yllari yllari2

Yleensä en ole täällä blogissa välttämättä kirjoitellut ihan vastaavista aiheista, mutta antaapa nyt mennä tällä kertaa, koska oon vaan niin innoissani & onnellinen toisen puolesta. Juuri kirjoitin ystävistä ja siitä kuinka suuri asia ne ovat elämässä. Mun miehelläni on aikamoisia ystäviä kuulkaas! 12 hengen porukkalla lähtivät viemään miestäni polttarireissulle Saksaan, tietysti sen maailman rakkaimman futiksen merkeissä. Koko reissujuttu pidettiin tietenkin ihan täysin salassa itse sankarilta, kunnes sitten tänään lähtöpäivä koitti. Iltapäivällä miesporukka tuli tänne meille, piilottivat kengät, takit ym ja menivät muina miehinä odottelemaan olkkariin. Boostasin koko juttua vielä vähän päivällä selittämällä tarkasti puhelimessa mitä kaikkea kotihommia meidän pitää ja on pakko saada aikaiseksi viikonloppuna, hah! Ihan pihalla kaikesta oleva Miika luuli, että edessä olisi kunnon suuriivouksen täyteinen viikonloppu anopin ja mun seurassa… Joten ukkelin ilme oli vähintäänkin aika priceless hänen tullessaan töistä kotiin, soitti vielä mulle, että käyn lenkittämässä koiraa ekaksi :D Eteisessä hän kaappasi lapset syliinsä ja sitten… olkkarissa olivat pojat pullojensa kanssa, kippis! YLLÄRI! Eihän sille raukalle selvinnyt varmasti ennen kuin siellä kohteessa, että mikä on homman nimi. Aika ihania ystäviä vai mitä? Ja TAAS Rebekka on in love, niin ihania poikia ”mun iskän kaverit on minun lemppareitani”, hahah!

Mulla ja lapsilla on täällä oma äitini seurana, joten mäkin oon aika onnellinen <3

Ihanaa viikonlopuua teillekin superkivat,

Maj

 

0 Comments

 1. Milla 26.4.2013

  Ihania ystäviä <3 ja ihana Rebe <3 ja ihana sä <3

  Vastaa
 2. Kata 26.4.2013

  Ihania ystäviä ja hieno polttari-idea!

  Vastaa
 3. K 26.4.2013

  Vau, aika ihanan hieno ja varmasti Miikalle mieluinen(kun futikseen liittyi) ylläri! Kiva, että jaoit tämän meidän lukijoiden kanssa, vaikka vähän henkilökohtaisempi juttu olikin, tästä tuli itsekin iloiselle mielelle. :)

  Kivaa viikonloppua!! :)

  Vastaa
 4. miu 26.4.2013

  Voi että, aivan loistava polttariyllätys :)

  Vastaa
 5. Rolle 27.4.2013

  Hyvää viikonloppua koko perheelle! :)

  Vastaa
 6. Edea 27.4.2013

  Hieno idea tuo polttari juttu:)

  Kivaa viikonloppua sinne.

  Edea

  Vastaa
 7. Kaisa S 27.4.2013

  Ihan mahtava polttariyllätys!! :) :) Pikkulasten vanhemmat tarvii omaa aikaa, onneksi te Miikan kanssa mahdollistatte toistenne omat menot. Mullakin on mies tämän viikonlopun omissa menoissa ja olen lasten kanssa yksin (tai on meillä onneksi seuraa ja ohjelmaa tiedossa), mutta seuraavaksi on taas mun vuoro lähteä vaikkapa kaverin luokse yöksi Helsinkiin tms. Ihanaa viikonloppua ja kiva kun saat äitisi seuraksi! :)

  Vastaa
 8. Rytsis 27.4.2013

  Huh huh, aivan mahtavaa!!

  Vastaa
 9. katja 27.4.2013

  Ihana yllätys! Tuli itekki hyvälle mielelle tosta! :)

  Vastaa
 10. Jonna 27.4.2013

  Ihana! Tuli tosi hyvä mieli tästä! Yllärit on ihania, varsinki ku ite saa olla järjestämis-puolella :D

  Vastaa
 11. Vau, hieno yllätys! Voin vain kuvitella tunteen, että nyt tapahtuukin jotain tosi kivaa ja odottamatonta :)

  Vastaa
 12. Nepa 27.4.2013

  Ihania ystäviä! ;)

  Mun mies on myös Saksassa :) lähti eilen ja tulee maanantaina takas.. Oon sit parin kuukauden ikäisen poikani ja koirien kanssa äidin luona ”lomailemassa” :)

  Oma aika tekee suhteelle tosi hyvää<3

  Vastaa
 13. littleB 27.4.2013

  Vähänkös kivoja ystäviä! Otti oikeen mahasta kun luin tota, huikee ylläri! :)

  Vastaa
 14. Rosita 27.4.2013

  Hauska yllätys todenteolla!! Mahto mies olla hämillään aika pitkään :P

  Vastaa
 15. Ninnu 27.4.2013

  Hei! Kuulostaapa aivan huikeelta! Toivottavasti nautit omasta ajastasi! Ja hei, aivan ihania keinukuvia. Meillä samanikäinen taapero ja ennen unia kans keinuttiin ja leikittiin hiekassa. Mahtista! Ja tykkäsin siitä maksihameesta! Tarttee testata itsekin nahkatakin kans, toimi mun mielestä sun kuvissa todella hyvin! Ihanaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
 16. Jey 27.4.2013

  Voi miten ihanaa! Varmasti upea yllätys ja oikein kyyneleet kohosi silmiin. Vau.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *