Oletteko te vielä kuulleet Reyformista? Jos ette, niin nyt kuulette!

Sain vähän aikaa sitten yhteydenoton kiinnostavalta uudelta suomalaiselta Reyform-merkiltä, he tarjosivat  kokeiltavaksi paria tuotetta. Ihastuin heti ensisilmäyksellä Nycin kuvissakin vilahtelevaan pinkkiin lompakkoon/clutchiin. Oikeastaan se on ollut päivittäisessä käytössäni, voisiko sanoa, että ihastukseni muuttui vakavaksi suhteeksi? :D

Reyform eli RF on  2012 perustettu, laadukas kotimainen laukkubrändi, jolla on tällä hetkellä muutama huolella suunniteltu ja toteutettu tuote valikoimissaan. Merkillä ei vielä ole nettisivuja, mutta tuotteita voi tilailla kuitenkin sähköpostin kautta.

 

rf1

FILIPPA-lompakkoa löytyy kahdessa värissä, mustana ja pinkkinä. Mustassa on metalliosat ovat hopeisia ja pinkissä on kullan värisiä. Lompakko on valmistettu 100% lampaan nahasta, joten se on ihanan pehmoisen tuntoinen käsissä. Lompakoissa on irrotettavat rannehihnat ja ne tulevat tuollaisissa mustissa pahvirasioissa, se tekee tuotteeseen pientä luksusta ;)

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maj, Nyc ja Filippa <3

 

rf3

Musta on kyllä aina turvallinen värivalinta, etenkin koko ajan mukana kulkevalle lompakolle. Uskon, että se pysyy pidempään siistin näköisenä, mutta on tuo persikkainen pinkki vaan niin herkku!

 

rf2 rf5  rf4

Omassa lompakossani kulkee korttien lisäksi puhelin ja huulikiilto, mutta paljoa enempää sinne ei kyllä sitten mahdukaan.

 

rf9

Reyformin FANNY-laukut ovat myös aika söpöjä ja käteviä. Laukun hihnan saa myös irrotettua, joten sen voi sujauttaa tarvittaessa isompaan laukkuun.

 

rf6
Teillä on myös Magicpoksin lukijoina kiva mahdollisuus tilata lompakkoa (Pinkki tai Musta) tai FANNY-laukkua (Colourblock/Musta) vähän edullisempaan hintaan!
Fanny-laukun saa itselleen 80 eurolla ( norm. 119€)  ja FILIPPA-lompakon 60 eurolla(norm. 89,90€) . Hinnat sis.alv 24% + postikulut SmartPostilla 6,90€. Tarjous on voimassa tästä eteenpäin 3 päivää, joten kannattaa olla vikkelä!
Tilaukset voi yhteystietoineen postittaa info@reyform.com ja tuotteen mukana lähetetään lasku. Laittakaa tilauksen litteeksi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Tässä vielä tarkemmat tiedot tuotteista, joita voi tilailla:

FANNY-laukku:

Värit: Musta tai Colourblock

Materiaali: 100% lampaannahka

Koko: 26X19X2,5 cm

– Mustassa laukussa metalliosien väri on hopea

– Colourblock laukussa metalliosien väri on vaalea kulta

FILIPPA-lompakko:

Värit: Musta tai Pinkki

Materiaali: 100% lampaannahka – sisävuori: nahkaa/polyesteriä

Koko: 19X9X2,7 cm

– Lompakko tulee mattamustassa tyylikkäässä ja paksussa pahvisessa lahjarasiassa.

– Lompakon rannehihna on irrotettavissa.

– Mustassa lompakossa metalliosien väri on hopea.

– Pinkissä lompakossa metalliosien väri on vaalea kulta.No, kolahtiko RF:n tuotteet teihin? Meinasitteko laittaa tilauksen menemään? Mä itse innolla jo odottelen seuraavia mallistoja, mielestäni markkinoilla on sopiva rako juurikin tämmöisille tuotteille. Ja ihanaa kun meillä on täällä Suomessakin näin upeaa osaamista :)

-Maj

PS. SUOKON alekoodi (kurkatkaa täältä) on voimassa vielä tänään  klo 23.59 saakka!

 

 

0 Comments

  1. Ulpu 4.4.2013

    Aika kivoja! Tuo laukku alkoi kiinnostaa, lompakkokin on kyllä tyylikäs. Osaatko sanoa tuon laukun mitoista? Sähköpostilla niitä tietoja varmaan kyllä saa. :)

    Vastaa
    • Maj 4.4.2013

      Moikka, Ulpu!

      Laukun mitat on tuossa postauksessa alimpana eli FANNY-laukku:

      Värit: Musta tai Colourblock

      Materiaali: 100% lampaannahka

      Koko: 26X19X2,5 cm

      -Maj

      Vastaa
      • Ulpu 4.4.2013

        Kiitos Maj, olinpa puusilmä! ;D

        Vastaa
  2. Jenna 4.4.2013

    Vitsit, onpa ihania! Tommonen musta kelpaisi kyllä varsin mainiosti itellekin:-) Ja näyttääpäs sun nuttura jotenkin kivalta, ihanan ”kuohkeesti” toi muu osuus hiuksista, jos niin voi sanoa, haha!

    http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

    Vastaa
  3. Emilien 4.4.2013

    Ihana tuo lompakko! Mustana ottaisin vaikka heti. Mun nykyinen lompakko on jo aikaa sitten käynyt pieneksi, kortteja pursuilee joka välistä eikä kolikoita mahdu mukaan ollenkaan…en vaan oo löytäny mistään uutta ja mieleistä.

    Saatanpa laittaa tilauksen menemään… :)

    Vastaa
  4. Abe 4.4.2013

    IHANA FANNY!! Nyt pitää enää vaan päättää kumpi väri. Mustaa laukkua olen etsinyt, mutta toi kirkas… <3

    Vastaa
    • Abe 4.4.2013

      Ja näin muutama tuntia myöhemmin ilmoitan tilanneeni ton Fanny Colourblockin. Jos on niin ihana kun kuvissa, voipi olla, että tilunkiin menee myös musta :)

      Pakko vielä todeta, että lompakotkin on ihania! Mutta sain itse just samantyyppisen Marimekon lompakon lahjaksi, joten en ehkä vielä osta sitä.

      Vastaa
  5. Nymfimaatti 4.4.2013

    Lompakko oli aivan ihana, kunnes näin hinnan :D Eihän mulla tollasen oston jälkeen ois ees mitään pistettävää sinne lompakkoon…

    Vastaa
  6. Tiia 4.4.2013

    Lompakko kiinnostaa ehdottomasti! Millainen on sisältä? Montako korttitaskua jne, yritin tuosta kuvasta katsoa mutta en saa puhelimen näytöstä selvää tarpeeksi :(

    Tilaus lähtee jos on tarpeeksi tilaa kaikille ”elämää tärkeämmille” etu- ja bonuskorteille! :D

    Vastaa
  7. Paukkuliini 4.4.2013

    Kaunis lompakko, mutta hinta taitaa tulla esteeksi. Harmi!

    Vastaa
  8. Piia 4.4.2013

    Mistähän maasta ja oloista tuo nahka on peräisin? :I

    Vastaa
  9. Jasmiina 4.4.2013

    Ääää, lompakko kyllä himottais niiiin paljon!! En tiedä mikä puhelin sulla on, mutta luuletko, että iPhone mahtuu?:) En kyllä budjetoinut lompakkoon ihan noin isoa summaa, mutta mutta:D

    Vastaa
    • Reyform 5.4.2013

      kahdeksan korttitaskua + kaksi pitkää sivulokeroa, keskellä kolikkotasku joiden reunoissa isommat taskut esim. juuri iPhone mahtuu sisälle.

      Vastaa
  10. retromoderni 5.4.2013

    Hienoja! itse ostin viime vuonna venetsiasta vastaavantyyppisen laukun ja se on yksi lemppareistani.Malli on niin mieluisa.

    Vastaa
  11. jennie 5.4.2013

    Minua myös kiinnostaa lompakon korttitaskujen määrä. On kuitenkin mielestäni aika olennainen tieto lompakossa, kun nykyään kaikenlaisia kortteja on vaikka kuinka ja paljon :)

    Vastaa
    • Reyform 5.4.2013

      kahdeksan korttitaskua + kaksi pitkää sivulokeroa, keskellä kolikkotasku joiden reunoissa isommat taskut esim. juuri iPhone mahtuu sisälle.

      Vastaa
  12. metsis 5.4.2013

    Mahtuuko tuohon lompakkoon Iphone sisälle? :) Jos mahtuu niin ehdottomasti täytyy tilata!

    Vastaa
    • Reyform 5.4.2013

      Mahtuu kyllä, mikäli siinä ei ole kovin paksua suojakuorta.

      Vastaa
  13. mymmeli 5.4.2013

    Ihania! Onkohan mustan lompakon sisus väriltään sama kuin tuossa pinkissä?

    Vastaa
    • Reyform 5.4.2013

      kyllä

      Vastaa
  14. R 5.4.2013

    Kuvasta ei ihan täysin hahmota laukun mallia. Mutta onko siinä siis yksi koko laukun syvyinen iso tasku ja sitten tuossa kyljessä kaksi pienempää sivutaskua? Vai miten tuo malli menee? Onko laukku yläosasta jotenkin suljettava, eli onko päällä esim. vetoketjua, nepparia tms? Kivalta näyttää kyllä laukku. Ja hintakaan ei aidoksi nahkalaukuksi olisi kovin paha. :)

    Vastaa
  15. R 5.4.2013

    Ja unohdin aiemmassa viestissä kysyä, että onko laukulla minkäänlaista palautusoikeutta, jos jostain syystä tilaaja ei olekaan tyytyväinen siihen? Kuitenkin palautusoikeus on itselle aika tärkeä näin ”sokkona” ostaessa kun tuotetta ei pääse oikeasti näkemään ja käsissään pyörittelemään. :)

    Vastaa
  16. Kiksu 6.4.2013

    Hei miten laitat hiukset tuolle kivalle nutturalle ja miksi minä en onnistu saamaan ollenkaan noin hyvän näköistä? :D

    Vastaa
  17. unns 6.4.2013

    Ihastuin, ja oli pakko tilatakin, sekä musta laukku että ihanan pirteän värinen lompakko! :)

    Vastaa
  18. Sonja 9.4.2013

    Heippa,

    Osaatko sanoa kuinka tilausprosessi etenee, laitoin vkloppuna heille tilaus s.postin mutten ole saanut mitään vahvistusta. Tuleekohan sellaista, ja mikäköhän on toimitusaika?

    Vastaa
  19. Saija 10.4.2013

    Ihan ensimmäiseksi, kiitos ihanasta blogista !! Itsellänikin kaksi pientä lasta ja jutut kyllä liippaa niin läheltä omaakin arkea ja tuntemuksia :)

    Olen haaveillut jo pidempään moisesta lompakosta ja kun tuo kaupungilla rauhassa katseleminen on aika harvassa, niin tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Viikonloppuna laiton tilausta menemään ja tänään sain hakea jo postista paketin. Ja onhan se ihana, arkeen luksusta !! :)

    Vastaa
  20. Hanna-Mari 3.5.2013

    AAAAARRRRRRRRGGGGGGGG!!!!!!!!

    Miksi oi miksi mä nään tän vasta nyt ???

    Mä haluan ton mustan lompakon! Täydellinen!!

    Voikohan tarjousta enää millään hyödyntää?

    Vastaa
  21. Esteri 7.6.2013

    Pinkki filippa saapui tänään, ja onhan se ihana! Kun kauniisti pyysin, sain vielä tarjoushintaan! Täydellinen kesälompakko! Innolla odotan lisää malleja!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *