Yhteistyössä Vero Modan kanssa.

Tutustuin viime viikolla Vero Modan stailauspalveluun ja fiilistelin samalla kevään uutuuksia Hämeenkadun myymälässä. Stailauspalvelu on oikeasti aika kätevä ja hyödyllinen juttu joka ehdottomasti kannattaa hyödyntää, jos yhtään on vailla uusia ideoita omaan pukeutumiseen tai jos vaikka vaatteiden yhdisteleminen tuottaa ongelmia. Vero Modan stailauspalvelu on täysin maksutonta, mutta stailattavaksi halutessasi sinun tarvitsee varata aika puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Stailauksen tekevät aina kokeneet ja ammattitaitoiset myyjät.

Minua varten oltiin kasattu rekki täyteen settiehdotuksia, joista sitten yhdessä myyjän kanssa valitsimme kolme minulle mieluisaa asukokonaisuutta. Stailauspalvelun varannutta asiakasta odottaa siis aina rekki täynnä juuri hänelle ajateltuja settejä asusteineen. Parasta palvelussa on ehkä se, että toinen on valmiiksi miettinyt settejä juuri sinua varten, jotka eivät välttämättä olisi tulleet heti omaan mieleen. Itse ainakin olin tosi innoissani monesta minulle suunnitellusta asukokonaisuudesta. Ei sitä vaan aina itse hoksaakaan, mitä kaikkea on mahdollista yhdistää keskenään ja on kiva kokeilla välillä jotain tosi uutta. Palvelu ei tosiaan siis maksa mitään, oikeastaan siitä on vain etua, koska stailauksen yhteydessä tehdyistä ostoista saat seuraavasti alennusta;

– yli 100e ostoksista -10%

– yli 200e ostoksista -20%

Magicpoksin lukijat saavat myös extraetuna yli 100e ylittävistä ostoksista yllä olevan edun lisäksi -30% yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta, kun muistaa vain mainita Magicpoksin varauksen yhteydessä.

Etu on voimassa Hämeenkatu 9:n, Ideaparkin ja Veskan myymälöissä.

 

Tässä omat settini, joista yhdestä olin heti aivan superinnoissani ja te tietty arvaatte sen heti…?

veromoda1

1. Hulmuavaa helmaa kesäiltoihin? Kukkakuosinen maximekko yhdistettynä nahkatakkiin, asusteina kultainen kaulakoru ja musta pikkulaukku.

 

veromoda2

2. Pörröinen neule, läpikuultava toppi ja vaaleat farkut saivat yksinkertaisen mustan laukun kaverikseen.

 

veromoda3

3. Eläinkuosiset pöksyt ja mintunvihreä neule, hopeiset korut ja ihanan rento nahkakassi. Eläinkuosit pastellisävyissä, kyllä! Tarvitsen nuo pöksyt kesäksi!

Innostuitko stailauspalvelusta? Magicpoksin lukijoiden, jotka varaavat ajan stailauspalveluun ja mainitsevat varauksen yhteydessä Magicpoksin, arvotaan 50 euron lahjakortti Vero Modaan

(koskee Hämeenkatu 9, Ideaparkin ja Veskan myymälöihin tehtyjä varauksia).

 

veromoda5 veromoda6 veromoda4

Onko teidän mielestä yksi näistä minulle kaavailluista seteistä yli muiden? Kuulen mielelläni teidän mielipiteitänne asuista? Itse en olisi varmasti edes tajunnut kokeillut tuota kukallista maximekkoa, jolle menetin täysin sydämeni. Kuka olisikaan uskonut, että vaatekaappini huutaa pastellisävyisiä tikrupöksyjä? Ne olisi niin kätevä yhdistää yksinkertaisten yläosien kanssa ja silti asu olisi mielekiintoinen – ja tietty mikä tärkeintä, samalla niin rento!

HUOM! Stailauspalvelu tarjoukset ovat voimassa toukokuun ajan!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 29.4.2013

  Nahkatakki ja kesämekko ovat aivan ykkösasu. Ei ekaks tulis yhdistää keskenään.

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Niin, Elisa ja stailauspalvelu <3

   Vastaa
 2. Onnenetsijä 29.4.2013

  Kiva nähdä sinua muiden valitsemissa asuissa! Ei sillä ettetkö itse valitse yhtä kivoja vaatteita, todellakin sinulla on tosi kiva tyyli! Värikäs mekko on näistä ehdottomasti paras:)!

  Vastaa
 3. Eve 30.4.2013

  No sulle sopii kaikki niin hyvin! Mutta ehkä munkin mielestä toi maximekko on kun sulle tehty! :)

  Tykkään kyllä myös seepra housuista vaikka ite en uskaltaisi niitä laittaa, pelkään että leventää entisestään mua :D

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Sun pitää käydä kokeilemassa niitä! Jos susta tuntuu, että ne leventää niin miten olisi kaveriksi esimerkiksi hiukan pidemmän mallinen musta, mutta kevyttä matskua oleva neuletunika? Testaa!

   -Maj

   Vastaa
 4. Piia 30.4.2013

  Ooo, tuo mmekko-nahkatakkiyhdistelmä!

  Vastaa
 5. TanjaL 30.4.2013

  Minustakin maksimekko nahkatakin kanssa ehdottomasti ykkönen! :)

  Vastaa
 6. Sara. 30.4.2013

  Mä yhdyn myös muihin – tuo mekka ja nahkatakki yhdistelmä sopii sulle niiin hyvin. Aivan ihanat. Ja kampaamopostissa sulla oli myös ihanat asukuvat (ja hiukset tietty, mutta niistä en kykene sanomaan mitään kun olen niin kateudesta vihreä :D )

  Hauskaa vappua ja rekkauduitkos muuten vielä sinne instagrammin?

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   Voi ei, ihan maailman eniten turhinta olla mun hiuksista kateellinen, trust me! JA JOO, mut löytää sieltä nimellä magicpoks :)

   Vastaa
 7. Katerina Alezandra 30.4.2013

  Tuo eka on tosi upea!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa
 8. Nansu 1.5.2013

  Ensimmäinen! <3

  Vastaa
 9. vivvvvu 1.5.2013

  Toi ensimmäinen on kyl niin hyvännäköi ja mun silmään paras noista! :))

  Vastaa
  • Maj 1.5.2013

   No sehän se oli munkin lemppari :)

   Vastaa
 10. Emma 1.5.2013

  Mun on pakko saada noi housut! Vaikka tuo eka asukin on magee niin tuntuu että makseja näkyy jo joka puolella mut noissa housuissa on sitä jotain! Itselläni yhdistäisin ne kireään yläosaan mutta muuten rakastuin niihin palavasti, ahhh

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *