Multa ei välillä saa suunvuoroa kun puhua pölpötän niin paljon. Soittelen ystävilleni ihan vain kertoakseni jonkun hassun jutun mitä mulle on juuri sattunut, tiputtelen, kompastelen, jännitän ja sählään. Olen puhelias, hölmö, sekoilen sanoissani ja tunteilen ystävieni seurassa. Silloin kun avaan kotini oven ystävilleni, olen juuri sellainen kuin satun olemaan, tiedättekös? Hiukset sutturalla ja verkkarit jalassa, iloisena tai surullisena. Sanon suoraan jos kaikki ei ole hyvin ja paatostan avoimesti omat vaikeuteni ystävien niskaan, mutta toki olen valmis kuuntelemaan heitä mistä tahansa aiheesta ja teen kaiken voitavani heitä auttaakseni. Kaikki ystäväni tietävät tämän ja paljon muutakin minusta. En silti sanoisi ystävystyväni helposti, en tiedä miksi. Ehkä kun aikani on tässä elämänvaiheessa rajallista ja joskus tuntuu, että omia ystäviä tulee nähtyä ihan liian harvoin. Blogin kautta olen kuitenkin tavannut mahtavia naisia, joista osasta on tullut ystäviäni.

En tiedä koska se raja ylittyy, tiedättekös, tarkoitan kun tutusta tulee ystävä? Minulle varmaan juurikin siinä vaiheessa, kun voin olla mansikkatahrat suupielissä oma itseni, avata toiselle oven tänne kotiini (sellaisena kuin se sattuu olemaan) ja mikä tärkeintä voin luottaa toiseen. 

 

 

i1 i2 i3 i4 i5 i6 i7

Tulipa tämä kaikki vaan mieleen, kun sain tänään Idan tänne meille kylään. Puhua pölpötettiin, juotiin paljon kahvia ja naurettiin meidän lasten meiningille. Idaan olen tutustunut bloggamisen ansiosta hitaasti ja varmasti, ihan pikku hiljaa huomaamatta. Ensimmäisillä kohtaamisilla me ei varmaan edes puhuttu toisillemme. Rebekan mielestä Ida on kaunis ja kiva, hän haluaisin mennä Idalle kylään yksin :D Oikeassahan tyttö onkin, Ida on kaunis, kiva ja paljon paljon muuta. Ystävyys ei muuten katso ikää, ulkonäköä tai elämäntilannetta. On se ystävyys ihmeellinen juttu, yksi tärkeimpiä asioita elämässä. Tämän tekstin myötä isoja rutistuksia teille ystäväni, meidän pitäisi kiirellisistä aikatauluistamme huolimatta järjestää enemmän yhteistä aikaa <3 En pärjäisi ilman teitä.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 23.4.2013

  Ihanasti kerroit ystävyydestä! Ystäväntäyteinen kuva tuo vimppa:)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Aaw, kaksi niin söpistä yhdessä, että ei kai se kuva voinut epäonnistua? :)

   Vastaa
 2. Sanna 23.4.2013

  Eikä miten ihania kuvia Idasta ja nakeroista!

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Idakin on yks pikku nakero ahahahha :D

   Vastaa
 3. Marjutti 23.4.2013

  Ihana postaus!!!! Yhdyn kaikkiin sanoihisi!!!

  Saanko kysäistä vielä jotain ihan muuta?

  Onko sulla/ teillä käytössä mac? Tuolla kuvassa näkyy tietokoneen kuvaruudulla isot kellonumerot. Olen yrittänyt löytää omaani, mutta en vain onnistu. Jos viitsit, kerrotko? Tai joku muu…

  Kiitos! Niin Sinulle kuin muille lukijoille! Matkassanne on mukavaa!

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Miika on hakenut sen jostain? Jakaisin mielelläni tiedon, mutta sain vastaukseksi, että ”Googlasin sen jostain…” Tietäiskö joku muu täällä, että mistä löytyy?

   Vastaa
 4. kaput 24.4.2013

  Aivan ihana teksti! tuli melkein kyynel silmään…. :’) ihanaa kun joka osaa myöntää, että aina ei ole helppoa. (Blogeista saa yleensä sen kuvan, että koti, lapset, itse, parisuhde, kaikki on kunnossa) Siksi blogiasi on aivan ihana lukea! :)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Kaikki edellä mainitut ovat jossain kohtaa vähän rempallaan ja se on tosi ok! :D

   Vastaa
 5. Jenni 24.4.2013

  Voi, miten ihania olette molemmat! <3

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Me ollaanki Tampereelta :D Ei vaan <3

   Vastaa
 6. Milla 24.4.2013

  Ilman ystäviä elämä olisi tyhjää <3 ihana postaus <3

  Vastaa
 7. ida365 24.4.2013

  <3 oot rakas! oli ihana käydä kylässä ja ehtiä hetki leikkiä rebekan ja sampankin kanssa, hih. terkkuja kauniille ja kivalle rebelle :-*

  Vastaa
 8. Jenna 24.4.2013

  Heippa! Mistä tuo ihananvärinen hupparisi mahtaa olla? :)

  Vastaa
 9. angelhagen 24.4.2013

  hyvä postaus jälleen kerran,ystävät ne on elämän suola ja voimavara,mikä muuten kuvassa näkyvä tietokone ja näytön koko?uutta läppäriä katselen ;)

  Vastaa
 10. Juuli 24.4.2013

  Ihana teksti <3! Ja Rebekka on kyllä oikeassa, Ida on tosi kaunis :).

  Vastaa
 11. Linda 24.4.2013

  sulta saa kyllä harmittavan kauan odottaa kommenteihi vastausta, ja minun kommentteihini et ole koskaan vastannut :( ymmärrettävää kyllä, arjen pyörittämisen keskellä.. mutta kiinostaisi edelleen se instagram juttu Lumiaan ?

  Vastaa
 12. Veera Einola 24.4.2013

  Ihana postaus! Oikeassa olet, itsekin yritän parhaillaan löytää balanssia kaiken tärkeän väliltä. :)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
 13. Kuono 25.4.2013

  Höpönassu! Ystävyys alkaa viimeistään silloin kun nukutaan samassa sängyssä ;)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Niin tottahan tuo on! Noh, mitäs mä tähän nyt sanoisinkaan? Sängyn jakaminen voi olla juurikin joissain tapauksessa se tarvittava rajapyykin ylitys ja tietysti yksi poikkeus vahvistaa säännöt :P ps. Odottelen kuvaa laseista…

   Vastaa
 14. Jen 26.4.2013

  Awwwww <3 Oot Majsku ite ihana ystävä! Pusuja Espanjasta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *