Sunnuntaina olimme tyttäreni kanssa hyvän ystäväni luona elämäni ensimmäisillä lastenvaatekutsuilla. Oikeastaan ne olivat muutenkin ensimmäiset ”kutsuni”, en ole koskaan osallistunut edes legendaarisille Tupperware-kutsuille. No, jokatapauksessa meillä oli oikein ihana iltapäivä, ystäväni oli taas miettinyt kaikkea; alakerrassa oli lapsille omat jutut ja lastenvahti siellä heidän kanssaan, yläkerrassa me äidit tutustuimme Pomp De Luxin kevät/kesä-mallistoon. Ja ystäväni oli nähnyt vaivaa tarjoilujenkin suhteen, leiponut sämpylöitä, kakkua ja kaikkea ihanaa, en kestä! Miks muuten mulla on niin ihania ystäviä, jotka osaavat kaikenlaista, en kestä sitäkään <3 :Dy

 

pomp6 pomp16

Tyttöjen mallistosta löytyi mm. pellavaa, kukkasia, röyhelöä ja kullankimallusta.

 

pomp1 pomp15

Kuiks! Kuka se sanoikaan, että ne muiden raskausmasut on aina paljon söpömpiä kuin oma?!

 

pomp2

Itseasiassa taisin itse pitää enemmän poikienmallistosta, joka oli klassinen ja selkeä. Pehmeitä materiaaleja, raikasta raitaa ja vaatekappaleet helposti yhdisteltävissä.

 

pomp4 pomp9

Kyllä toki tytöillekin löytyi vähän raitakuosia ja keltaistakin sieltä pilkottaa, mutta luulen, että mallisto oli ehkä aavistuksen liian romanttinen omaan makuuni. Pienten tyttöjen puolelta löytyi bodyista aika isoakin kokoa, muistaakseni 92 cm saakka, jos joku sellaisia etsiskelee? Molemmissa mallistoissa oli tosi kivat kura-asut, kannattaa tsekata, jos on tarvetta niille.

 

pomp5  pomp7

Rebekalle tilasin kesäksi kuvan paidan ja kaveriksi khakin väriset shortsit.

 

pomp12

Samuelille toin aika paljon Nycistä kesäjuttuja, mutta ihastuin tähän ohueen vaarinpaitaan, joten se lähti tilaukseen vaaleanvihreäraitaisena. Bägimäisiä collegehousuja en myöskään voinut vastustaa, sillä niitähän tarvitaan aina. Samuelille olisi muutenkin löytynyt kaikenlaista kivaa, mutta meillä ei tällä hetkellä ole huutavaa pulaa oikein mistään, kun ne synttäritkin olivat hetki sitten :)

 

pomp3 pomp10 pomp11

Tietysti otin kameran siinä vaiheessa käteen kun olimme kumonneet kaikki herkut parempiin suihin ;)

 

pomp13

Pisteitä myös PDL:lle tosi mukavanoloisista yö- ja alusvaatteista.

 

pomp18

Reben ja Janskun lähtöhalit <3

Pomp De Lux vaikutti kyllä ihan tsekkaamisen arvoiselta merkiltä, vaatteet ovat mielestäni aika samaa hintaluokkaa kuin vaikka Lindexissä. Käytössä se sitten selviää, että millaista laatua ne ovat, haalistuvatko värit ym.

Onko teillä kokemusta Pomp De Luxin lastenvaatteista, ihastuttaako vai vihastuttaako? Oletteko olleet kutsuilla tai ehkä menossa?

 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. PikkuMy 16.4.2013

    Haluaisin käydä kutsuilla kun joku järkkäis vai pitääkö itse järkätä ;)

    Muutaman vaatteen olen nähnyt livenä ja ne vaikutti hyviltä mut itse ei ole testattu… vielä ;)

    Vastaa
    • Maj 16.4.2013

      No järkkääpä kun sulla ei taida oikeen muutakaan hommaa siellä olla :DDD Sori, oli ihan pakko :D

      Vastaa
  2. Elli 16.4.2013

    Pidin itse kutsut viikko sitten, aivan ihania herkkuja!! Vaatteet siis, toki tarjoilukin :) Paketti saadaan tänään postista, joten päästään testaamaan. Vaikuttivat kyllä hyvälaatuisilta. Mopo lähti kyllä vähän käsistä miettiessä ostoksia.. hih! ;)

    Vastaa
    • Maj 16.4.2013

      Haha, niin siinä joskus käy, mutta lastenvaatteista ei ehkä tule niin huono omatunto, kuin itselle ostetuista jutuista vai mitä?

      Vastaa
  3. veera eliisa 16.4.2013

    Meillä on pomppia. Ostin tosta uudesta mallistosta pari peruspaitaa, neuletakin, hameen, mekon ja housut sekä sukkia ja leggareita meidän tytölle. Poitsulle en ostanut mitään, kun on vielä niin pieni..

    Tykkään noista vaatteista, peruskivoja, voi yhdistellä keskenään helposti ja sopii arkeen ja juhlaan.. :)

    Vastaa
    • Maj 16.4.2013

      No kyllä nyt sitten kelpaa kevään ja kesä tulla :) Huomasin myös, että Pomp De Lux-vaatteet ovat todella muunneltavia, kuten sanoit :)

      Vastaa
  4. Viivi 16.4.2013

    Kahdesti olen Pomp De luxin kutuilla käynyt ja olen aivan ihastunut kyseiseen merkkiin! Ihanan edullisia, värit on kivan ”maanläheisiä”, arvokkaamman näköisiä kuin uskoisi ja materiaalit miellyttävät ainakin minua. :) Kyllä tuli taas tytölle tilattua kesäksi ihania vaatteita. :)

    Vastaa
    • Maj 16.4.2013

      Ihan totta, hinta oli kyllä positiivinen ylläri :)

      Vastaa
  5. JonnA 16.4.2013

    Täällä yksi Pompin vaatteisiin hurahtanut. Vaatteita on ihasteltu kutsuilla ostettu kotiin jo kahden vuoden ajan :D Olen ollut todella tyytyväinen vaatteisiin ja niiden laatuun! Ja tyttö tykkää vaatteista myös. Ja nuo säilyttävät arvonsa hyvin, kun lähtee myymään niitä käytettynä eteenpäin. Ovat haluttua kamaa kun mallistoa tehdään rajoitettu määrä.

    Vastaa
  6. Noora 16.4.2013

    Mä tykästyin kovasti kyseisen merkin vaatteisiin. Kirjotin itekin aiheesta kuukausi takaperin. :)

    http://pellavasydamia.blogspot.fi/2013/03/pompdelux-vaatteiden-lumoissa.html

    Vastaa
  7. Sofianna 16.4.2013

    Moikka!

    Yksi lempimerkeistäni lapsille! Kerran olen ollut kutsuilla ja kerran tilannut itse netistä, ennen kuin kutsuja Suomessa vielä oli. Tosi kauniita, hyvälaatuisia, värit säilyvät, materiaalit pehmeitä ja mukavia. Todella tyytyväinen olen ollut. Äskettäin sain ison tilauksen ja kaikkiin olin tyytyväinen, lapset myös! ;) Itsekin ihastuin poikien mallistoon enemmän, joten poju sai aika kivoja kesä- ja matkavaatteita. Ei tyttökään ilman jäänyt! :D

    Mukavaa viikon jatkoa!

    Vastaa
  8. Emilia 16.4.2013

    Ihanat pienet tytöt, Repsu on ihan mun lemppari kun olen sun blogiasi jo useamman vuoden lukenut. Älä pidä mua hulluna, mutta muistan vieläkin sen ihanan videon, jonka laitoit, jossa Rebekka ja toinen tyttö (olisiko jopa tuo sama mikä nyt on kuvassa?) juoksivat matolta kaapille ja Rebekka kaatui matkalla ja hänen sormiin piti puhaltaa :)Se video oli ihana!

    Ja tuo vaarinpaita pisti minun silmääni, sellaisen voisi ostaa tulevalle siskonpojalle! Ei vaan taida olla niin pientä kokoa..

    Vastaa
  9. Itselle ei ole tuttu merkki, mutta täytyypä kurkata, kivalta nimittäin näyttää :)

    Vastaa
  10. Naana 16.4.2013

    Miksi et opettele itse leipomaan vai ettekö lasten kanssa leivo ollenkaan yhdessä? Eihän sevaikeaa ole, jos seuraa reseptiä:)

    Vastaa
    • Maj 16.4.2013

      Ei me kuule paljoa leivota… 1-vuotiaasta ei siihen hommaan oikein vielä ole. 3-vuotiaan kanssa olen lähinnä tehnyt pipareita, mokkapaloja tms. mutta pari kertaa vain. Onneksi hän pääsee mummojen kanssa leipomaan. Onneksi kaikkien ei onneksi tarvitse handlata/pitää ihan kaikista jutuista, leipominen ei yksinkertaisesti vaan ole mun juttuni.

      Vastaa
    • Lorelei 17.4.2013

      voi äiti, mikä kommentti naanalta… :D ihan naurattaa.

      Vastaa
  11. Fridulii 17.4.2013

    Meillä ollaan tykätty kovasti PDL:n vaatteista. Tein niistä kanssa juuri postauksen, kun olen niin tyyytyväinen :).

    Syksyksi ollaan jo hamstrattu seuraavia kokoja, jotta on mukavan tuntuisia vaatteita, kun päiväkoti alkaa.

    Harmi, kun vaatteita ei tehdä aikuistei ko´oissa :D.

    Vastaa
  12. Veera Einola 17.4.2013

    Ihania pomppis-vaatteita! Meillä kutsut myös tulossa. :) Upeita kuvia olet taltioinut!

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    Vastaa
  13. Jenny 17.4.2013

    Mä tykkään :)

    Vastaa
  14. kia 9.5.2013

    Ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta ovatko Rebekka ja Samuel olleet kovinkin samankokoisia saman ikäisinä?:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *