Ikävä kyllä mulla ei ole niin hyviä uutisia, että oltaisiin saatu oma VS:n myymälä tänne Suomeen, puhumattakaan Tampereesta, hih. Nycissä kuitenkin shoppailimme Charin kanssa ihan jäätävän suuressa Victoria’s Secretin myymälässä. Mulla oli ihan posket punaisena innosta kun pääsin sinne ja aika kauan me siellä loppujen lopuksi pyörittiinkin…

 

Victorias Secret shopping victorias secret Nyc

Vaihtoehtoja oli oikeastaan liikaa! Ja aluksi näytti siltä, että haluaisin koko kaupan sisällön itselleni, mutta asiaa paremmin tarkasteltaessa ihan niin ei kuitenkaan ollut. Alusvaatteita olisi löytynyt tietysti vaikka miten, mutta lisäksi olisin halunnut kotipöksyt, joissa olisi ollut resorit lahkeissa, mutta sellaisia ei minun koossani enää ollut saatavilla. Sama juttu oli muutaman paidan kanssa, joten keskityin sitten niihin alusvaatteisiin ja kosmetiikkapuoleen. Minua palveli muuten asiantunteva myyjä, jonka avulla löysin oikeasti sopivat rintaliivit. Myyjä innoissaan huuteli mulle kopissa, että ”Oh my god, you look so tiny” Haha, JEP, sen jo tiesikin… Niin, että onko teillä mahdollisesti tarpeeksi pieniä bikinejä, enkä tarkoita nyt alaosaa :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikkeestä ulos päästyäni tajusimme a) olevamme aivan lopussa ja b) kärsivämme järjettömästä nälästä. Haha, taisivat ne tyttömäiset ihanuudet sekoittaa hetkeksi päämme ihan täysin.

 

Victorias Secret

Siskonikin tilasi multa tuliaisiksi pari purkkia.

 

vs4

Shoppailusaldoa. Charin ostokset oikealla, mun ostoksia vasemmalla, arvasitteko? :D

 

Victorias Secret gift card

 

Sain kassalta sellaisen ”ylläri”-lahjakortin, jossa selvisi vasta tilausta tehdessä minkä arvoinen se on. No, tänään menin tsekkaamaan ja sehän oli 75 dollaria, jee! Taisin laittaa parit sekopäisen värikkäät rintsikat tilaukseen, nyt kun vihdoin tiedän sen oikean kokonikin ;) VS:n Etusivulla oli joku mainos ilmaisista toimituksista, käykääs kurkkaan?

 

-Maj

ps. Tästä pääsette vierailemaan Aurinkomatkojen kampanjasivuilla ja löydätte lisää suosikkikohteitamme Nycissä!

 

0 Comments

 1. Tiina 8.4.2013

  Bongasin kuvasta tuttuja tuotteita :) Lontoossa käydessäni oli pakko päästä VS:lle ostamaan suihkugeelejä. Varsinkin toi Pure Seduction on yksi mun suosikeistani.

  Vastaa
 2. LPP 8.4.2013

  VS kosmetiikka on kyllä ihanaa <3 Olen saanut muutaman purnukan tuliaisina ja esimerkiksi nuo huulikiillot just ovat tosi herkkuja!

  Vastaa
 3. S 8.4.2013

  Hyvä kun muistutit, oisin unohtanut koko kortit! Mulla on niitä vino pino tuolla yöpöydän laatikossa :D Pitikö ensin täyttää ostoskori vai saiko sen summan tsekattua jossain etukäteen? Mä oon ennen tykännyt hirveesti tuosta PINK-sarjasta, mutta nyt en löytänyt sieltä niin paljoa ihanaa kuin viimeksi. Tosin, kyllä sieltäkin mukaan tarttui tavaraa ;)

  Mun parhaat alusvaateostokokemukset on nimenomaan vs:lta. Niillä on niin mahtavat myyjät, joille asiakaspalvelu on kunniakysymys. Useamman kerran olen käynyt ja jokaisella kerralla mukaan on lähtenyt useammat napakat ja samalla hyvännäköiset liivit. Viimeksi satuin kuulemaan kun myymäläpäällikkö (?) tsemppasi myyjiä korvanappeihin, että ”jokainen asiakas, joka tulee sisään myymälään lähtee ulos mukanaan juuri sitä mitä etsikin ja nimenomaan oikeankokoisissa alusvaatteissa”. Voi kun saataisi joskus tänne suomeenkin…

  Vastaa
 4. Julia 8.4.2013

  Miten laajasti tuolla on noita kokoja? Itselläni on niinki helppo koko, kuin 65F….jospa sieltä löytys ja vois pistää tilaukseen:D nii ja vastaako hyvin suomen kokoja ?

  Vastaa
  • Sini 8.4.2013

   Mulla vähän sama ongelma, kauheasti kiinnostais tilata tuolta, mutta kun oma koko on 70H niin mahtaneeko löytyä. :D

   Vastaa
   • Maj 8.4.2013

    Suurin koko oli mun mielestä 40DDD, en tiedä löytyiskö esim 32ddd ja että mitä kokoa se vastaisi :)

    Vastaa
    • Char 8.4.2013

     Sinille ja Julialle, niin ikävä kyllä en usko, että teille kokoja löytyy :( Itsekin harmittelin kovasti, ettei heillä ollut pieni ympärysmitta – tarpeeksi suuri kuppikoko -kokoja, mutta kivoja alaosia ja oloasua lähti sen sijaan mukaan (ne tylsän värittömät tuossa Majn kuvassa :D)

     Mutta voitte vielä varmuuden vuoksi käydä How To Measure Your Bra Size sivulla ja syöttää mittanne The Angel Fit Calculatioriin :D jos mitoillenne löytyisi kokoja:

     http://www.victoriassecret.com/bras/how-to-measure

     Vastaa
     • Sini 8.4.2013

      No voi että, harmittavaista. :/

      Mutta löytyisiköhän 75E-kokoa vastaavaa? Se on mun rinnakkaiskoko H&M:llä. :D


 5. tuulia 8.4.2013

  Outs, tonne kun joskus vielä pääsis! Tai vielä parempi, kun VS vihdoin kotiutettais myös Suomeen :))

  Vastaa
 6. Maija 8.4.2013

  Joo, oon itsekin ollut tuolla Nykin VS:llä ja se on kyllä tytön paratiisi… Jonkinlainen budjetti siellä pitää olla ja myös vähän on rajattava että mitä haluaa ostaa, muuten on luvassa vararikko :D Musta huvittavinta kuitenkin oli, että sisäänkäynnin viereen oli varattu istumapaikkoja miehille ja poikaystäville, jotka siinä sit väsyneinä ja kyllästyneinä odotteli että millon se toinen puolisko on ostoksensa tehnyt (joka ei muuten ihan hetkessä tapahdu!). Voi raukkoja :D

  Vastaa
 7. Hanna 8.4.2013

  Oi oi! Kyllä tuolla sekoaisi! ;)

  Arlandan lentokentän 5-terminaalinkautta matkustaville hyviä uutisia!

  VS rantautui sinne viikonloppuna, kylläkin valikoima vaan ”beauty products and accessories”, mutta jotain sentään!

  Milloinhan Helsinkiin? :D

  http://www.swedavia.com/arlanda/about-stockholm-arlanda-airport-/about-stockholm-arlanda-airport/news/victorias-secret-opening-in-sweden/

  Vastaa
 8. katin 8.4.2013

  Höh, mulla oli vain 10$ :(

  Vastaa
 9. Emily 8.4.2013

  Mahtaakohan kukaan tietää paljon tuolta tilatessa on tullit?:)

  Vastaa
  • Caro 9.4.2013

   Tullit riippuu ihan siitä paljollako ostat, nykyään tulliraja on vaivaiset 22 euroa (joka sisältää tuotteen hinnan ja postikulut). Muistaakseni tullia tulee 12% vaatteista, ja arvonlisäveroa 23%, tosin ainahan ne tuotteet eivät joudu tulliin..

   Vastaa
 10. V 9.4.2013

  Tuntuu, että kaikki naiset hehkuttaa aina VSää. Kävin itse viime vuonna VS liikkeessä Miamissa ja en ymmärrä hehkutusta. Kosmetiikkaa en olisi naamaani tai vartalooni laittanut missään nimessä ja ne alusvatteet, ihan h&m tasoa. Olen ehkä tottunut liian laadukkaisiin alusvaatteisiin, mutta omani ostan edelleen alan erikoisliikkeistä ja kunnon merkkejä. Silloin joutuu kyllä maksamaan hieman enemmän, mutta on se sen arvoista :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *