Niin, väitetään, että Rodoksella on 300 aurinkoista päivää vuodessa ja näin ollen nopsasti (matikkanerona) laskeskelin, että vähemmän aurinkoisia päiviä on vain 65 :D Mitenköhän meillä täällä Suomessa? Oman reissumme ajankohtaan sattui about kolme kaatosadepäivää :D Ei hätää, sillä superlapsiperhehotlalta löytyi sisäuima-altaat, Bamse & co., leikkipuistot ja varmaan ilman niitäkin tekemistä olisi riittänyt. Yksi tuttuni kutsuu näitä hotelleja vähemmän kauniisti bamse-helveteiksi, hah!  Meille Atlantica Aegean Park oli oikein toimiva ratkaisu nyt ja varmaan vielä muutaman vuoden ajan tästä eteepäinkin. Lasten ehdoilla on tässä elämäntilanteessa mentävä, joten olin tosi iloinen Bamseista ja muusta perheen pienimmille suunnittelusta kivasta.

 

q3

Minä olen sellainen vilukissa, että olen melko helposti kaivamassa itselleni pitkähiaista päälle. Lapsemme olisivat vaan uineet ulkosalla keleistä viis, mutta siinä vaiheessa kun huulet ovat siniset ja kroppa tärisee niin on aika hommailla jotain muuta.

 

q1

Jos kotihotskuhuoneessa oli tylsää Rebekka livahti siskoni ja hänen miehensä hotellihuoneen ovelle koputtelemaan ”Kopkop, tiedän Petu että oot siellä, avaaovi!!  Nyt ei nukuta” :D Minkäs teet?

 

q2

Iskä raapii päätään ja mietiskelee, että minne seuraavaksi mentäisiin.

 

q4

Hotellilla oli sellaisia vähän niinkuin ”iltapäiväkerhoja”, joissa oli kaikenlaista toimintaa ja joihin lapsi jäi ilman vanhempia, mutta en tutustunut niihin sen tarkemmin, kun ei viety Rebekkaa sinne. Tosin Rebe ja Sam (btw työnsi päänsä läpi aidan raoista) kuikuilivat tosi kiinnostuneena aidan takaa ”kerholaisia” ja Rebekka kyseli, että voiko hän osallistua. Ehkä vähän isompana sitten?

 

q8

Siellä pellen takana ne kerhon portit näkyvätkin.

 

q7

Pelle kävi hauskuuttamassa allasalueella lapsia, jonka jälkeen nakerot jonottivat kiltisti jonossa miekoiksi naamioituja ilmapalloja.

 

q5 q6

Alueen leikkipuisto oli kova hitti. Siellä tehtiin ihan niitä samoja juttuja kuin kotonakin, keinuttiin ja laskettiin. Uudestaan ja uudestaan <3

 

Tekemistä ainakin siis riitti tosi kivasti, satoi tai paistoi, tosin oikein kovan kaatosateen aikana ei oikein voi tehdä yhtään mitään ulkosalla, mutta jos ei satuta olemaan päikkäreillä niin sitten voi suunnata sinne sisäuimiksille? Illallisen jälkeen alkoi vielä about kasin tai ysin aikaa musiikkiesitys tai muu show, josta vähän vanhemmat lapset tuntuivat olevan ”vähän” innoissaan. Esiintyjät ottivat muksut mukaan lavalle tanssimaan ja laulamaan, ihan fiiliksissä ne siellä bailasivat.

Toisaalta (ristiriidassa kaiken kanssa) olen myös sitä mieltä, että pienet lapset eivät paljoa tarvitse viihtyäkseen, yksinkertaisetkin jutut ova ihmeellisiä pienille. Aikuisen mielestä tylsän ja tavallisen näköinen liukumäki saattaa olla pienelle viikon kohokohta, maailman paras asia, se ainoa asia mikä jää koko reissusta mieleen. Ehkä me vanhemmat olemmekin niitä, jotka kaipaavat sitä vaihtelua lapsia enemmän? Hotellivalinnan syyt voi myös olla siinä, että on helpompi on olla keskellä samanhenkistä porukkaa (tarkoitan sitä kun kukaan ei tuijota pahasti kävellessäsi pois altaalta kahden venkoilevat ja täyttäkurkkua kiljuvan lapsen kanssa) ja käytännön asiat on tehty suurissa lapsiperheille suunnatuissa hotellikomplekseissa mahdollisimma vaivattomiksi kaikille.

 

-Maj

0 Comments

 1. Pii 18.5.2013

  Me suunnataan samaan hotelliin reilun viikon päästä :) Olipa kiva kuulla että paikka on hyvä lasten kanssa. Viimeksi oltiin vähän liian hienossa paikassa ja kahden hyvin kovaäänisen ja energisen taaperon kanssa tuli itselle välillä stressaantnut olo ;)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Heips! No tämähän tuli sitten hyvään kohtaa, vähän infoa paikasta juuri sopivaan aikaan :) Näen niin ton kuvailemasi tilanteen ja sun stressifiilikset, voih!

   Vastaa
 2. mummu 18.5.2013

  mä vaan ihmettelen tota tuttia suussa eiks olis voinu jättää se vaikka etelän rannalle muka unohtuneena.meillä noin 25 vuotta sitten jätettiin maille heitettiin pesähän ja siitähän vieläkin muistellaan.kerrasta poikki.

  Vastaa
  • joppe 19.5.2013

   Jaa just 1v täyttäneeltä..!? No onhan se tietty varma tapa saada paluumatkalla tuska aikaseksi koko lentokoneelle =D Ihmetellään tätä asiaa parin vuoden päästä vasta…

   Vastaa
   • Maj 19.5.2013

    Niin, näinkin olis voinut sitten käydä, aikamoinen huutokonsertti olis ainakin tuo nukahtaminen ollut, säästettiin varmasti omia & hotskunaapureiden hermoja pitämällä tutit vielä käytössä :)

    Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Ei me vielä raaskittu viedä tuttia pois pojalta vaikka kai se pikku hiljaa alkaisi olla ajankohtaista :) Näkyy niitä tutteja vanhempienkin lasten suussa, joten ei kai tässä mitään hätää vielä ole? Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että sitten kun sen luopumis-päätöksen tekee, niin se on kerrasta poikki.

   Vastaa
 3. KataMeri 18.5.2013

  Mä ihmettelen et kaikki jaksaa päivitellä toisten lasten tutin syöntiä! Kaikki tekee niinkuin lapselleen parhaaks kokee. Ihania lomakuvia,haluun niin nähdä lisä! pitää laittaa hotellin nimi muistiin,jos matka käy niille suunnille,matka seurana meillä kulkee myös kaksi kerkeeväistä riiviötä:)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Heiii :) No toiset hanakammin kommentoivat tuollaisia asioita, se on semmosta :) Kiitos ihanasta kommentistasi ja lomakuvia pääset näkemään vielä lisääkin :)

   Vastaa
 4. Karoliina K 19.5.2013

  Kotiuduttiin just Kyprokselta Blue Village hotellista ja myös tämän konseptin hotellien nimiin lasten kanssa! Oltiin edellisvuonna tosi saman oloisessa hotelissa kuin tämä teidän, täytyy laittaa muistiin ensi vuotta varten! Oliko tuo teidän hotelli all inclusive? Kirjoittelin juuri eilen perhelomasta :)

  http://kideblogi.fi/lifeislikeaboxofchocolate/2013/05/18/perheloma-helvetista/

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Me otettiin all inclusive-setti, mutta sen voi varmaan jättää myös halutessaan pois?

   Vastaa
   • Karoliina K 20.5.2013

    Kiitti! Joo se on meillä kanssa ihan ehdoton vaatimus lapsen kanssa. Helpottaa niin paljon :)

    Vastaa
 5. A 19.5.2013

  Kyllä tekis hyvää kun itsekin pääsis nauttimaan kunnolla auringosta. Onneksi lämpö rupeaa pikkuhiljaa rantautumaan tännekin päin:)

  Mietin tässä just kaikkia kesäjuttuja ja festareita ja törmäsin hauskaan artikkeliin susta. Taitaa olla tästä jo vähän aikaa :D meinaatkos tänä kesänä suunnata festareille?:)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Moikka! En mä varmaan enää festareille, ainoa mikä vähän kiinnostais on Jazzit, mutta mutta… :)

   Vastaa
   • A 20.5.2013

    Täh voihan harmi, laitoin linkin viestiini siihen artikkeliin mutta se ei näköjään tullutkaan :(

    Vastaa
 6. m 19.5.2013

  Olipa tutunnäköistä, samassa hotellissa oltiin kolme vuotta sitten :) illan show ainakin silloin oli tosi hyvä! Meijän porukka siirrettiin tohon hotelliin viereisestä, siellä jyllänneen oksutaudin takia, joka sit siirtyi varmaan meijän mukana tuohon hotelliin…:/ Eli all inclusivesta ei ihan täysillä päästy nauttimaan ;) ja kun meidän porukassa ei ihan pieniä lapsia ollut, niin ei ihan paras vaihtoehto meille, mut toimi ihan hyvin :) lapsiperheille kaikkine kerhoineen oikeen hyvä vaihtoehto! :)

  Ps. ekaa kertaa uskalsin kommentoida ;) ihana blogi sulla! <3

  Vastaa
 7. ella bella 22.5.2013

  Naista kuvista tuli ihan lapsuuden etelan reissut mieleen! Kylla niissa silloin oli tosi hohtoa, ja ihan vaan silla etta sai sukellella altaalla koko paivan ja sitten illalla kayda syomassa kreikkalaista salaattia, mustekalarenkaita ja valkosipulileipaa. Naista hetkista jaanyt parhaat muistot ettei siihen taydelliseen lomaan lapset varmaan niin ihmeellisia tarvi kuten sanoit. Sitten on jaanyt mieleen, kun mun pikkusisko (silloin 4v) katosi, mutta loytyi pian respasta huutamassa taytta kurkkua. Nyt mietin etta meidan porukat oli ollut varmaan ihan paniikissa, vaikka sille ollaan kylla myohemmin naureskeltu (sisko halusi viela kerran laskea liukumakea ja livahti sinnepain itsekseen).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *