Ehdin vuoden verran käyttää vanhaa puhelintani, Nokia Lumia 800:a, ennenkuin nyt sain uuden Lumiani (920). Skydriveeni oli ehtinyt tallentua about 1500 kuvaa! Selasin kuvat läpi hymy huulilla, sain puhelimeni samoihin aikoihin kun Samuel syntyi joten kännykkäkameraan on tallentunut hänen ensimmäinen vuotensa. En ole välttämättä ihan täysillä panostanut puhelimella kuvaamiseen, mutta ihania muistojahan ne ovat silti. Sitäpaitsi, puhelin on melkein aina käden ulottuvilla, niinpä ohikiitävät hetket saa napattua paremmin talteen kuin että lähtisi hakemaan kameraa… Puhelin jatkaa matkaansa, mutta kuvat mulla nyt varmassa tallessa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25

Siinäpä muutama. Olen myös kuvannut joitain videoita, yhdessä pätkässä (viime kesältä) molemmat lapset huutoitkevät täyttä kurkkua ja itse haaveilen pienistä unista ^^ Myös hienoja lauluesityksiä, sulkapallomailan säestyksellä on tullut tallennettua… Jatkan uraani puhelinkuvaajana ja hei, kuulin että Nokialaisessa toimisi nyt  Instagram, kiinnostaisiko teitä seurata kuvavirtaani siellä?

Oletteko te muuten ahkeria nappailemaan kuvia puhelimella? Mitä sieltä puhelimen kansioista löytyy?

-Maj

0 Comments

 1. inkku 17.4.2013

  Aaaa… ihania!

  Vastaa
 2. Silja_ 17.4.2013

  Voi ei miten ihania <3.

  Vastaa
 3. Eerika 17.4.2013

  Aivan ihania kuvia! Haaveilen järkkäristä, mutta vielä en ole sitä ostanut. Oma digikamera on jäänyt täysin tarpeettomaksi, sillä kuvia on tullut napattua kännykällä. Kännykän kamerassa on ollut riittävän hyvä kuvanlaatu ja sinne on lyhyessä ajassa kertynyt tuhansia kuvia :) Kännykkä kulkee aina mukana ja sen kanssa on saanut ikuistettua ihania muistoja! Instagram on myös aivan ihana sovellus, päivittäin käytössä.

  Vastaa
 4. Eerika 17.4.2013

  Aivan ihania kuvia! Haaveilen järkkäristä, mutta vielä en ole sitä ostanut. Oma digikamera on jäänyt täysin tarpeettomaksi, sillä kuvia on tullut napattua kännykällä. Kännykän kamerassa on ollut riittävän hyvä kuvanlaatu ja sinne on lyhyessä ajassa kertynyt tuhansia kuvia :) Kännykkä kulkee aina mukana ja sen kanssa on saanut ikuistettua ihania muistoja! Instagram on myös aivan ihana sovellus, päivittäin käytössä.

  Vastaa
 5. punapää 17.4.2013

  Hei mitääää, ai saako Lumioihin instagramin?! Jos viittit niin valasetko muaki vähä? :D Että saako esim 710, 800 ja 900 :ki jo instagramin vai vaan 920? Ku mie aattelin uutta puhelinta tän ikivanhan tilalle, Nokia ehdottomasti mutta instagram on vaan ollu aina siinä välissä kun sitä ei saa Lumiaan.. Toivottavasti nyt sais :)

  Mutta ois niiin siisti katella sun instagramkuvia! :)

  Vastaa
 6. Ruut 17.4.2013

  ihania kuvia. puhelin on kyllä aina helpommin saatavilla kuin kamera ja omassakin puhelimessa on monia videoita ja ihania kuvia monista monista hetkistä :)

  Vastaa
 7. KP 17.4.2013

  Kauniita kuvia! Tuo kolmas kuva – ”äidit kevätkävelyllä” on tosi hieno. :)

  Vastaa
 8. mariel 17.4.2013

  En kestä! Repsu on niin suloinen! Puhumattakaan Samu-velistä :) Ihania kuvia.

  Vastaa
 9. jennie 17.4.2013

  siis miten mahtavia kuvia! musta saat ainakin seuraajan:)

  Vastaa
 10. Karoliina 17.4.2013

  Ihania kuvia! Ehdottomasti kiinnostais seurata instagramissa, kiva jos se vihdoin nokialaisillekkin on saatavilla :)

  Vastaa
 11. Linda 17.4.2013

  miten tuon instagramin saa lumiaan ladattua kun ei itsellä ainakaan marketplacesta löydy vieläkään? :/ on kyllä ollut ainut mutta suuri puute muuten hyvässä puhelimessa ..

  Vastaa
  • miija 17.4.2013

   mulla sama, menin heti innoissani katsomaan mut ei löytynyt marketplacesta… jos se tosiaan on saatavilla niin olis ihanaa, jos informoisit vaikka pikkupostauksella aiheesta :)

   Vastaa
 12. Fridulii 17.4.2013

  Samaa minäkin eli tuosta Instagramista. Pitäisikö toimia vanhoissakin Lumioissa? Mun 800 ei löydä marketista :).

  Vastaa
 13. tiu 17.4.2013

  heiii, minäkin haluan tietää lisää tuosta instagramista. Ja toki sun instan seuraaminen kiinnostaa :) mutta siis onko se saatavilla kaikkiin lumioihin? vai vaan 920? itse ostin tuossa taannoin lumia 820:n, enkä ainakaan vielä onnistunut löytämään sitä sovellusta kaupasta :(

  Vastaa
 14. Jonna 17.4.2013

  Heti olin kärppänä marketplacessa, mutta eipä löytynyt instagramia :( Elä säikyttele! Nouuuuh, mikä pettymys tuli. Valaisetko vähän tätä instagramjuttua, tosiaan että onko tullu vaan WP8-puhelimiin, vai mikä homma?

  Vastaa
 15. Mei 18.4.2013

  Ihania kuvia! :) Sulla on jotenkin silmää kuvaukselle. Rakastankin blogissasi aitoutta ja juuri selkeitä ja kirkkaita kuvia, joissa yleensä leikittelevät värit puhtaanvaalealla taustalla. Äh, en osaa edes selittää, mutta koko blogi on aivan 1. etenkin visuaalisuudessa! Ja ykkönen oikeastaan muutenkin:) hyvää kevään jatkoa! Minä jatkan varmasti teidän seurailuanne yhä ja saan piristystä yhdistettyyn luku-/sairauslomaani. :))

  Vastaa
 16. Mei 18.4.2013

  Ps. (jäi uupumaan tuosta edellisestä kommentistani) minullakin on 920 nyt ollu reilun parin kuukauden ajan ja en kyllä vaihtaisi tätä mihinkään. Mutta ihanko tosi jo instagram on lumioihin? :O

  Vastaa
 17. Laura 18.4.2013

  Ihana tuo Rebekan vaaleanpunainen ulkotakki. Mistä se on hankittu, tai kenen valmistajan se on?

  Vastaa
 18. Noora 19.4.2013

  Tossa pari viikkoa sitten aukaisin vanhan puhelimeni pitkästä aikaa ja voi että, puhelimen kätköistä todellakin löytyy paljon hyviä muistoja, jotka ovat meinanneet jo vaipua unholaan. Tästä sun postauksesta inspiroituneena mäkin tein pienen fiilistelypostauksen blogiini. :D http://millamagiaa.blogspot.fi/

  Terv. Magicpoksin vakkarilukija

  Vastaa
 19. Elina 19.4.2013

  Ihania kuvia! Minkä merkkiset nuo ruskeat piilolinssisi ovat? Ovat niin ihanan luonnollisen näköiset, tahdon samanlaiset! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *