutta meikkivoidetta testiin ja minä olen yksi testaajista. Halusin mukaan koska Lumenen meikit ovat minulle tuttuja jo teini-iästä, itseasiassa nykyäänkin meikkipussistani ja kylppärin hyllyltä löytyy tosi paljon Lumenen tuotteita. Kestosuosikkeina voisin mainita loistavan kulmakarvageelin ja pikakaunistajan.

Nyt kuitenkin palataan CC eli Color Correcting -meikkivoiteen pariin ja katsotaan pitävätkö tuotelupaukset paikkansa?

 

cc1

 

6 in 1 eli:

1. tekee ihosta virheettömän ja sileän näköisen.

2. auttaa peittämään ihon kirjavuutta.

3. auttaa häivyttämään mm. näkyviä ihohuokosia.

4. heleyttää kasvojen ihoa.

5. pitää meikin kauniina pitkään.

6. sisältää SPF 20 -suojakertoimen.

 

c3

 

Meikkivoidetta saa kolmessa sävyssä, light, medium ja deep. Omalle iholleni valitsin medium-sävyn, mutta ehkä kesällä uskaltautuisin käyttämään myös deep-sävyä.

 

c2

Sitten aletaan hommiin!

c4

Näissä kuvissa iholleni en ole vielä laittanut mitään tuotteita pesun jälkeen.

Omaan ihooni on tässä muutaman vuoden aikana ilmestynyt lisää juonteita ja ihon pinta on huomattavasti kuivempi kuin ennen. Lähentelen kohta kolmeakymmentä ja se kyllä tuntuu kasvoilla, myös se paljon hoettu unenpuute ja hiukan kuluttava arki ovat varmaan tehneet tehtävänsä. Vanhaks ei oo tulemista?! Haha, en kyllä pidä itseäni vanhana, vaikka välillä pientä kriisin poikasta pukkaakin.

 

c5 c6

Nämä tuotteet ovat ihan omaa repertuaariani eli ihan ensimmäiseksi levitin Lumenen Time Freeze -kosteusvoidetta ja sen päälle vielä normaalille/kuivalle iholle tarkoitettua pohjustusvoidetta heleyttämään sekä antamaan valoa väsyneelle iholleni.

 

c7

Levitin CC-voiteen ensin vain toiselle puolelle kasvojani, että voitte huomata eron? Ruudusta katsottuna oikealla puolella kasvojani on CC-voide, mitä sanotte? En ole muuten käsitellyt kuvaa jälkeenpäin muuten kuin lisäämällä valoa kuvaan.

 

c8 c9

Tässä se on nyt koko kasvoilla, levitin meikkivoiteen muuten ihan vain sormin. Iho näyttää tasaisemmalta, puolimattaiselta (unohtakaa se puuteri!), virheettömämmältä ja tuote tosiaan häivytti ihohuokoset, silti fiilis on kuitenkin raikas. Omalla ihollani tuote toimii tosi loistavasti, mielestäni näytän siltä kuin olisin käynyt kauneusunilla.

 

c10

Halusin hiukan lisää kiiltoa ja heleyttä, joten lisäsin lopputulokseen Lumene Sun Radiance ihon sävyn heleyttäjää ja saman merkin valokynää.

 

c12

Ja ihan viimeisen silauksen kasvoni saivat poskipunasta ja huulikiillosta. Jos saisin valita ”autiolle saarelle”, no joo, tai kaupunkilomalle vain neljä meikkituotetta niin ne olisivat meikkivoide, poskipuna, ripsiväri ja huulikiilto. Niillä neljällä pääsee jo pitkälle ;)

 

Hyvät naiset onneksi kesä on tulossa, pukeutuminenkin ehkä muuttuu sen myötä rennommaksi ja värikkäämmäksi. Uskaltakaahan rohkeasti kokeilla uusia juttuja meikeissännekin? Pieni päivetys näyttää mielestäni kauniilta ja kesällä varmaan pärjää vähemmillä unillakin, hih! Ehkäpä siellä näyttöjen takana on muutama muukin kiireinen tai väsynyt äiti, lupaan että näillä pienillä vinkeilläni saatte pikaisen ”kasvojenkohotuksen”, ei siihen mene kuin muutama minuutti!

Käykäähän katsomassa mitä kauneusbloggaajamme Sanni ja Joanna pitivät Lumenen uutukaisesta? Brändisivulla on käynnissä parhaillaan arvonta, jossa voi voittaa Lumenen tuotepaketteja ja tietysti lueskella lisää meikkivinkkejä. NIIN ja Lumene-fanit tiesittekö, että teillä on omat Facebook-sivut?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Nymfimaatti 21.4.2013

  Hmm.. Vaikuttaa kyllä ihan lupaavalta tuotteelta.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Mimmmi 21.4.2013

  Onko sun toinen silmä ruskea ja toinen harmaa, vai onko toisessa värillinen piilari? Jos ovat luonnostaan eriväriset niin tosi siistiä :)

  Vastaa
 3. Emilla 21.4.2013

  Heii, minkä merkkiset ja sävyiset sun piilarit on? Ne on niin nätin luonnolliset:)

  Vastaa
 4. anskuu 21.4.2013

  tiedätkö onko tuo meikkivoide öljytön?

  Vastaa
 5. jutta 21.4.2013

  Mikset vastaa kommentteihin? Sulla ei voi olla aina niin kiire ettet ikinä ehi minkään postauksen kommentteihin vastata. Haluisin saada vastauksen viime postauksen kommenttiini. Aika raukkamaisesti kyl teet

  Vastaa
  • tepsu 22.4.2013

   Mitä raukkamaista on siinä että ei vastaa kommentteihin? Blogin pitäjä saa kyllä ihan vapaasti olla vastaamatta kommentteihin, hänellä ei ole siihen mitään velvollisuutta. Ymmärrän tietysti sen että jos kysyy jotain, niin toivoo saavansa vastauksen, mutta raukkamaiseksi haukkuminen on omituista.

   Vastaa
 6. Katerina Alezandra 21.4.2013

  Tosi kiva ja hyödyllinen postaus!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

  Vastaa
 7. Viivi 22.4.2013

  Mua mietityttää sellainen asia. Kun olen jonkin aikaa käyttänyt Maybelinen BB-voidetta ja mun on ainakin pakko käyttää puuteria lisäksi. Mulla jää koko naama ihan kiiltäväksi ja ”tahmaiseksi”. Onko tuo CC-voide paremmin imeytyvä? Vaikuttaa ainakin melko lupaavalta. :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Heipsan Viivi! Tämä CC-voide on puolimatta ja imeytyy kyllä tosi hyvin iholle, eikä ainakaan jätä ihonpintaa tahmaiseksi. Itse en ole tarvinut puuteria ollenkaan puuteria sen kanssa, toki mulla onkin mielummin kuiva kuin rasvoittuva iho :)

   Vastaa
 8. Veera Einola 22.4.2013

  Ihanan väriset silmät! Todella siististi levittyy tuo voide! ;)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Samaa mieltä :)

   Vastaa
 9. white 22.4.2013

  Vaikuttaa lupaavalta tuotteelta :) mitä poskipunaa käytät, onko sul joku suosikki? :) aurinkoisia kevätpäiviä koko tein poppoolle!

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Mulla on näissä kuvissa Make Up Storen must have!-poskipuna, se ainaskin on mielestäni oikein kelpo puna :) Aurinkoista kevättä sinnekin :)

   Vastaa
 10. Valtteri Sandberg 22.4.2013

  Meikistä en osaa näin pojan pulliaisena sano mitään, mutta sä oot kyllä niin kaunis! :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Voi ei! EN ainakaan näissä kuvissa, outs! Kiitos kovasti silti, senkin herrasmies :)

   Vastaa
 11. paulis 22.4.2013

  Alkoi naurattaa: mulla on kaapissa Lumenen BB-voide, ja nyt on markkinoilla siis myös CC-voide… Entäs AA? No joo… BB-voiteeseen en oo kauheen ihastunut, mutta testikuviesi perusteella CC-voiteen voisi ottaa kokeiluun. Tuosta Lumenen primeristä tykkään myös paljon.

  Vastaa
 12. sannis 23.4.2013

  Kiitos hyvästä ja hyödyllisestä jutusta! Blogisi on ihana!! :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2013

   Voi mahtavaa jos tästä oli hyötyä sinulle :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *