Tapasin viime viikolla yhtenä iltana kamujani (suloista ja öm supertrendikästä pariskuntaa!) Elisaa ja Anttia, siinä meidän höpötellessämme niitä näitä huomasin, että minulla olikin yhtäkkiä aika varattuna Antille kampaamo Profiin. Koko juttu lähti muistaakseni siitä, että valittelin latvojeni surkeaa kuntoa, niin pidennysten kuin omien hiustenkin. Blogigaalan aikoihin Sapen kanssa heitimme vaan teippipidennykset päähäni ja mitta säilytettiin mahdollisimman pitkänä.

lauantaina istuin Profissa takkuisen kuontaloni kanssa ihmettelemässä, että mitä seuraavaksi tapahtuu…

1

Ihan kivat nuo parin päivä takaiset kiharan jämät, tuosta takkukasasta ei kyllä normaali harja helpolla menisi läpi. Hiukset pestiin ensin syväpuhdistavalla, jonka jälkeen niihin laitettiin tehohoito. Istuskelin vain about kolme minuuttia kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoitotuote vaikuttamassa päässäni, jonka jälkeen se pestiin pois. Lab Remedyn Hoitoa suositellaan tehtäväksi vain neljän viikon välein ja Antti selitteli jotain keratiini-proteiini-vitamiini-juttua, mikä ehkä meni multa hiukan ohi. Mua lähinnä vaan kiinnosti, että miten se vaikutus sitten näkyy hiuksissani.

 

2

Hiuksiin laitettiin vielä Label.m-sarjan jätettävää hoitoainetta ja tuota kuvassa näkyvää saman merkin hoitavaa öljyä. Tässä kohtaa harmiteltiin, että miksi ei tullut laitettua raitoihin taittoväriä samalla… Pestäänkö uudestaan? Noup, ensi kerralla sitten.

 

5 4 6

Sen jälkeen föönättiin ja hiukset suoristettiin GHD:llä, jonka jälkeen Antti otti sakset käteen. Niksnaks, mitasta ei lähtenyt kovinkaan paljoa, mutta hiuksia kerrostettiin hiukan ja muotoiltiin muutinkin kevyemmän/paremman näköisiksi.

 

7 3

Profissa pyritään leikkaamaan hiukset niin täydellisesti, että luonnollisesti kuivuessaan ne asettuvat hyvin. Antti kertoi, että hän ei käytä yleensä asiakkaan hiuksiin edes hiuslakkaa. Mä kuitenkin tahdoin vähän extramuotoilua ja sitä sain.

 

8

Se olis sitten siinä, aika jännää!

 

9

Wow, hiukset tuntuivat yhtä ihanan silkkisiltä kuin miltä ne näytti. JA MITÄ IHMETTÄ tuo mies teki niillä saksilla? Niin kai Ihmeitä tosiaan :D

 

uus

Ilmekin kertoo, että olin tosi tyytyväinen? Aika pienillä jutuilla tuli ihan uudenlainen fiilis hiuksiin. Se tunne kun seuraavana aamuna heräsin ja avasin hiukset nutturalta ja kun ne olivatkin edelleen ihanasti <3 Toivottavasti tunne pysyy hiuksissa pitkään.

 

12

Kolkuttelen uudelleen Profin ovea parin viikon päästä, kun raitoja värjätään kylmemmän sävyisiksi. Putiikilta löytyy myös oma blogi Kampaamoelämää, josta voi lueskella paikan kuulumisia ja inspiroitua vaikka Profin asiakkaiden hiuksista. OI kiitos vielä Antti, leijuin koko matkan kotiin uusissa hiuksissani.

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Alis 29.4.2013

  Hei,

  tulipa kivat!

  Mistäs muuten toi sun takki on?

  Hyvää viikon alkua! :)

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Sehän on Vero Modasta :)

   Vastaa
 2. Nymfimaatti 29.4.2013

  Tulipa niistä ihanat!

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Aaw, niin! En oo vieläkään edes pessyt näitä :DD

   Vastaa
 3. Nipsu 29.4.2013

  Ihanat hiukset!! :))

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Kiitokset Nipsunen :)

   Vastaa
 4. Mea 29.4.2013

  Eikä Maj miten upee oot! :-) ja toi tukka, wau!

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Äää, ne on vaa nuo just laitetut hiukset, mitkä säteilee :P

   Vastaa
 5. Pieni lintu 29.4.2013

  Voi että miten sileiltä näyttää, kevyiltä. :) Mulla on paksut luonnonkiharat hiukset ja mä niin tahtoisin mielummin tuollaiset kuin sinulla. Mutta arvaa vain onko joka päivä aikaa suoristusraudan kanssa häärätä eikä silläkään tähän pehkoon saa tuon näköistä sileyttä aikaan.

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Oikeesti, et sä tahtois… Mullahan on pidennykset.

   Vastaa
 6. Veera Einola 29.4.2013

  Todella iso muutos, pienessä ajassa! ;)

  t. Veera

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Joo, rakastuin näihin kans ja nyt on kiva pitää välistä hiuksia ihan vaan auki & suorana :)

   Vastaa
 7. Anu 29.4.2013

  Sitten vaan alekoodia Antille niin varaan ajan HETI! :) Mielummin sellainen että ajanvaraus voimassa vain hetken, mutta aikaa voisi varata useamman viikon niin löytyy joku rako!

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Haha, Antille taitaa kyllä olla jonkin verran jonoa, mutta aina kannattaa yrittää :D Ikävä kyllä mulla ei ole alekoodia nyt tähän väliin heittää, mutta suosittelen menemään ilmankin :)

   Vastaa
 8. Katerina Alezandra 29.4.2013

  Vau! Kivann luonnolliset. :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   JE, siltä niiden kuuluu näyttää, vaikka ne ei luonnollisuutta ole nähneetkään :D :)

   Vastaa
 9. Veera 29.4.2013

  SUPERihana hiukset! Voi oot niin kaunis<3

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   VOIII, no kiitokset <3

   Vastaa
 10. tuulia 29.4.2013

  UPEAT hiukset, sädehtii ja näyttää niin silkkisiltä wow :)

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Siitä kiitos Antille!

   Vastaa
 11. Juuli 29.4.2013

  Tosi kivat hiukset tuli kyllä :)!

  Vastaa
  • Maj 29.4.2013

   Jei, iso kiitos, oon tosi tyytyväinen edelleen :)

   Vastaa
 12. Ouimi 30.4.2013

  Mitä tollainen käsittely maksaa? Ja onko tarkoitettu vain pidennyshiukselle lähinnä?

  Vastaa
 13. sari 30.4.2013

  MOikka!

  Oliko teillä puhettä noista Label M. tuotteista, eli ovatko tuotteet hyviä pidennyksille? Itselläni on ollut teippipidennys nyt viikon verran. Luin arvioita tuosta jätettävästä hoitoaineesta, pelkkää positiivista kommenttia oli jätetty. Harkitsen nyt sen tilaamista =)Tuo ihanan tuoksuinen öljy minulta löytyykin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *